- 7 Ağustos 2010
- 204
- 26
- 98
İnan cnm evet bu test bende ilk defa kullandım inanmadin. Başka marka aldım sonuç aynıAy inşAllah :) gerçekten mi bu testi ilk kez kullandim hep farklı kullanmiştm.yarin bir daha yapicam inanasim gelmiyor beklemiyordum ama mutluyum inşAllah öyledir
Eki Görüntüle 1722410 Eki Görüntüle 1722410
İnan cnm evet bu test bende ilk defa kullandım inanmadin. Başka marka aldım sonuç aynı
sen yaşamış biri olarak daha iyisini bilirsin tabi bişe diyemem..Can'ım hastane çok güzel ama sistemleri çok kötü.doktorlarda fazla artist,neyin kafasını yaşıyorlarsa..işlerinin ehli değiller.ben memnun kalmamıştım
merabalar amin canım çook saol rabbim oğlunu sana bağışlasın :)merhaba hanımlar
bende geçen sene aralık ayının 15inde öğrnmiştim hamile olduğumu çok güzel bir duygu Allahım yüzünü görmeyi nasip eder inşallah.Benim şimdi dünyalr tatlısıbir oğluşum var bitanem o benim hepinizi öpüyorum:)
hamilesin canm tebrikler :) bende 1 testle inandım tam 2 hafta geçti öyle doktora gttimEki Görüntüle 1722189 iyi akşamlaaar herkese :) bugün yaptim testi.1haftadir adetim gecikti.sizce??hamilemiyim??keşke 2test alsaydim.
sadece bende seyirmeler oldu o da keseye pompalanan kanı hissetmişimİnşAllah inşAllah yarin tam emin olurum eşimle paylaşa bildim sadece.kesin olsun da of inşAllah Allahim yardimcimiz olsun Amin :) peki ilk ayinizda içinizde bir şey var mi diye hiss ettiniz mi ne hisse ettiniz? Mide bulantisi ne zaman başladı?
Evet cnm ins eve yolladılar pazartesi gtcem ilk defa muayeneye inşallah bişi olmaz
sana öyle geliyo canm en geç bi gün snra erkenden pat diye uyucanÇok istiyordum olsun sabirsizim uyuyamam ki ya akşam.dun uyuyamadim zaten düşünmekten şimdi de hiç uyuyamama :) ay yok ben bundan sonra hic bir zaman uyuyamam
canm çook teşekkürler denicem.. senn de iyi olmana sevindim :)Bayanlar, çok mide bulantısı yaşıyordum ama bugün ilginç bi şekilde düzeldim. Size nasıl olduğunu anlatıcam, umarım sizde de işe yarar ve bende de yaramaya devam eder. Kusmaktan korktuğum için hiçbir yiyeceğe yaklaşmak istemiyordum ve aç kalınca mide bulantısı daha da artıyor. Amaan kusarsam kusayım, kana karıştığı kadarı kardır dediğim noktada yemek yemeğe başladım. Kesinlikle canımın istiyo gibi olduğu aromasız şeyleri yedim. Tost, haşlanmış patates. Eşime esnaf lokantasından tavuk çorbası aldırdım, bol limon sıkıp içtim, açık ve limonlu çay içtim, kivi yedim. Bunlar benim canımın istediği şeyler, sizin de illaki aklınıza yiyecek geliodur, onlara bi şans verin. Ben kendimi baya topladım, hem enerjim yerine geldi hem bulantılarım çok hafifledi. Asla tiksindiğiniz şeyleri yemek için zorlamayın; aşırı aromalı, yağlı, baharatlı, soğanlı, sarımsaklı şeylerden kaçın bence. Ve kusmaktan korkmayın, çünki aç kaldıkça mide bulantılarınız artacak. Bunlar benim deneyimlerim, bugün baya iyi hissediyorum ve paylaşmak istedim
Merhaba. Ben 15 aylık evliyim 1 seneye yakındır ara ara tedavi gördüm . Sonra doktorum rahim filmi çekelim dedi ve 2 ay önce çektik 1 defa adet oldum . Sonra klomen ve Ovitrelle den sonra 5 gün kadar adetim geçti . Evde test yaptım silik çizgi çıktı . Başta ihtimal vermedim ama birseyler hissediyordum ama o duyguyu bastırmaya çalışıyordum . Çünkü umutlanacaktm ve kendimi üzecektim. .
