canm öncelikle hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)Ben Varım
Amin Allah razı olsun canım çok sağol . Hepimizinkini inşaallah .canm öncelikle hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
*** ilk bebiş mi ? kaçıncı deneme ? yaş kaç ? bebişin tahmini doğum tarihi ? bu bilgileri cevaplarsan ekliyim hemen listemize :)
amin canm benm ekledm listeye :)Amin Allah razı olsun canım çok sağol . Hepimizinkini inşaallah .
İlk bebiş , 1 yıl , YaşıM 21, Bebeğimn tahmini doğum tarihi 21.08.2016 inşaallahTeşekkürler
Bende burdayim :)meraba hanımlar nasılsınız ?giremedim yeni gelenler oldu mu ? listemizde ismini yazmadığım var mı ?
Allah seniiii bn geğiremiyom yaaaArkadaşlar bugün doktora gittik, bebeğimizi gördük kalp atışlarımızı dinledik. Allah herkese nasip etsin. Ve canlar, bu bulantılar beni mucit yapacak en sonunda; yeni teorimi açıklıyorum. Bi kere aç kalmayalım dioduk ya, bu gerçekten çok önemli ama kolay değil. Sanırım mide bulantısına yol açan şey midedeki gazlar, mideniz bulandığında oturur pozisyona geçip geğirmeye çalışın. Geğirebilirseniz bulantı geçiyor. Afedersiniz biraz iğrenç oldu ama tıpta ayıp olmaz öyle değil mi
Ben de varimkii:) yas 27 ilk bebis deneme yok supriz yapti kendisi :) tahmini dogum tarihi 03.09.2016 insallah :)canm öncelikle hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
*** ilk bebiş mi ? kaçıncı deneme ? yaş kaç ? bebişin tahmini doğum tarihi ? bu bilgileri cevaplarsan ekliyim hemen listemize :)
Yalnız gerçekten bende de işe yarayan bir yöntem baya rahatlatıyorArkadaşlar bugün doktora gittik, bebeğimizi gördük kalp atışlarımızı dinledik. Allah herkese nasip etsin. Ve canlar, bu bulantılar beni mucit yapacak en sonunda; yeni teorimi açıklıyorum. Bi kere aç kalmayalım dioduk ya, bu gerçekten çok önemli ama kolay değil. Sanırım mide bulantısına yol açan şey midedeki gazlar, mideniz bulandığında oturur pozisyona geçip geğirmeye çalışın. Geğirebilirseniz bulantı geçiyor. Afedersiniz biraz iğrenç oldu ama tıpta ayıp olmaz öyle değil mi
Gaz sancin olur yogum bi sekilde normal canim bende cok oluyo belirtilerimiz ayni bebislerimizin cinsiyeti de ayni olcak galiba:)))
Canim kanda baktir degerin yukseliyomu tekrardan diyeAmiiiinnn canim amiiinnnn. Bak birazdan bugun yaptigim testi yukliycem daha koyu
Aaa doğumumuz aynı gün görünüyor. Kese gördün mü kalp atışı vb?Amin Allah razı olsun canım çok sağol . Hepimizinkini inşaallah .
İlk bebiş , 1 yıl , YaşıM 21, Bebeğimn tahmini doğum tarihi 21.08.2016 inşaallahTeşekkürler
Canımsın sağolpaylaştığın için. Bende henüz bulantı yok. Her gün bir çay kaşığı kudret narı yiyorum belki onunla alakalıdır. Gerçi bulantı için haftam da erken olabilir. Reflü problemi olan arkadaşlara tavsiye ederim.Arkadaşlar bugün doktora gittik, bebeğimizi gördük kalp atışlarımızı dinledik. Allah herkese nasip etsin. Ve canlar, bu bulantılar beni mucit yapacak en sonunda; yeni teorimi açıklıyorum. Bi kere aç kalmayalım dioduk ya, bu gerçekten çok önemli ama kolay değil. Sanırım mide bulantısına yol açan şey midedeki gazlar, mideniz bulandığında oturur pozisyona geçip geğirmeye çalışın. Geğirebilirseniz bulantı geçiyor. Afedersiniz biraz iğrenç oldu ama tıpta ayıp olmaz öyle değil mi
Hayırlı olsunAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Bende burdayim :)
28 yasindayim 10 aylik evliyim. 2 aydir istiyorduk. Ilk gebeligim :) mutluyum heyecanliyim :) baska soru var miydi :)
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inş.Ben de varimkii:) yas 27 ilk bebis deneme yok supriz yapti kendisi :) tahmini dogum tarihi 03.09.2016 insallah :)
17 kasim canim seninAyy olsun güzel olurr :) sat kaçtı senin?
14 kasım. Keseyi gördünüz mü?17 kasim canim senin
Iyiyiz sen nasilsinmeraba hanımlar nasılsınız ?giremedim yeni gelenler oldu mu ? listemizde ismini yazmadığım var mı ?
Gecen hafta gorduk keseyi canim sen14 kasım. Keseyi gördünüz mü?
Ben daha salı gideceğim. Doktor iki hafta sonra demişti. Ondan 2 hafta sonra da kalp atışı için gidecekmişiz.Gecen hafta gorduk keseyi canim sen
Yarin bi daha kan vericem canim bakalim hayirlisiCanim kanda baktir degerin yukseliyomu tekrardan diye
Evet çok şükür kese yi gördük . iki hafta sonra da kalp atışı için çağırdı doktorAaa doğumumuz aynı gün görünüyor. Kese gördün mü kalp atışı vb?
Ben daha salı günü keseyi görmeye gideceğim inş.
Ben bilgilerimi yazmıştım ama listedemiyim bilmiyorum cnmmeraba hanımlar nasılsınız ?giremedim yeni gelenler oldu mu ? listemizde ismini yazmadığım var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?