- 28 Şubat 2012
- 12.339
- 1
- 23.693
- 598
Daha erken değil mi canım çatlak için? Ben bebe yağı kullanıyorum. Ne kadara aldın?Kızlar buarada çatlak oluşmasın diye bioil aldım bugün kullanrm sürekli herkes öneriyor var mı sizin başka önerceğiniz bişey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha erken değil mi canım çatlak için? Ben bebe yağı kullanıyorum. Ne kadara aldın?Kızlar buarada çatlak oluşmasın diye bioil aldım bugün kullanrm sürekli herkes öneriyor var mı sizin başka önerceğiniz bişey
Evet canim ben adetime dort gun vardi ogrendim dgerim dsuktu dr umu aradim herhangi bi saglik kurulusunda iki gunde bir kan ver dedi yukselisi bizim icin cok onemli dedi degerin 1500 ve ustu olunca gel dedi artik keseyi gorebiliriz dedi 168 di ilk sonra 549 en son 2868 cikti yukselis cok iyi dedi seninde takip yaptirman gerekiyodu iki gunde birYok canım bir meyve, reflüye çok iyi geliyor. Almadığımda midem çok yanıyor. İlaç kullanmak istemediğimden günde bir çay kaşığı alıyordum.
Sağol canım umarım öyledir, sabahtan beri moralim o kadar bozuk ki anlatamam.
İki hafta sonra gel dedi. Tekrar bakılmadı değerime. Ben pazartesi gideceğim eğer doğru düzgün göremezsek başka doktora gideceğim. Senin doktor mu istemişti hcg takibini?
Hayirlisi ins dualarimiz seninleYarin bi daha kan vericem canim bakalim hayirlisi
Allahın izniyle bişey olmaz canım,bende bitki çaylarına çok düşkündüm ilk hamileliğimde tabi bilmiyordum bazılarının zararlı olduğunu içiyordum sağlıklı diye 3.ayda öğrendim içilmemesi gerektiğini Allah koruyor bir şekilde merak etme.Kizlar gunaydin. Ben kudret nari kullaniyorum reflu icin demistim. Hamilelik icin asla uygun degilmis. Dusuge sebep olabiliyormus.
Kanama vs kotu belirtim yok ama umarim kotu bir sey yoktur. Ilk isim doktora gitmek olacak. Halbuki o kadar da okudum hamilelerin yememesi gerekenleri. Dua edin de saglikli olsun bebegim.
Yarın gidip yaptırırım artık. Doktor öyle bir şey istemedi ama benim değerim günüme göre uygundu belki de ondan. Çok sağol canım. Kalp atışını alana kadar diken üstünde olacağım anlaşılan.Evet canim ben adetime dort gun vardi ogrendim dgerim dsuktu dr umu aradim herhangi bi saglik kurulusunda iki gunde bir kan ver dedi yukselisi bizim icin cok onemli dedi degerin 1500 ve ustu olunca gel dedi artik keseyi gorebiliriz dedi 168 di ilk sonra 549 en son 2868 cikti yukselis cok iyi dedi seninde takip yaptirman gerekiyodu iki gunde bir
Çok sağol canım yaa. Çok rahatlattın beni. Bir de çok az tüketiyordum. Yarın gideceğim doktora.Allahın izniyle bişey olmaz canım,bende bitki çaylarına çok düşkündüm ilk hamileliğimde tabi bilmiyordum bazılarının zararlı olduğunu içiyordum sağlıklı diye 3.ayda öğrendim içilmemesi gerektiğini Allah koruyor bir şekilde merak etme.
Git canım için rahat etsin Allahın izniyle herşey iyi olacaktır merak etme.Yarın gidip yaptırırım artık. Doktor öyle bir şey istemedi ama benim değerim günüme göre uygundu belki de ondan. Çok sağol canım. Kalp atışını alana kadar diken üstünde olacağım anlaşılan.
Çok sağol canım yaa. Çok rahatlattın beni. Bir de çok az tüketiyordum. Yarın gideceğim doktora.
Canım 25 lira yavaştan başlarım ilerde sıklaştırrmDaha erken değil mi canım çatlak için? Ben bebe yağı kullanıyorum. Ne kadara aldın?
bakmıştım bende erkek çıktıKızlar bebislerin cinsiyetini merak ediyor musunuz cin takvimi diye bişey var bakınız mi
Bende de erkek çıktı doğru mu acaba genelde çıkıyor diye duydum ama hayırlısı tabi.bakmıştım bende erkek çıktı
ben bu takvime inanmıyorm ama kendi hislerime bakarsam oğlum olcak gibi geliyor. hayırlısı olsun ya kızım olsun isterim tabiBende de erkek çıktı doğru mu acaba genelde çıkıyor diye duydum ama hayırlısı tabi.
Evet benim de ilk çocuk olduğu için ikisine de sevinecegimben bu takvime inanmıyorm ama kendi hislerime bakarsam oğlum olcak gibi geliyor. hayırlısı olsun ya kızım olsun isterim tabi
Ben baktim cin takvimine gore kizim olcak:)Kızlar bebislerin cinsiyetini merak ediyor musunuz cin takvimi diye bişey var bakınız mi
Benim erkek çıktı bakalım doğru çıkacak mı o zaman da haberleselimBen baktim cin takvimine gore kizim olcak:)
KzIlarr nasil bakiliyor cin takvimine.. benim icinde bakar misin?Kızlar bebislerin cinsiyetini merak ediyor musunuz cin takvimi diye bişey var bakınız mi
Canım google dan cin takvimi diye gir doğum tarihini falan girmen gerekiyorKzIlarr nasil bakiliyor cin takvimine.. benim icinde bakar misin?
Tsk ederim canim bakt hemem kiz cikti :) zaten bende oyle hisstemistim :)Canım google dan cin takvimi diye gir doğum tarihini falan girmen gerekiyor
Bakalim çıkacak mı çok mantıklı gelmiyor ama deneyen arkadaşlarım var genelde cikiyormusTsk ederim canim bakt hemem kiz cikti :) zaten bende oyle hisstemistim :)
Lierac duymuştum canım. Araştırmaya başlarım yavaştan. Ben sebamed ürünlerini pek beğenmiyorum.
Baktım canım erkek görünüyor.Kızlar bebislerin cinsiyetini merak ediyor musunuz cin takvimi diye bişey var bakınız mi