2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kızlar
21.12.2015 beta 183.25
23.12.2015 beta 470.10
26.12.2015 beta 1201.54 sizce artış nasıl salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum keseyi görmek için

TE="GAMZE_2014, post: 44309273, member: 640628"]Saglikli bi gebelige benzemiyo de di sadece canim kanaman oldu mu falan dedi bende hayir olmadi dedim okadar[/QUOTE]
Daha önceki gebeliğim de benim oldu önceleri yükseldi sonraları düşüşe geçti sağlıklı gebelik değilmiş kanamam olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım cnm inşallah senin öyle olmaz

UOTE="sercu, post: 44309310, member: 722552"]Kızlar bugün bebişimin kalp atışını duydum çok şükür[/QUOTE]
Ayy ne güzel darısı bizlere bende çarşamba gidicem inşallah duyarım bebişimin kalbimin pıt pıt attığını

Maşallah Ne güzel . Bizde duyarız inşaallah
İnşallah canım
Gözün aydın canım normal ultrasonda mi yoksa vajinal mi
Çok teşekkür ederim. Normal ultrasonda duyduk.
Ayy ne guzel nasil bi duygu en daha duyamadim ocak 6 da gitcem ins kalp atislari icin
Harika bir şey insan öyle mutlu oluyor ki...Rabbim sana da nasip etsin insallah
UOTE="sercu, post: 44309310, member: 722552"]Kızlar bugün bebişimin kalp atışını duydum çok şükür
Ayy ne güzel darısı bizlere bende çarşamba gidicem inşallah duyarım bebişimin kalbimin pıt pıt attığını[/QUOT
Amin canım darısı hepinize inşallah

meraba hanımlar nasılsınız ? giremedim yeni gelenler oldu mu ? listemizde ismini yazmadığım var mı ?

TE="GAMZE_2014, post: 44309273, member: 640628"]Saglikli bi gebelige benzemiyo de di sadece canim kanaman oldu mu falan dedi bende hayir olmadi dedim okadar
Daha önceki gebeliğim de benim oldu önceleri yükseldi sonraları düşüşe geçti sağlıklı gebelik değilmiş kanamam olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım cnm inşallah senin öyle olmaz[/QUOTE]
Insallah canim bu ani iki yildir bekliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…