Korkma canim sakın stres yapma hastanede sin ve tedavini yapıyorlar doktorlara güven ve rahat hisset.allah olmasını istiyorsa olur içini rahat tut..
Bisey olmayacak içini rahat tut.all is well.....herşey güzel olacak demek bi hint filminden alinti izle moralin yerine gelsin ....iyi düşün şu zamanda strese yenilme......
İnşAllah.bende de bel ağrim var sanci az adet olucm zann ettim olmadi.valla canim benim batmalar oluyordu hiç yasamiyordum adet olurken santim olurdu bi gariplik seziyordum aşiri bel ağrisi bi de.bunlar şüphelendiriyordu ama mide bulantim hiç olmadı.halâ da yok çok şükür.kanitim iki defa yaptigim evdeki testler kan tahlili ve sonrasinda kesenin görünmesi.allahim sağlıkla kucagima da aldirsin.
Hormoneldir canım, duygu değişimleri çok normalbende ilk öğrendiğimde havalara uçtum ama şimdi anlamadigim bi korku var içimde ama çok da mutluyum bu korku neyin nesi anlamiyorum
Evet canım, bence hamilesin, tebriklerEki Görüntüle 1722189 iyi akşamlaaar herkese :) bugün yaptim testi.1haftadir adetim gecikti.sizce??hamilemiyim??keşke 2test alsaydim.
Evet onun filmi ....moralini iyi tutacak şeyler yap.allah yardimcin olsun.
Çok istiyordum olsun sabirsizim uyuyamam ki ya akşam.dun uyuyamadim zaten düşünmekten şimdi de hiç uyuyamama :) ay yok ben bundan sonra hic bir zaman uyuyamamYarina ne kaldiaksamlar
İnşAllah öyledir teşekkür ederim :) :*Evet canım, bence hamilesin, tebrikler
Amin inşAllah Allah yardimcimiz olsun.Yeni gelen arkadaşlar tebrik ederim hepinizi Rabbim inşaallah hayirlisiyla cumlemize sağ salim bebişlerimizi kucagimizada almayı nasip etsin
İnşaallah arkadaşım anladığım kadarıyla ilk gebeliğin ve çok heyecanlisin kaç haftalık bebişinAmin inşAllah Allah yardimcimiz olsun.
Eveeet ilk gebelik bir kere test yaptım bugün pozitivdi arkadaşlar bakti burada kesin hamilesin diyorlar.5haftalik olması gerekiyorİnşaallah arkadaşım anladığım kadarıyla ilk gebeliğin ve çok heyecanlisin kaç haftalık bebişin
Evet bende gordum testi :) ve benim hamile olduğumu öğrendiğim testle aynı inşaallah kesin hamilesin bu bariz ortada da Rabbim bundan sonrasını kolaylaştirsin arkadaşım hamilelik hem zor hemde mucize bir durum değerini bilmek lazimEveeet ilk gebelik bir kere test yaptım bugün pozitivdi arkadaşlar bakti burada kesin hamilesin diyorlar.5haftalik olması gerekiyor
Ay inşAllah :) gerçekten mi bu testi ilk kez kullandim hep farklı kullanmiştm.yarin bir daha yapicam inanasim gelmiyor beklemiyordum ama mutluyum inşAllah öyledirEvet bende gordum testi :) ve benim hamile olduğumu öğrendiğim testle aynı inşaallah kesin hamilesin bu bariz ortada da Rabbim bundan sonrasını kolaylaştirsin arkadaşım hamilelik hem zor hemde mucize bir durum değerini bilmek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?