2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kizlar yataktan kalktigimda veya saga sola dondugumde kasigima aniden agri saplaniyor.. Doktora sordum olur oyle dedi zaten ne sorsam olur oyle diyor ama ben hep pimpirik halindeyim

[QUOTE="kaskas12, post: 44300882, member: 72]Kizlar yataktan kalktigimda veya saga sola dondugumde kasigima aniden agri saplaniyor.. Doktora sordum olur oyle dedi zaten ne sorsam olur oyle diyor ama ben hep pimpirik halindeyim[/QUOTE]
Cnm bendede aynı sorun var çok kötü bi ağrı bıçak saplıyolar sanki

Kizlar nasıl bir hamilelik yasiyorum anlamadim. Karin agrisi yasiyorum sürekli. Bulantim yok diye sevinirken nazar değdirdim.adet olacak gibi olmak berbat bi his.carsamba kanama oldu.serum ve igne ile azaldi rengi kahverengi ye döndü. Halen devam ediyor.yatiyorum dinleniyorum ama bu agri hep var sanki.allahim yardım et.

Slm kızlar 2 gündür yatıyorum. Çok fazla hasta oldum. Öksürük var ve her yerim ağrıyor. Ateşim yok. Bütün eklemlerimde ağrı var. Doktora gidemedim. Ağrı kesicide alamıyorum. İnşallah ıhlamurun zararı yoktur. Bal pekmez yiyorum. Direncim artsın diye. İnşallah bebeğe bir şeyolmamıştır

[QUOTE="kaskas12, post: 44300882, member: 72]Kizlar yataktan kalktigimda veya saga sola dondugumde kasigima aniden agri saplaniyor.. Doktora sordum olur oyle dedi zaten ne sorsam olur oyle diyor ama ben hep pimpirik halindeyim
Cnm bendede aynı sorun var çok kötü bi ağrı bıçak saplıyolar sanki[/QUOTE]
Canim benimde oyle oluyodu sprdum rahim.buyuyo surekli dedi o yuzden kasilma olur elinden geldigince dinlen dedi

kızlar benım bulantım hıc yok bugun dün hafıflemıstı bıraz korktum acaba vucudummu alısıo desem 12 haftadan once gecmıo dıolar...

Hayirlisi olsun canım.kalp atisini duydun mu.ben daha duymadim persembe günü kontrole gidicem. Umarim her şey yolunda olur.çok merak ediyorum .

inşallah canımm yok kalp atışını duymadık sadece keseyi gördük 10 gün sonrada kontrole gtcem inşalah duyarz

Cnm bendede aynı sorun var çok kötü bi ağrı bıçak saplıyolar sanki
Canim benimde oyle oluyodu sprdum rahim.buyuyo surekli dedi o yuzden kasilma olur elinden geldigince dinlen dedi[/QUOTE]

canım yaa bişi sorcam benimde öle oluyoda bazen hapşurduğumda öksürdüğümde hemen oraya iğne batıyo sanki o da normal miki hapşurunca canım acıyo ya

Canim benimde oyle oluyodu sprdum rahim.buyuyo surekli dedi o yuzden kasilma olur elinden geldigince dinlen dedi

canım yaa bişi sorcam benimde öle oluyoda bazen hapşurduğumda öksürdüğümde hemen oraya iğne batıyo sanki o da normal miki hapşurunca canım acıyo ya[/QUOTE]
Evet canim bende oyle oluyorum dikkqtli hapsir mesela bi anda ani biseyde bebislerimize bise olmasin buna cok dikkat et benim dr um yatacaksin dedi yatiyorum

Normal canim cok iyi hemde ama degerin 1500 ve ustu olunca keseyi gorebilirsiniz ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…