Ertesi sabah hemen kan tahlili yaptım . Sonuç 420 çıktı . Şoka girdim . Sağlık ocağında sat a göre 5 haftalik dendi . Doktora gittiğimde keseyi doktor gördü bana da gösterdi küçük bir nokta gibi birsey . .Doktor ancak 3 haftalik falandır haftaya tekrar gel bakalım dedi 1 düşüğüm de var maalesef bunda üzülmem inşaallah . . . Rabbim bebeğimi hayırla sağlıkla bana bağışlar inşaallah Rabbim e ne kadar Şükretsem az . .
Ellerin dert görmesin :) kaç aylik şuan??
Allah tamamina erdirsin canimmÇok istiyordum olsun sabirsizim uyuyamam ki ya akşam.dun uyuyamadim zaten düşünmekten şimdi de hiç uyuyamama :) ay yok ben bundan sonra hic bir zaman uyuyamam
bende testle ogrendim reglm gecikince.ozelnolarak hoc bisey hissetmedim.ama daha bi aglamakliydim sanki..su an sadece kasik ve bel agrim oluyorvalla canim benim batmalar oluyordu hiç yasamiyordum adet olurken santim olurdu bi gariplik seziyordum aşiri bel ağrisi bi de.bunlar şüphelendiriyordu ama mide bulantim hiç olmadı.halâ da yok çok şükür.kanitim iki defa yaptigim evdeki testler kan tahlili ve sonrasinda kesenin görünmesi.allahim sağlıkla kucagima da aldirsin.
bende canım ama hamılılıgmz boyunca her sabah 1 yumurta 3 bardakta süt içmelıymısız ben sadece meyve yıorm suclu gıbı hıssedıorm kendımıAynen yaa ben de yumurtadan ve sütten sıkıldım birkaç gündür tüketmiyorum iyice nefret etmiyim diye :).
Gerçekler acıdır kuzum
tek iciste mi 3 bardak??bende canım ama hamılılıgmz boyunca her sabah 1 yumurta 3 bardakta süt içmelıymısız ben sadece meyve yıorm suclu gıbı hıssedıorm kendımı
hayır canım sabah oglen aksam yada oglenden baslayp yatarkende ıcebılırsın vucudumz kalsıyum cok kaybedecekmıs ılerleyen zamanlarda onun ıcınmıs....tek iciste mi 3 bardak??
merabalar amin canım çook saol rabbim oğlunu sana bağışlasın :)
hamilesin canm tebrikler :) bende 1 testle inandım tam 2 hafta geçti öyle doktora gttimama sen erken git burası Çin o yüzden geç gittim bn
sadece bende seyirmeler oldu o da keseye pompalanan kanı hissetmişim
mide bulantısı 5. haftanın sonnda başladı bende ya çok kötü
canm inşallah bişey yoktur kırmızı kan olmadıkça bişe yok diye biliyorum ben.. içini ferah tut.
sana öyle geliyo canm en geç bi gün snra erkenden pat diye uyucan
canm çook teşekkürler denicem.. senn de iyi olmana sevindim :)
ohh maşallah canm hayırlı oolsun inşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah :)
inşallah olmaz canm tehlıke mı varEvet canım hemşire de öle söyledi düşük engelleyci iğne yaptılar inşallah bisi olmaz
Geçen hafta bende de hafif olmuştu bisey yok çok şükür. Çoğu normal diyor hem doktora da gitmişsinEvet canım hemşire de öle söyledi düşük engelleyci iğne yaptılar inşallah bisi olmaz
inşallah olmaz canm tehlıke mı var
hayirli haberler alirsin insallahhh canimmGünaydınn :) ben sıra bekliyorum doktor için..
Geçen hafta bende de hafif olmuştu bisey yok çok şükür. Çoğu normal diyor hem doktora da gitmişsinağır işler yapmadıkça problem olmaz sanırım.
ewet canım kahverengı olabılıyo ama yınede ıyı yapmısın hemen ıgneye gıtmekle ınsallah bısey olmazBilmiyorum ki canım doktor ısrarla haşa bakmıo pazartesi günü bakack. Beyaz akıntö çok geliyodu wc ye gittim suyla karışık açık kahverengi leke gördüm hemen doktrumu aradm işte o da iğne yapsınlar acil e git dedi hemşire de bu normal her hamile de olabilir dedi inşallah bişi yokturda pazartesi görürm bebeğim i dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?