- 12 Kasım 2015
- 1.779
- 2.711
- 133
canm neden ki ? benm kuzenm gitti çok memnun . doktor farkı mı yoksa hastane mi rezalet canm ?Aman uzak dur arkadaşım.rezalet ötesi..ben hiç memnun kalmamıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm neden ki ? benm kuzenm gitti çok memnun . doktor farkı mı yoksa hastane mi rezalet canm ?Aman uzak dur arkadaşım.rezalet ötesi..ben hiç memnun kalmamıştım
ciddi misin ne oldu kiAman uzak dur arkadaşım.rezalet ötesi..ben hiç memnun kalmamıştım
Gerçekler acıdır kuzumçok rahatlatıosun canım
Aynen yaa ben de yumurtadan ve sütten sıkıldım birkaç gündür tüketmiyorum iyice nefret etmiyim diye :).canm o kadar sıkıldmkı sütten ıkı gundur ıcemıorm ya
Limonlu ballı su falan iç canım bol bol yat dinlen yiyebildiğin şeyleri yemeye çalış. Ihlamurun varsa ıhlamur demle.canım ne demek hepimiz için iyi oldu gerçekten bilmediğim o kadar çok şey var ki gün geçtikçe yeni birşeyler öğreniyorum sayenizde :)
bende de bugün grip başladı napsak ki acaba..
canm limonu zaten öyle yiyorm canm çekiyor. ama ıhlamur yok malesef akıl edemedik çine getrmeyeLimonlu ballı su falan iç canım bol bol yat dinlen yiyebildiğin şeyleri yemeye çalış. Ihlamurun varsa ıhlamur demle.
meraba canm beni özetledin vallahi inşallah erkenden geçer ya çok kötü bi durum . ilerde bu yazılarıma bakıp gülücem inşallah :)Merhaba kızçeler
Ya ben kusmadım hiç ama heran kuscak gitip suratımda bi memnuniyetsiz ifade takılıom öle bi de herşeyin kokusunu 100 metreden buram buram alıorum yaaa
Ve canım herşeyi cekio yemeğe gelinve yiyemiorum
Kereviz de cok faydalıymış kızlar sütte artırıomuş
meraba canım hayırlı olsun :) Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)Merhaba bende hamile olduğumu yeni öğrendim
Dün de kereviz yemiştim. Tam oldu bunu okuyunca.Merhaba kızçeler
Ya ben kusmadım hiç ama heran kuscak gitip suratımda bi memnuniyetsiz ifade takılıom öle bi de herşeyin kokusunu 100 metreden buram buram alıorum yaaa
Ve canım herşeyi cekio yemeğe gelinve yiyemiorum
Kereviz de cok faydalıymış kızlar sütte artırıomuş
bacım valla ye bol bol bende keşke yiyebilsem ah ahh :) inşallah böyle bulantı yaşamassınız bol bol besleyin bebişleri :) hurma yiyin mesela çok yararlı ramazan hurmasıDün de kereviz yemiştim. Tam oldu bunu okuyunca.
Taze hamile arkadaşlar neler yiyorsunuz?
Ben sabah akşam süt içiyorum.3+3 öğün beslenmemi söyledi doktor.
Mutlaka muz yiyorum, ceviz ve badem de tüketeceğim ara öğün olarak.
Kasığımda hala batma şeklinde ağrılar var, bulantım henüz başlamadı. O yüzden ne yesem kar diye yararlı besin tüketmeye özen gösteriyorum.
Hurma düşüğe sebep oluyor diye biliyorum ben. Rahim kaslarını gevşettiğim için. Doktor tavsiyesi mi? Ayy çok severim, yerim bol bol.bacım valla ye bol bol bende keşke yiyebilsem ah ahh :) inşallah böyle bulantı yaşamassınız bol bol besleyin bebişleri :) hurma yiyin mesela çok yararlı ramazan hurması
yok canm doktor tavsiyesi değil . aman ha öyle şeye sebep oluyosa yeme sakın. ben kan yapıyor diye dedm ama düşüğe sebep olduğunu ilk defa duydumHurma düşüğe sebep oluyor diye biliyorum ben. Rahim kaslarını gevşettiğim için. Doktor tavsiyesi mi? Ayy çok severim, yerim bol bol.
Aynen canim cok iyi olduhımmm anladm canm daha iyi olmus :)))
Amin canim cok sagolseninkide hayırlı olsun canım aminnn inşallahhh :)
İşlerinin ehli değiller.orda 3 tane doktora gitmiştim.isimlerini pek hatırlamıyorum ama hiç memnun kalmamıştım.bir daha o hastaneye uğramadım zatenciddi misin ne oldu ki
Can'ım hastane çok güzel ama sistemleri çok kötü.doktorlarda fazla artist,neyin kafasını yaşıyorlarsa..işlerinin ehli değiller.ben memnun kalmamıştımcanm neden ki ? benm kuzenm gitti çok memnun . doktor farkı mı yoksa hastane mi rezalet canm ?