- 23 Kasım 2015
- 247
- 63
- 28
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hurma düşüğe sebep olmaz cok faydalıdır hatta doğumu kolaylaştırr hergün 1 adet yenirse diye biliorm bendeyok canm doktor tavsiyesi değil . aman ha öyle şeye sebep oluyosa yeme sakın. ben kan yapıyor diye dedm ama düşüğe sebep olduğunu ilk defa duydum
Teşekkür ederim canım hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahmeraba canım hayırlı olsun :) Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
Sanki canım, çok silik bişey var gibi, sabah idrarıyla bi daha yap testi benceKızlar sizce ?
bence hamilesin hayalet çizgi var çünkü gorunuyoKızlar sizce ?
İlk öğrendiğimde, isteyerek olduğu için sadece mutluluk ve heyecan vardı. Korku ve stres şimdi var birazcık, hormonların etkisiyle.ilk hamileliğim çok zor geçmişti, bu da öyle olacak gibi görünüyor. Ama yine de biraz zaman alsa da sonunda hepsi geçecek. Mutlu ailemiz biraz daha büyüyecek, değer yani tüm zorluklara.Kızlar hamile oldugunuzu ogrendiginizde mutluluk ve heycaninın yanında korku ve stres hissettiniz mi hissettiyseniz bu hizleriniz ortalama ne kadar sürdü ne zaman bitti
bende ilk öğrendiğimde havalara uçtum ama şimdi anlamadigim bi korku var içimde ama çok da mutluyum bu korku neyin nesi anlamiyorumİlk öğrendiğimde, isteyerek olduğu için sadece mutluluk ve heyecan vardı. Korku ve stres şimdi var birazcık, hormonların etkisiyle.ilk hamileliğim çok zor geçmişti, bu da öyle olacak gibi görünüyor. Ama yine de biraz zaman alsa da sonunda hepsi geçecek. Mutlu ailemiz biraz daha büyüyecek, değer yani tüm zorluklara.
Hormonaldir geçer canım.rahat bi hamilelik geçirmiyor musun yoksa.bende ilk öğrendiğimde havalara uçtum ama şimdi anlamadigim bi korku var içimde ama çok da mutluyum bu korku neyin nesi anlamiyorum
yok canım daha öğreneli çok olmadı bi aylık bebis çok da rahatım şimdiye kadar çok şükürHormonaldir geçer canım.rahat bi hamilelik geçirmiyor musun yoksa.
Tatli bir korkudur :) onu korumak amaçli dikkat etmen gerektiğini bildiğin için. Allahim yardimci olsun hepimize inşAllah sağ salamt dunyaya gelsinler.bende de şuan o duygu var diye öyle düşündüm :)bende ilk öğrendiğimde havalara uçtum ama şimdi anlamadigim bi korku var içimde ama çok da mutluyum bu korku neyin nesi anlamiyorum
Kesinlikle hamilesin..%100 ben de bi hafta önce böyle tedirgindim...iki gün önce keseyi de gördük çok şükür.yarin kan testini yaptir ....Eki Görüntüle 1722189 iyi akşamlaaar herkese :) bugün yaptim testi.1haftadir adetim gecikti.sizce??hamilemiyim??keşke 2test alsaydim.
İnşAllah inşAllah yarin tam emin olurum eşimle paylaşa bildim sadece.kesin olsun da of inşAllah Allahim yardimcimiz olsun Amin :) peki ilk ayinizda içinizde bir şey var mi diye hiss ettiniz mi ne hisse ettiniz? Mide bulantisi ne zaman başladı?Kesinlikle hamilesin..%100 ben de bi hafta önce böyle tedirgindim...iki gün önce keseyi de gördük çok şükür.yarin kan testini yaptir ....
Bence doktoruna Bi bahset bu korkunu.sebebini belki tecrübesiyle söyler sana.ya da sen rahatca söyleyebilirsin.bilir kisi ile paylasmak en sagliklisi.ben hamile kalmadan önce bu korkuyu yaşayanlardanim.ama şimdi çok mutluyum yalniz olmadığımi bilmek, yaşadigim bu mucizem. Kendimi eşimin gerçekten parçasi olduğumu hissetmek ve en önemlisi ailemizin büyümesi beni çok mutlu ediyor ...yok canım daha öğreneli çok olmadı bi aylık bebis çok da rahatım şimdiye kadar çok şükür
valla canim benim batmalar oluyordu hiç yasamiyordum adet olurken santim olurdu bi gariplik seziyordum aşiri bel ağrisi bi de.bunlar şüphelendiriyordu ama mide bulantim hiç olmadı.halâ da yok çok şükür.kanitim iki defa yaptigim evdeki testler kan tahlili ve sonrasinda kesenin görünmesi.allahim sağlıkla kucagima da aldirsin.İnşAllah inşAllah yarin tam emin olurum eşimle paylaşa bildim sadece.kesin olsun da of inşAllah Allahim yardimcimiz olsun Amin :) peki ilk ayinizda içinizde bir şey var mi diye hiss ettiniz mi ne hisse ettiniz? Mide bulantisi ne zaman başladı?
Korkma canim sakın stres yapma hastanede sin ve tedavini yapıyorlar doktorlara güven ve rahat hisset.allah olmasını istiyorsa olur içini rahat tut..Kızlar bugün tam 5 haftalık oldum az önce açık sulu kahverengi akıntı gelmiş hemen acile gittik doktor düşük olabilir dedi nolur bilgisi olan varsa yazsın düşük engelleyci iğne yaptılar varmı böyle
bişi yaşayan çok korkuyorum