• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Yok canım bir meyve, reflüye çok iyi geliyor. Almadığımda midem çok yanıyor. İlaç kullanmak istemediğimden günde bir çay kaşığı alıyordum.

Sağol canım umarım öyledir, sabahtan beri moralim o kadar bozuk ki anlatamam.

İki hafta sonra gel dedi. Tekrar bakılmadı değerime. Ben pazartesi gideceğim eğer doğru düzgün göremezsek başka doktora gideceğim. Senin doktor mu istemişti hcg takibini?
Evet canim ben adetime dort gun vardi ogrendim dgerim dsuktu dr umu aradim herhangi bi saglik kurulusunda iki gunde bir kan ver dedi yukselisi bizim icin cok onemli dedi degerin 1500 ve ustu olunca gel dedi artik keseyi gorebiliriz dedi 168 di ilk sonra 549 en son 2868 cikti yukselis cok iyi dedi seninde takip yaptirman gerekiyodu iki gunde bir

Kizlar gunaydin. Ben kudret nari kullaniyorum reflu icin demistim. Hamilelik icin asla uygun degilmis. Dusuge sebep olabiliyormus.
Kanama vs kotu belirtim yok ama umarim kotu bir sey yoktur. Ilk isim doktora gitmek olacak. Halbuki o kadar da okudum hamilelerin yememesi gerekenleri. Dua edin de saglikli olsun bebegim.
Allahın izniyle bişey olmaz canım,bende bitki çaylarına çok düşkündüm ilk hamileliğimde tabi bilmiyordum bazılarının zararlı olduğunu içiyordum sağlıklı diye 3.ayda öğrendim içilmemesi gerektiğini:KK57: Allah koruyor bir şekilde merak etme.

Evet canim ben adetime dort gun vardi ogrendim dgerim dsuktu dr umu aradim herhangi bi saglik kurulusunda iki gunde bir kan ver dedi yukselisi bizim icin cok onemli dedi degerin 1500 ve ustu olunca gel dedi artik keseyi gorebiliriz dedi 168 di ilk sonra 549 en son 2868 cikti yukselis cok iyi dedi seninde takip yaptirman gerekiyodu iki gunde bir
Yarın gidip yaptırırım artık. Doktor öyle bir şey istemedi ama benim değerim günüme göre uygundu belki de ondan. Çok sağol canım. Kalp atışını alana kadar diken üstünde olacağım anlaşılan.
Allahın izniyle bişey olmaz canım,bende bitki çaylarına çok düşkündüm ilk hamileliğimde tabi bilmiyordum bazılarının zararlı olduğunu içiyordum sağlıklı diye 3.ayda öğrendim içilmemesi gerektiğini:KK57: Allah koruyor bir şekilde merak etme.
Çok sağol canım yaa. Çok rahatlattın beni. Bir de çok az tüketiyordum. Yarın gideceğim doktora.

Yarın gidip yaptırırım artık. Doktor öyle bir şey istemedi ama benim değerim günüme göre uygundu belki de ondan. Çok sağol canım. Kalp atışını alana kadar diken üstünde olacağım anlaşılan.

Çok sağol canım yaa. Çok rahatlattın beni. Bir de çok az tüketiyordum. Yarın gideceğim doktora.
Git canım için rahat etsin Allahın izniyle herşey iyi olacaktır merak etme.

sebamet ve lierac . bu iki çatlak kremi doğalmış bi zararı yokmuş . bunları kullananlar bayaa memnundu :)
goqce goqce La Lune La Lune
baya kişiye sordum , bende türkiyeye geldiğimde bunlardan birini alcam :)

sebamet ve lierac . bu iki çatlak kremi doğalmış bi zararı yokmuş . bunları kullananlar bayaa memnundu :)
goqce goqce La Lune La Lune
baya kişiye sordum , bende türkiyeye geldiğimde bunlardan birini alcam :)
Lierac duymuştum canım. Araştırmaya başlarım yavaştan. Ben sebamed ürünlerini pek beğenmiyorum.
Kızlar bebislerin cinsiyetini merak ediyor musunuz cin takvimi diye bişey var bakınız mi:KK6:
Baktım canım erkek görünüyor.

Back