• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Saol cnm ins iyilesirim bi an once .. ben normalde de hic ilac icmem kolay kolay midemi bulandirio ilaclar.. viks banyosu yapiorum resmen c vitamini almaya calisiyorum. Haftasonu bol yatar terlerim ins gecer...

Dikkat et cnm ya bi salgindir herkes olmus cevremde.. bir de bunyem zayif sanirim.. hamile olunca iyice bagisiklik sistemi zayiflamis olabilir..

Bilemiyorum bitkisel islere cok bulasmak zarar verirmis gibi gelio cnm maydanoz yeme dereotu yeme cok diyorlar.. zencefilin bi zarari yoktur demi toz kullaniliyor sanirim hic almadim daha onceo_O

Yok csnim hiç bi zararı yok zencefilin ben sordum hem drlar tavsiye ediyor bulantiya iyi geliyormus taze zencefil i sıcak suya at öyle ic yada tozla balı karistir

bak ben ıs yerıme getırcektım ayva unuttum benm canmda çok ıstıo ekşi meyvelerden
Ekşi meyveler çok iyi geliyor canım ayva da sert ya bastırıyor baya hem çok faydalı. Annem mandalina çok yememeye çalış alerjik reaksiyona neden olabilir dedi:110:

Ya benim mide bulantim yok :KK43: ben hala bebeğimi de göremedim :KK43: bu yüzden anneme söylemedim. Huzursuz oluyorum normal mi hala görünmemesi?? Yarin sıkışık olarak özel doktora gidiyorum benim için dua edin bir sorun olmasin
Merak etme canım bazen bebekler geç gösteriyorlar hemen kötü şeyler gelmesin aklına. Belki mide bulantısı çekmeyen o şanslı annelerden olacaksın:KK76:

öyle mı bende sularını ıcıorm mandalına portakal umarm zararı olmaz
Aynen canım bende ama heralde çok abartmamak lazım zaten derler ya herşeyin fazlası zarardır diye:KK17: bu hamilelik insana neler yaptırıyor ya doktordan farkı kalmıyor insanın herşeyi araştıra araştıra:cool:

Aynen canım bende ama heralde çok abartmamak lazım zaten derler ya herşeyin fazlası zarardır diye:KK17: bu hamilelik insana neler yaptırıyor ya doktordan farkı kalmıyor insanın herşeyi araştıra araştıra:cool:
aynen olmadan once nasıl hamıle kalınır yontemlerını arastır oluncada ne yıcez napacaz ne zararlı onları arasttır...bebısımz dogunca ne beklıo bızlerı acaba :KK46:

Ya benim mide bulantim yok :KK43: ben hala bebeğimi de göremedim :KK43: bu yüzden anneme söylemedim. Huzursuz oluyorum normal mi hala görünmemesi?? Yarin sıkışık olarak özel doktora gidiyorum benim için dua edin bir sorun olmasin
Canım dert etme, geç döllenme olmuşsa çok normal. Ben geçen haftaya kadar hiç mide bulantısı hissetmiyordum, bu hafta bir başladı, pir başladı. Bence şimdilik bu durumun tadını çıkar, yumurta, süt vb. Gıdalı şeylere asıl. Ben şu anda açlıktan ölmeyecek kadar tost, portakal suyu ve haşlanmış patatese tahammül edebiliyorum sadece, onu da çoğu zaman çıkarıyorum.

aynen olmadan once nasıl hamıle kalınır yontemlerını arastır oluncada ne yıcez napacaz ne zararlı onları arasttır...bebısımz dogunca ne beklıo bızlerı acaba :KK46:
Kızıma hamileyken bir an önce geçsin rahatlayım diyordum ama asıl dert bebiş geldikten sonra başlıyor,aslında bu günlerin keyfini çıkarmak lazım beterin de beteri günler bizi bekliyor:KK53:

kızlar merhaba istanbul da türkiye hastanesi hakkında bilgisi olan varmı acaba ?bilgisi olan paylaşırmı?

Kızlar Merhaba bende aralıkta hamile kalanlardanım.4 yıldır evliyim ama 1 yildir deniyorduk ilk bebeğim olacak insallh hayirlisiyla tabi.. dün idrar testi baya net çıktı yarinda doktora gideceğim.rabbim hepimize bebislerimizi kucağımiza almayi nasip etsin.:anneadayı:
Hayırlı olsun canım

Sadece bulantı canım premesis diye ilaç kullaniyorum vitamin bulantımi baya hafifletti bi ilac daha verdi ama ona ihtiyaç duymadım henüz premesis in içinde B6 b12 kalsiyum magnezyum folikasit fln var o yuzdrn folikasit te kullanmıyorum ayrıca . Şimdilik daha iyiyim şükür
benm de bulantım var çıkarmıyorm henüz inşallah daha kötü olmayız..

Tarçınlı Zencefilli bal iyi geliyor canım ve özellikle boğazını sıcak tut sıcak şeyler iç ıhlamur iç ama diğer bitki çayları ndan uzak dur
taze zencefil ve çubuk tarçın var çayını demlesem bebişe zararı olr mu ki
Kızlar Merhaba bende aralıkta hamile kalanlardanım.4 yıldır evliyim ama 1 yildir deniyorduk ilk bebeğim olacak insallh hayirlisiyla tabi.. dün idrar testi baya net çıktı yarinda doktora gideceğim.rabbim hepimize bebislerimizi kucağımiza almayi nasip etsin.:anneadayı:
meraba canm bebişin hayırlı olsun inşallah :)

kızlar merhaba istanbul da türkiye hastanesi hakkında bilgisi olan varmı acaba ?bilgisi olan paylaşırmı?
canm benm kuzenm şişlide türkiye hastanesnde ilk doğumunu yaptı ikinciyi de orda düşünüyor. bende avrupa yakasında otrsam o hastaneye giderdm . ama hastaneden çok doktr önemli tabi çok memnun kaldığı bir doktor var özge coşkun diye . doğuma da o girmş .

canm benm kuzenm şişlide türkiye hastanesnde ilk doğumunu yaptı ikinciyi de orda düşünüyor. bende avrupa yakasında otrsam o hastaneye giderdm . ama hastaneden çok doktr önemli tabi çok memnun kaldığı bir doktor var özge coşkun diye . doğuma da o girmş .

Olmaz diye biliyorum ben canım

doğum fiyatları muayene fiyatları nedir bilgin varmı acaba mesaj da aatım sana ordan da yazabilirsin?

Back