Sağol bitanem evet kan tahlili de yaptik artik emin oldum çok şukur Allahima herkese nasip olsun AminHamilesin canim rabbim hayirli etsin ins
Teşekkur.canim :*Var canim hayirli olsun
Günde bir tane alıyorum ben sabah bir bardak sütBiricik Anne adaylari dr bana folidoce vitamini verdi.ama nasil kullanicam demedi.kendim okudum ama sizlerden kullanan varsa drunuz nasil kullanin demişti?lutfen benimle de paylaşirmisinuz
Beklemene gerek yok kan testi için, ben testi yapar yapmaz koştum hastaneye.Bende yeni katilacagm galiba bu grubacok heyecanliyim iki gun once evde test yaptim silik cizgi cikti bu sabah yine yaptim daha belirgindi haftaya kadar bekleyecegimbkan testi icin insallah bosa umutlanmam
Merhaba tatlım evet adem hoca mükemmel bir pedagog gecenlerde tv 8 aramızda kalsına katıldı hatta hep ekranda görmek istiyoruz diye bi kampanya başlatıldı Bnde ablama almştm onn kitaplarını şindi sıra bnde ben okucam burc fm de yayını bitti ama evet youtube da kayıtları var herkese tavsiye ediyorum bendeBide burc fmde mi ne yayini var youtube dada onlarin kaytlari var is yaparken filan o kayitlarida dinleyebilirz 20 tane filan gormustum ben bu zamanlari degerlendirmeliyz cocuk olduktan snra kendimizi gelistirmeye pek firsatimiz kalmayacak:)
Hadi bakalım tatlım umarım hayırlısı olurBende yeni katilacagm galiba bu grubacok heyecanliyim iki gun once evde test yaptim silik cizgi cikti bu sabah yine yaptim daha belirgindi haftaya kadar bekleyecegimbkan testi icin insallah bosa umutlanmam
Ya cok korkuyorum hastalik oncesi biseyse bu siliklikBeklemene gerek yok kan testi için, ben testi yapar yapmaz koştum hastaneye.
Tesekkur ederim insallah Rabbim herkese versin isteyenHadi bakalım tatlım umarım hayırlısı olur
Amin Can'ım inşallah valla boyutunu sormadım hiçNe güzel ne Mutlu size,darısı inşallah başıma..keseninizin boyutu kaçtı acaba?
Cok guzel canim iki uc gune keseyi gorursunuz degerin 1500ve istu olunca kese gprunuyo iki ginde bir degerinin iki katina cikmasi gerekiyo bunjn takibini yaptir saglikli bi gebelik icin
Teşekkur :) a sbh mi sut içiyorsun?ben akşam uyumadan once içiyorum.bir kere.Günde bir tane alıyorum ben sabah bir bardak süt
İçtikten sonra.
Merhaba,pedagog olarak ben de öneririm kitaplarını ama tek yönlü bakmamak lazım.kendisi Anadolu kültürüne yönelik öneriler sunuyor.oyuncu anne lakaplı bir bayan var.şeker ötesi bir insan.kitaplarını şiddetle tavsiye ederim.sosyal ağlardan da takip edebilirsiniz
Biricik Anne adaylari dr bana folidoce vitamini verdi.ama nasil kullanicam demedi.kendim okudum ama sizlerden kullanan varsa drunuz nasil kullanin demişti?lutfen benimle de paylaşirmisinuz
Canim folik asit arti b12 vitamink takviyeli bi ilac gunde bi tane aliyosun dorduncu aya kadar bende kullaniyorum suanBiricik Anne adaylari dr bana folidoce vitamini verdi.ama nasil kullanicam demedi.kendim okudum ama sizlerden kullanan varsa drunuz nasil kullanin demişti?lutfen benimle de paylaşirmisinuz
Canim seni korkutmak istemem benimde oyle oldu sonra sabaha kadar sanci ve sonuc husran bebegimi laybettim ins senin oyle olmaz tabi simdi tekrar hamileyim rabbim kucagimiza almayi nasip etsin ins korlma streste yapma hersey olacagina varirKızlar merhaba.bugün dr önerisi ile testleri yaptirmak için hastaneye gelmiştim.6+2 haftalik hamileyim bu arada.test sonuçlarini beklerken wC ye gittigimde kanamam olduğunu gördüm halbuki ne sanci ne agriyoktu.hemen dr a gittim kontrol etti kesenin gelişimine normal dedi boş gebelik olmadığıni söyledi ve kalp atisi duyulmadi. Bunun için erken dedi kanamanin aşiri olmadığıni söyledi igne ve serum bi de fitil verdi şuan hastanede serumla yatiyorum kanamam var ama damla damla.benzer durum yasayan var mi.sonrasi nasıl gelisti. Stres yapmadan edemiyorum.sizce normal mi bu haftalarda. Yardımci olursaniz çok sevinirim
evet kasık ağırması normal ilk zaman bende de çok oluyordu böyle bıçak saplanır gibi. Bacağa doğru ilerleyen ağrılar da oldu. Şu anda pek yok. Arada gaz sancısı oluyor :)günaydınn canlaaaaaarrrr nasılsınızz bakiimm
bende çok şükür mide bulantııs yok belkide daha yenii olduğum içindir ama ara arar kasıklarım baya ağrıyo korkuyorum ya normalmi sizce sizin nasıl belirtiler
Ben de şuan kullandim bir azdan da yemek yiyicem.BENDE 3 AYDIR İÇİYORUM CANIM FOLİDOCE SABAHLARI KAHVALTIDAN SONRA 1 TANE İÇİYORUM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?