- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Canım yaaa bnm görmceminde öyle olmştu tedavi esnaaında tüp bebeğe falan gecmeden kendiliğinden oldu inşalah sennd olurrrcanım 4yıdlır sayısız tedavı 2 kayıp hiç kolay değil
Tüp bebek bizimki o yüzden doktorum verdi sanırım tedbir amacliCanim dusuk tehliken mi var genelde onun icin veriliyo bende sadece folik asit kullaniyorum cunku
Ehhh hadi hayirlisi :)CANIM BENIM DAHA TEST GUNUM OCAK 4 DAHA YAPMAMA COK VAR TAKVİME GELİNCE O SADECE POZITIF TOTEM
Hayırlı olsun canımKizlar bu sabah ilk defa cift cizgiyi gordum
Biraz silikti ama ołun icim daha rahat simdi :)
Neden dusuyo dr bise demedi miKizlar benim hcg degerim dusmus Carsamba gunu 270 di bugun 184
Tmm canim.soylerim ama sen benden once gidiyosun ben altisina gidecemTamam ama ben dra gitmeme daha var soramiyrm o zamana kadar da ilaç zaten biter( sen sorunca bana da soyleye bilirmisin?4ocak gidicem dra.
Aynen canim tedbir amacli da vermis olabilirTüp bebek bizimki o yüzden doktorum verdi sanırım tedbir amacli
Cnm bendede aynı sorun var çok kötü bi ağrı bıçak saplıyolar sanki[/QUOTE][QUOTE="kaskas12, post: 44300882, member: 72]Kizlar yataktan kalktigimda veya saga sola dondugumde kasigima aniden agri saplaniyor.. Doktora sordum olur oyle dedi zaten ne sorsam olur oyle diyor ama ben hep pimpirik halindeyim
Hayirlisi olsun canım.kalp atisini duydun mu.ben daha duymadim persembe günü kontrole gidicem. Umarim her şey yolunda olur.çok merak ediyorum .
Canim benimde oyle oluyodu sprdum rahim.buyuyo surekli dedi o yuzden kasilma olur elinden geldigince dinlen dedi[/QUOTE]Cnm bendede aynı sorun var çok kötü bi ağrı bıçak saplıyolar sanki
Canim benimde oyle oluyodu sprdum rahim.buyuyo surekli dedi o yuzden kasilma olur elinden geldigince dinlen dedi
Normal canim cok iyi hemde ama degerin 1500 ve ustu olunca keseyi gorebilirsiniz ancakMrb kızlar bende aranıza yeni katıldım. 16 aralıkta hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg değerin 18_72_297_614 ve en son 1224 çıktı. Ama daha keseyi görmedik doktor hiçbir açıklama yapmıyor normal mi sizce
Ikiside normal canimmerhaba kızlar progesteron 10,80 normal bir değer mi beta hcg 1392,28
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?