2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Canım ik
Canım iki defa baktı görmedi. Haftaya tekrar gel dedi. Bekliyorum nasıl geçecek zaman bilmiyorum.

Bilmiyorum o.konuda bi bilgim yok ama benim bildigim ve tanidigim butun hamisler gunde bi kez aliyo kendi dr na bi sor istersen gunde kac doz almam gerekiyo diye belki de ben az iciyorum bende sorcam dr uma
Tamam ama ben dra gitmeme daha var soramiyrm o zamana kadar da ilaç zaten biter ( sen sorunca bana da soyleye bilirmisin?4ocak gidicem dra.

Canım ik

Canım iki defa baktı görmedi. Haftaya tekrar gel dedi. Bekliyorum nasıl geçecek zaman bilmiyorum.
Bende de gormedi dr 5+3 bakmadan once gorunmez zaten dedi.sonra gormedik diye kan verdik pozitivliğini oğrendik.kan değerim de 1887 idi.2hafta sonra gel dedi.bu sefer gittiğimde ozele gidicem

Sorun yok gec döllenmiş sadece o yüzden belirtiler biraz daha geç ortaya cikiyor
Benim belirtiler adet sancisi gibi karninda var.arda belim ağriyor.siksik idara çikiyorum başka da şuan aklima gelmiyr en sik bunlar oluyor

Canim hayirli olsun. Insallah yavrunu saglikla kucagina alirsin. Suanda betahcg degerin kac ?

Merhaba..vajinal ultrasonun hicbir zarari yok.dun dr a gittigumde ozellikle sordum hicbir zararinin olmadigini soyledi.dusukle hicbir alakasi yokmus.
Bu arada tebrikler kalp atislarini duymussun:) insallah 2 hafta sonra ben de duyarim da rahatlarim:)
Dr öle söyler ama bnm zekai tahirde çalışan bi ablam söyledi uyardı daha doğrusu teşekkür edrimm sende bian önce kalp seaini duyarsn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…