• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

canım ne demek hepimiz için iyi oldu gerçekten bilmediğim o kadar çok şey var ki gün geçtikçe yeni birşeyler öğreniyorum sayenizde :)
bende de bugün grip başladı napsak ki acaba..
Limonlu ballı su falan iç canım bol bol yat dinlen yiyebildiğin şeyleri yemeye çalış. Ihlamurun varsa ıhlamur demle.

Limonlu ballı su falan iç canım bol bol yat dinlen yiyebildiğin şeyleri yemeye çalış. Ihlamurun varsa ıhlamur demle.
canm limonu zaten öyle yiyorm canm çekiyor. ama ıhlamur yok malesef akıl edemedik çine getrmeye :(

Merhaba kızçeler
Ya ben kusmadım hiç ama heran kuscak gitip suratımda bi memnuniyetsiz ifade takılıom öle bi de herşeyin kokusunu 100 metreden buram buram alıorum yaaa
Ve canım herşeyi cekio yemeğe gelinve yiyemiorum
Kereviz de cok faydalıymış kızlar sütte artırıomuş

Merhaba kızçeler
Ya ben kusmadım hiç ama heran kuscak gitip suratımda bi memnuniyetsiz ifade takılıom öle bi de herşeyin kokusunu 100 metreden buram buram alıorum yaaa
meraba canm beni özetledin vallahi inşallah erkenden geçer ya çok kötü bi durum . ilerde bu yazılarıma bakıp gülücem inşallah :)

Merhaba kızçeler
Dün de kereviz yemiştim. Tam oldu bunu okuyunca.

Taze hamile arkadaşlar neler yiyorsunuz?
Ben sabah akşam süt içiyorum.3+3 öğün beslenmemi söyledi doktor.
Mutlaka muz yiyorum, ceviz ve badem de tüketeceğim ara öğün olarak.

Kasığımda hala batma şeklinde ağrılar var, bulantım henüz başlamadı. O yüzden ne yesem kar diye yararlı besin tüketmeye özen gösteriyorum.

Dün de kereviz yemiştim. Tam oldu bunu okuyunca.

Taze hamile arkadaşlar neler yiyorsunuz?
Ben sabah akşam süt içiyorum.3+3 öğün beslenmemi söyledi doktor.
Mutlaka muz yiyorum, ceviz ve badem de tüketeceğim ara öğün olarak.

Kasığımda hala batma şeklinde ağrılar var, bulantım henüz başlamadı. O yüzden ne yesem kar diye yararlı besin tüketmeye özen gösteriyorum.
bacım valla ye bol bol bende keşke yiyebilsem ah ahh :) inşallah böyle bulantı yaşamassınız bol bol besleyin bebişleri :) hurma yiyin mesela çok yararlı ramazan hurması:KK200:

bacım valla ye bol bol bende keşke yiyebilsem ah ahh :) inşallah böyle bulantı yaşamassınız bol bol besleyin bebişleri :) hurma yiyin mesela çok yararlı ramazan hurması:KK200:
Hurma düşüğe sebep oluyor diye biliyorum ben. Rahim kaslarını gevşettiğim için. Doktor tavsiyesi mi? Ayy çok severim, yerim bol bol.

Hurma düşüğe sebep oluyor diye biliyorum ben. Rahim kaslarını gevşettiğim için. Doktor tavsiyesi mi? Ayy çok severim, yerim bol bol.
yok canm doktor tavsiyesi değil . aman ha öyle şeye sebep oluyosa yeme sakın. ben kan yapıyor diye dedm ama düşüğe sebep olduğunu ilk defa duydum

canm neden ki ? benm kuzenm gitti çok memnun . doktor farkı mı yoksa hastane mi rezalet canm ?
Can'ım hastane çok güzel ama sistemleri çok kötü.doktorlarda fazla artist,neyin kafasını yaşıyorlarsa..işlerinin ehli değiller.ben memnun kalmamıştım

Kizlar bugun bogazimda dugum gibi bisi var kusamiyorum da ama cok rahatsiz edici ne yesem ne icsem gecmedi off bu da yeni moda sanirim

Back