2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Can'ım hastane çok güzel ama sistemleri çok kötü.doktorlarda fazla artist,neyin kafasını yaşıyorlarsa..işlerinin ehli değiller.ben memnun kalmamıştım
sen yaşamış biri olarak daha iyisini bilirsin tabi bişe diyemem..

seydask canm benm kuzenm gidiyo memnun diye seni de bulaştrmiym kafana takılan sorular varsa gitme istersen..

merabalar amin canım çook saol rabbim oğlunu sana bağışlasın :)

Eki Görüntüle 1722189 iyi akşamlaaar herkese :) bugün yaptim testi.1haftadir adetim gecikti.sizce??hamilemiyim??keşke 2test alsaydim.
hamilesin canm tebrikler :) bende 1 testle inandım tam 2 hafta geçti öyle doktora gttim ama sen erken git burası Çin o yüzden geç gittim bn

sadece bende seyirmeler oldu o da keseye pompalanan kanı hissetmişim
mide bulantısı 5. haftanın sonnda başladı bende ya çok kötü

Evet cnm ins eve yolladılar pazartesi gtcem ilk defa muayeneye inşallah bişi olmaz

canm inşallah bişey yoktur kırmızı kan olmadıkça bişe yok diye biliyorum ben.. içini ferah tut.
Çok istiyordum olsun sabirsizim uyuyamam ki ya akşam.dun uyuyamadim zaten düşünmekten şimdi de hiç uyuyamama :) ay yok ben bundan sonra hic bir zaman uyuyamam
sana öyle geliyo canm en geç bi gün snra erkenden pat diye uyucan

canm çook teşekkürler denicem.. senn de iyi olmana sevindim :)

ohh maşallah canm hayırlı oolsun inşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah :)

bende testle ogrendim reglm gecikince.ozelnolarak hoc bisey hissetmedim.ama daha bi aglamakliydim sanki..su an sadece kasik ve bel agrim oluyor
benimde.mide bulantim yok elhmdd

Aynen yaa ben de yumurtadan ve sütten sıkıldım birkaç gündür tüketmiyorum iyice nefret etmiyim diye :).
bende canım ama hamılılıgmz boyunca her sabah 1 yumurta 3 bardakta süt içmelıymısız ben sadece meyve yıorm suclu gıbı hıssedıorm kendımı

Evet canım hemşire de öle söyledi düşük engelleyci iğne yaptılar inşallah bisi olmaz

inşallah olmaz canm tehlıke mı var

Bilmiyorum ki canım doktor ısrarla haşa bakmıo pazartesi günü bakack. Beyaz akıntö çok geliyodu wc ye gittim suyla karışık açık kahverengi leke gördüm hemen doktrumu aradm işte o da iğne yapsınlar acil e git dedi hemşire de bu normal her hamile de olabilir dedi inşallah bişi yokturda pazartesi görürm bebeğim i dua edin bana

ewet canım kahverengı olabılıyo ama yınede ıyı yapmısın hemen ıgneye gıtmekle ınsallah bısey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…