2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kızlar buarada çatlak oluşmasın diye bioil aldım bugün kullanrm sürekli herkes öneriyor var mı sizin başka önerceğiniz bişey
Daha erken değil mi canım çatlak için? Ben bebe yağı kullanıyorum. Ne kadara aldın?

Evet canim ben adetime dort gun vardi ogrendim dgerim dsuktu dr umu aradim herhangi bi saglik kurulusunda iki gunde bir kan ver dedi yukselisi bizim icin cok onemli dedi degerin 1500 ve ustu olunca gel dedi artik keseyi gorebiliriz dedi 168 di ilk sonra 549 en son 2868 cikti yukselis cok iyi dedi seninde takip yaptirman gerekiyodu iki gunde bir

Allahın izniyle bişey olmaz canım,bende bitki çaylarına çok düşkündüm ilk hamileliğimde tabi bilmiyordum bazılarının zararlı olduğunu içiyordum sağlıklı diye 3.ayda öğrendim içilmemesi gerektiğini Allah koruyor bir şekilde merak etme.

Yarın gidip yaptırırım artık. Doktor öyle bir şey istemedi ama benim değerim günüme göre uygundu belki de ondan. Çok sağol canım. Kalp atışını alana kadar diken üstünde olacağım anlaşılan.
Çok sağol canım yaa. Çok rahatlattın beni. Bir de çok az tüketiyordum. Yarın gideceğim doktora.

Git canım için rahat etsin Allahın izniyle herşey iyi olacaktır merak etme.

sebamet ve lierac . bu iki çatlak kremi doğalmış bi zararı yokmuş . bunları kullananlar bayaa memnundu :)
goqce La Lune
baya kişiye sordum , bende türkiyeye geldiğimde bunlardan birini alcam :)

Bende de erkek çıktı doğru mu acaba genelde çıkıyor diye duydum ama hayırlısı tabi.
ben bu takvime inanmıyorm ama kendi hislerime bakarsam oğlum olcak gibi geliyor. hayırlısı olsun ya kızım olsun isterim tabi

sebamet ve lierac . bu iki çatlak kremi doğalmış bi zararı yokmuş . bunları kullananlar bayaa memnundu :)
goqce La Lune
baya kişiye sordum , bende türkiyeye geldiğimde bunlardan birini alcam :)
Lierac duymuştum canım. Araştırmaya başlarım yavaştan. Ben sebamed ürünlerini pek beğenmiyorum.
Kızlar bebislerin cinsiyetini merak ediyor musunuz cin takvimi diye bişey var bakınız mi
Baktım canım erkek görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…