- 31 Temmuz 2015
- 59
- 41
- 3
- 40
Bu arada tebrikler ne guzel kalp atislarini duymussun:) darisi basima 2 hafta sonra insallah ben de duyarim:)Merhaba..vajinal ultrasonun hicbir zarari yok.dun dr a gittigumde ozellikle sordum hicbir zararinin olmadigini soyledi.dusukle hicbir alakasi yokmus.
Canım iki defa baktı görmedi. Haftaya tekrar gel dedi. Bekliyorum nasıl geçecek zaman bilmiyorum.Alttan baktı mı doktor yoksa göbişten mi göremedi ? Alttan ultrason sakkın olmayın diyorlar düşiğe sebep oluyor sen biraz daha sabret tatlım bn öğrendiğimde beta hgc 25binlerdeydi..ve iki hafta sonra dr a gitmiştim keseyide gördük kalp atışınıda duyduk
bu arada kaçıncı haftandasin allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Canım ik
Canım iki defa baktı görmedi. Haftaya tekrar gel dedi. Bekliyorum nasıl geçecek zaman bilmiyorum.
Hayirlisi olsun canım.kalp atisini duydun mu.ben daha duymadim persembe günü kontrole gidicem. Umarim her şey yolunda olur.çok merak ediyorum .bugün tam 6 haftalık olduk caım
Yani dikkat et derim bi bebis cabuk olmuyo:)))Ayaklarimi uzatiyorum zaten masa altlari kapali ama ne bilim yatmak mi gerekir. Ama benm ayagim cok usur belki ondandir..
Canim dusuk tehliken mi var genelde onun icin veriliyo bende sadece folik asit kullaniyorum cunkuKızlar iyi geceler doktorunuz size crinone jel verdi mi verdiyse ne zamana kadar kullanın dedi. Birikip tortu oluşturuyor çok rahatsız oluyorum
Kusburnu kaynat icine bal diger bitkisellleri sakin icme dusuk yapiyoIhlamur ve zencefilin zararı yok canım ama abartmadan iç tabii. Adaçayı düşüğe yol açıo diye biliyorum
Teşekkür ederim canım allah razı olsun 5.haftamdayimbu arada kaçıncı haftandasin allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
merhaba cnm bugun kan testı verdım 447,62 cıktı :) cok sukur aynıyız..Yazarim cnm ben daha hic yaptirmadim evdeki teste poxizif cikti inanamadim:-D sana doktor kontrolde ne soylemisti
Tamam ama ben dra gitmeme daha var soramiyrm o zamana kadar da ilaç zaten biterBilmiyorum o.konuda bi bilgim yok ama benim bildigim ve tanidigim butun hamisler gunde bi kez aliyo kendi dr na bi sor istersen gunde kac doz almam gerekiyo diye belki de ben az iciyorum bende sorcam dr uma
Bende de gormedi dr 5+3 bakmadan once gorunmez zaten dedi.sonra gormedik diye kan verdik pozitivliğini oğrendik.kan değerim de 1887 idi.2hafta sonra gel dedi.bu sefer gittiğimde ozele gidicemCanım ik
Canım iki defa baktı görmedi. Haftaya tekrar gel dedi. Bekliyorum nasıl geçecek zaman bilmiyorum.
Benim belirtiler adet sancisi gibi karninda var.arda belim ağriyor.siksik idara çikiyorum başka da şuan aklima gelmiyr en sik bunlar oluyorSorun yok gec döllenmiş sadece o yüzden belirtiler biraz daha geç ortaya cikiyor
Gitmek istemiyorum canim. Bir sure bekleyecegim cunku daha adetim1-2 gun gectimerhaba tebrik ederim hayırlı olsun. Bende ptesi yeniden kan verecem, bir daha ne zaman kan vereceksin?
Canim hayirli olsun. Insallah yavrunu saglikla kucagina alirsin. Suanda betahcg degerin kac ?Kızlar ben bır manyak anne olmak ısteyen adayım
malesef 2kaybım varbu ucunde tup bebegım transferımın 3 gunu ama ben gidip totem yaptım hamılelık takvımı yaptım test gunum 4 ocak siz hamiş olanlarıd atakıp edıyorum kı stresımı azalatıyım dıe
hadi ya doktorun bisey dedi miKizlar benim hcg degerim dusmus Carsamba gunu 270 di bugun 184
Canim hayirli olsun. Insallah yavrunu saglikla kucagina alirsin. Suanda betahcg degerin kac ?
Saglikli bi gebelik degil deger düştüğüne gore dedi canim pazar gunu tekrar tahlil yaptir pazartesi bakalim dedihadi ya doktorun bisey dedi mi
Dr öle söyler ama bnm zekai tahirde çalışan bi ablam söyledi uyardı daha doğrusu teşekkür edrimm sende bian önce kalp seaini duyarsn inşallahMerhaba..vajinal ultrasonun hicbir zarari yok.dun dr a gittigumde ozellikle sordum hicbir zararinin olmadigini soyledi.dusukle hicbir alakasi yokmus.
Bu arada tebrikler kalp atislarini duymussun:) insallah 2 hafta sonra ben de duyarim da rahatlarim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?