- 26 Eylül 2015
- 662
- 5.160
- 58
- 32
A tamam o zaman ben yazarim :)Tmm canim.soylerim ama sen benden once gidiyosun ben altisina gidecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A tamam o zaman ben yazarim :)Tmm canim.soylerim ama sen benden once gidiyosun ben altisina gidecem
İyi sevindim bende de var çünkü. Bir de sürekli şiş karnım sanki gaz varmış gibi.Canim benimde oyle oluyodu sprdum rahim.buyuyo surekli dedi o yuzden kasilma olur elinden geldigince dinlen dedi
Saglikli bi gebelige benzemiyo de di sadece canim kanaman oldu mu falan dedi bende hayir olmadi dedim okadarNeden dusuyo dr bise demedi mi
Maşallah Ne güzel . Bizde duyarız inşaallahKızlar bugün bebişimin kalp atışını duydum çok şükür
Gözün aydın canım normal ultrasonda mi yoksa vajinal miKızlar bugün bebişimin kalp atışını duydum çok şükür
Tamm canim bekliyorum o zamanA tamam o zaman ben yazarim :)
Gaz sancin olur yogum bi sekilde normal canim bende cok oluyo belirtilerimiz ayni bebislerimizin cinsiyeti de ayni olcak galiba:)))İyi sevindim bende de var çünkü. Bir de sürekli şiş karnım sanki gaz varmış gibi.
Ins tekrardan yukselir canim bol bol dua edelim rabbim hayirlisiyla nasip etsin ins hepimize seni de katsinSaglikli bi gebelige benzemiyo de di sadece canim kanaman oldu mu falan dedi bende hayir olmadi dedim okadar
Sali gunu keseyi gorursun canim bence normal benimde oyleydiKızlar
21.12.2015 beta 183.25
23.12.2015 beta 470.10
26.12.2015 beta 1201.54 sizce artış nasıl salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum keseyi görmek için
Ayy ne guzel nasil bi duygu en daha duyamadim ocak 6 da gitcem ins kalp atislari icinKızlar bugün bebişimin kalp atışını duydum çok şükür
İnşallah canımMaşallah Ne güzel . Bizde duyarız inşaallah
Çok teşekkür ederim. Normal ultrasonda duyduk.Gözün aydın canım normal ultrasonda mi yoksa vajinal mi
Harika bir şey insan öyle mutlu oluyor ki...Rabbim sana da nasip etsin insallahAyy ne guzel nasil bi duygu en daha duyamadim ocak 6 da gitcem ins kalp atislari icin
Ayy ne güzel darısı bizlere bende çarşamba gidicem inşallah duyarım bebişimin kalbimin pıt pıt attığını[/QUOTUOTE="sercu, post: 44309310, member: 722552"]Kızlar bugün bebişimin kalp atışını duydum çok şükür
Insallah:)Maşallah Ne güzel . Bizde duyarız inşaallah
Amiiiinnn canim amiiinnnn. Bak birazdan bugun yaptigim testi yukliycem daha koyuIns tekrardan yukselir canim bol bol dua edelim rabbim hayirlisiyla nasip etsin ins hepimize seni de katsin
Daha önceki gebeliğim de benim oldu önceleri yükseldi sonraları düşüşe geçti sağlıklı gebelik değilmiş kanamam olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım cnm inşallah senin öyle olmaz[/QUOTE]TE="GAMZE_2014, post: 44309273, member: 640628"]Saglikli bi gebelige benzemiyo de di sadece canim kanaman oldu mu falan dedi bende hayir olmadi dedim okadar
Ben Varımmeraba hanımlar nasılsınız ? giremedim yeni gelenler oldu mu ? listemizde ismini yazmadığım var mı ?