• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Bisey olmayacak içini rahat tut.all is well.....herşey güzel olacak demek bi hint filminden alinti izle moralin yerine gelsin ....iyi düşün şu zamanda strese yenilme......

Bisey olmayacak içini rahat tut.all is well.....herşey güzel olacak demek bi hint filminden alinti izle moralin yerine gelsin ....iyi düşün şu zamanda strese yenilme......

Sağolasın canım benim aa evet :) izlemiştim bu filmi amir khan mıydı herşey Güzel olacak diyodu sürekli

valla canim benim batmalar oluyordu hiç yasamiyordum adet olurken santim olurdu bi gariplik seziyordum aşiri bel ağrisi bi de.bunlar şüphelendiriyordu ama mide bulantim hiç olmadı.halâ da yok çok şükür.kanitim iki defa yaptigim evdeki testler kan tahlili ve sonrasinda kesenin görünmesi.allahim sağlıkla kucagima da aldirsin.
İnşAllah.bende de bel ağrim var sanci az adet olucm zann ettim olmadi.

Bayanlar, çok mide bulantısı yaşıyordum ama bugün ilginç bi şekilde düzeldim. Size nasıl olduğunu anlatıcam, umarım sizde de işe yarar ve bende de yaramaya devam eder. Kusmaktan korktuğum için hiçbir yiyeceğe yaklaşmak istemiyordum ve aç kalınca mide bulantısı daha da artıyor. Amaan kusarsam kusayım, kana karıştığı kadarı kardır dediğim noktada yemek yemeğe başladım. Kesinlikle canımın istiyo gibi olduğu aromasız şeyleri yedim. Tost, haşlanmış patates. Eşime esnaf lokantasından tavuk çorbası aldırdım, bol limon sıkıp içtim, açık ve limonlu çay içtim, kivi yedim. Bunlar benim canımın istediği şeyler, sizin de illaki aklınıza yiyecek geliodur, onlara bi şans verin. Ben kendimi baya topladım, hem enerjim yerine geldi hem bulantılarım çok hafifledi. Asla tiksindiğiniz şeyleri yemek için zorlamayın; aşırı aromalı, yağlı, baharatlı, soğanlı, sarımsaklı şeylerden kaçın bence. Ve kusmaktan korkmayın, çünki aç kaldıkça mide bulantılarınız artacak. Bunlar benim deneyimlerim, bugün baya iyi hissediyorum ve paylaşmak istedim

Merhaba. Ben 15 aylık evliyim 1 seneye yakındır ara ara tedavi gördüm . Sonra doktorum rahim filmi çekelim dedi ve 2 ay önce çektik 1 defa adet oldum . Sonra klomen ve Ovitrelle den sonra 5 gün kadar adetim geçti . Evde test yaptım silik çizgi çıktı . Başta ihtimal vermedim ama birseyler hissediyordum ama o duyguyu bastırmaya çalışıyordum . Çünkü umutlanacaktm ve kendimi üzecektim. .

Ertesi sabah hemen kan tahlili yaptım . Sonuç 420 çıktı . Şoka girdim . Sağlık ocağında sat a göre 5 haftalik dendi . Doktora gittiğimde keseyi doktor gördü bana da gösterdi küçük bir nokta gibi birsey . . :KK48: Doktor ancak 3 haftalik falandır haftaya tekrar gel bakalım dedi 1 düşüğüm de var maalesef bunda üzülmem inşaallah . . . Rabbim bebeğimi hayırla sağlıkla bana bağışlar inşaallah Rabbim e ne kadar Şükretsem az . . :KK51::KK200::KK200::KK200::anneadayı::anneadayı:

Eveeet ilk gebelik bir kere test yaptım bugün pozitivdi arkadaşlar bakti burada kesin hamilesin diyorlar.5haftalik olması gerekiyor:KK200::KK49:
Evet bende gordum testi :) ve benim hamile olduğumu öğrendiğim testle aynı inşaallah kesin hamilesin bu bariz ortada da Rabbim bundan sonrasını kolaylaştirsin arkadaşım hamilelik hem zor hemde mucize bir durum değerini bilmek lazim:anneadayı::KK200:

Evet bende gordum testi :) ve benim hamile olduğumu öğrendiğim testle aynı inşaallah kesin hamilesin bu bariz ortada da Rabbim bundan sonrasını kolaylaştirsin arkadaşım hamilelik hem zor hemde mucize bir durum değerini bilmek lazim:anneadayı::KK200:
Ay inşAllah :) gerçekten mi bu testi ilk kez kullandim hep farklı kullanmiştm.yarin bir daha yapicam inanasim gelmiyor beklemiyordum ama mutluyum inşAllah öyledir

Back