2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

aynen canm yemek ıstıorm ama bulantım izin vermio...dün iyidim biraz ama bugun aynu yine

Ben de senin gibi endişeliyim Can'ım.zaten zor hamile kaldım.ben de doktoruma baskı yapacağım.ailemde böyle birisi var diyerek örnek göster o Zaman belki daha çabuk ikna olur

inşallah iyidir canım bazen bebekten dolayı olmuyomuş o lekelenmeler yani bebeğin etrafında mı ne olmuyomuş öle oluncada bebeğe zararı olmuyouş benimde ara ara açık kahve geliyo doktr düşükte olabilir dedi yerleşme kanamsı da olabilir dedi her ihtimale karşı iğne verdi öle bekliyorum bakalım haftaya gtcem kontrole

senin kaç haftalik

Ben de senin gibi endişeliyim Can'ım.zaten zor hamile kaldım.ben de doktoruma baskı yapacağım.ailemde böyle birisi var diyerek örnek göster o Zaman belki daha çabuk ikna olur
ama boyle niyetin varsa geciktirme daha fazla 7.haftaya girmissin zaten. bende isteyecem ya ptesi kanim iyi cikarsa

Mrb kızlar bende aranıza yeni katıldım. 16 aralıkta hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg değerin 18_72_297_614 ve en son 1224 çıktı. Ama daha keseyi görmedik doktor hiçbir açıklama yapmıyor normal mi sizce

Kızlar ben bır manyak anne olmak ısteyen adayım

malesef 2kaybım var bu ucunde tup bebegım transferımın 3 gunu ama ben gidip totem yaptım hamılelık takvımı yaptım test gunum 4 ocak siz hamiş olanlarıd atakıp edıyorum kı stresımı azalatıyım dıe

Canım inşallah totemin tutarr ve hamil olursun rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah

Canım inşallah totemin tutarr ve hamil olursun rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah

sağol canım dualarınzıda eksık etmeyın olur mu benıı 4 ocaktaaa kan değerim pozzıtıfı pozıtıf olsun katlansın keselerım kalp atıslarım koynuma gelsın yavrucufguumm

Alttan baktı mı doktor yoksa göbişten mi göremedi ? Alttan ultrason sakkın olmayın diyorlar düşiğe sebep oluyor sen biraz daha sabret tatlım bn öğrendiğimde beta hgc 25binlerdeydi..ve iki hafta sonra dr a gitmiştim keseyide gördük kalp atışınıda duyduk

Merhaba..vajinal ultrasonun hicbir zarari yok.dun dr a gittigumde ozellikle sordum hicbir zararinin olmadigini soyledi.dusukle hicbir alakasi yokmus.
Bu arada tebrikler kalp atislarini duymussun:) insallah 2 hafta sonra ben de duyarim da rahatlarim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…