• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

canm öncelikle hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
*** ilk bebiş mi ? kaçıncı deneme ? yaş kaç ? bebişin tahmini doğum tarihi ? bu bilgileri cevaplarsan ekliyim hemen listemize :)

Arkadaslar yukaridaki ilk yaptigim test carsamba gunu yaptim ve ayni gun kan testi yaptirdim sonuc 270 hcg idi. Alttakini ise bugun yaptim ve daha belirgin ama dun verdigim kan testinde sonuc 184 hcg cikti. Nolur bana bi akil verin sasirdim kaldim :( normalde bugun yaptigim testin daha silik cikmasi gerekmez mi hcg dustuyse

Eklentiler

• 20151226_182648.jpg
    20151226_182648.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 45
*** ilk bebiş mi ? kaçıncı deneme ? yaş kaç ? bebişin tahmini doğum tarihi ? bu bilgileri cevaplarsan ekliyim hemen listemize :)
Amin Allah razı olsun canım çok sağol . Hepimizinkini inşaallah .

İlk bebiş , 1 yıl , YaşıM 21, Bebeğimn tahmini doğum tarihi 21.08.2016 inşaallah :anneadayı::KK200: Teşekkürler :21:

İlk bebiş , 1 yıl , YaşıM 21, Bebeğimn tahmini doğum tarihi 21.08.2016 inşaallah :anneadayı::KK200: Teşekkürler :21:
amin canm benm ekledm listeye :)

Arkadaşlar bugün doktora gittik, bebeğimizi gördük kalp atışlarımızı dinledik. Allah herkese nasip etsin. Ve canlar, bu bulantılar beni mucit yapacak en sonunda; yeni teorimi açıklıyorum. Bi kere aç kalmayalım dioduk ya, bu gerçekten çok önemli ama kolay değil. Sanırım mide bulantısına yol açan şey midedeki gazlar, mideniz bulandığında oturur pozisyona geçip geğirmeye çalışın. Geğirebilirseniz bulantı geçiyor. Afedersiniz biraz iğrenç oldu ama tıpta ayıp olmaz öyle değil mi

Arkadaşlar bugün doktora gittik, bebeğimizi gördük kalp atışlarımızı dinledik. Allah herkese nasip etsin. Ve canlar, bu bulantılar beni mucit yapacak en sonunda; yeni teorimi açıklıyorum. Bi kere aç kalmayalım dioduk ya, bu gerçekten çok önemli ama kolay değil. Sanırım mide bulantısına yol açan şey midedeki gazlar, mideniz bulandığında oturur pozisyona geçip geğirmeye çalışın. Geğirebilirseniz bulantı geçiyor. Afedersiniz biraz iğrenç oldu ama tıpta ayıp olmaz öyle değil mi
Allah seniiii bn geğiremiyom yaaa
Bnm kokudan midem bulanıo herşey fazla kokuo :mad:

Ben de varimkii:) yas 27 ilk bebis deneme yok supriz yapti kendisi :) tahmini dogum tarihi 03.09.2016 insallah :)

Yalnız gerçekten bende de işe yarayan bir yöntem baya rahatlatıyoro_O

Aaa doğumumuz aynı gün görünüyor. Kese gördün mü kalp atışı vb?
Ben daha salı günü keseyi görmeye gideceğim inş.
Canımsın sağolpaylaştığın için. Bende henüz bulantı yok. Her gün bir çay kaşığı kudret narı yiyorum belki onunla alakalıdır. Gerçi bulantı için haftam da erken olabilir. Reflü problemi olan arkadaşlara tavsiye ederim.
Bende burdayim :)
28 yasindayim 10 aylik evliyim. 2 aydir istiyorduk. Ilk gebeligim :) mutluyum heyecanliyim :) baska soru var miydi :)
Hayırlı olsunAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Ben de varimkii:) yas 27 ilk bebis deneme yok supriz yapti kendisi :) tahmini dogum tarihi 03.09.2016 insallah :)
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inş.

Back