• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Ben yarim avakado küçük muz br bi parca elma ile blender dan geçirip içtim tadı yine gelince içine limon sıktım :KK70: avokado smoothie olarak bak tariflerine. Bal da koyabilirsin faydalı ve sağlıklı biseyler yemek için dayandım ama mide bulan tim olsaydı icemeyebilirdim
ben muz elma yiyemyorm midemi bulandırıyolar bu dediğin tarifi ben asla yapamam. iyisimi eksik kalsın avokado :D

chilekciko chilekciko su konusu en önemlisi zaten ilk önce söylenen o :) idrar konusunda hemen sıkışıyorum suyu içtikçe de günün 3te biri tuvalete gitmekle geçiyor :) ama bana kalırsa kabız olmayı önleyen en önemli etmen su içmek.

Birde basur gibi birsey cok oluyormus hamilelerde :( bilemedim ondan su onemli

Ben yarim avakado küçük muz br bi parca elma ile blender dan geçirip içtim tadı yine gelince içine limon sıktım :KK70: avokado smoothie olarak bak tariflerine. Bal da koyabilirsin faydalı ve sağlıklı biseyler yemek için dayandım ama mide bulan tim olsaydı icemeyebilirdim

Smoothie iyi fikir bence dee:)

Günaydın kızlar,çok şükür bu hamileliğimde mide bulantım daha az mandalina bide ayvaya sardım bu aralar baya bastırıyor tavsiye ederim.

Ya benim mide bulantim yok :KK43: ben hala bebeğimi de göremedim :KK43: bu yüzden anneme söylemedim. Huzursuz oluyorum normal mi hala görünmemesi?? Yarin sıkışık olarak özel doktora gidiyorum benim için dua edin bir sorun olmasin

Ya benim mide bulantim yok :KK43: ben hala bebeğimi de göremedim :KK43: bu yüzden anneme söylemedim. Huzursuz oluyorum normal mi hala görünmemesi?? Yarin sıkışık olarak özel doktora gidiyorum benim için dua edin bir sorun olmasin
olmaz inşallah canım bazılarnda bebıste gec goruluo bulantıda gec baslıo hatta bulantısız geçirenler var...üzülme sakın inşallah görürsün

İyi ki burası var. xiexie xiexie konuyu açmış olman super oldu burda yanlış saymadıysam birbirimizi en iyi anlayacak 25 anneyiz :KK68:
çok şükür gittikçe çoğalıyor anne adaylarımız rabbim isteyip de olmayan herkese versin . karnmda bir can var mide bulantılarm oluyor ama bu canı karnmda bilmek her derde bedel :) rabbime şükürler olsun :)

canm netten okudum ben. normalde 6. haftalarda üstten ultrasonla bakılırsa görülür. erken görünenler de var tabi ki . sen git hayırlı haberlerle gel inşallah :) herkeste olmuyor mide bulantısı şükret haline :) bebiş bi canlansın kalbi atsın o zamn gör sen mide bulantısını :)

Kızlaar hepinize tekrardan hayırlı ugurlu olsun ins :) görünür e bakarsak aranızda en önde giden biziz:anneadayı: ben bebeğimi 6. Haftada gördüm şükür kalp atışını 7. Haftada duydum :)) 10. Haftada tekrar kontrole gideceğim mide bulantıları için ilaç kullanmaya başladım çünkü tavan yaptı :)) sizde durumlar nasıl sormak istediğiniz bişey olursa her zaman sorabilirsiniz :KK28:

İyi ki burası var. xiexie xiexie konuyu açmış olman super oldu burda yanlış saymadıysam birbirimizi en iyi anlayacak 25 anneyiz :KK68:

Kesinlik cok iyi oldu ben de tesekkurlerimi edeyim burdan konu sahibine xiexie xiexie :KK37:

Kızlaar hepinize tekrardan hayırlı ugurlu olsun ins :) görünür e bakarsak aranızda en önde giden biziz:anneadayı: ben bebeğimi 6. Haftada gördüm şükür kalp atışını 7. Haftada duydum :)) 10. Haftada tekrar kontrole gideceğim mide bulantıları için ilaç kullanmaya başladım çünkü tavan yaptı :)) sizde durumlar nasıl sormak istediğiniz bişey olursa her zaman sorabilirsiniz :KK28:

Bende mide bulantisi yok ama ben cok kotu gribim bogazimda pamukcuk gibi seyler bile cikti bebege bi zarari varmi ki ama iyi beslendigimi dusunuyorummo_O

sağol canm benm sennki de hayırlı uğurlu olsun inşallah :) ne güzel kalp atışlarını duymayı rabbim bize de nasip etsin inşallah canm :) mide bulantıların var ya ila. işe yarıyor mu ? ayrıca çıkartıyo musun yoksa sadece bulantı mı oluyor canm ?

Kesinlik cok iyi oldu ben de tesekkurlerimi edeyim burdan konu sahibine xiexie xiexie :KK37:

Bende mide bulantisi yok ama ben cok kotu gribim bogazimda pamukcuk gibi seyler bile cikti bebege bi zarari varmi ki ama iyi beslendigimi dusunuyorummo_O

Bende ilk haftalarda faranjit olmuştum çok kötüydü dr bi tek Parol kullan dedi. Çok zor atlattım ama ateşin olmadığı sürece bebeğe zararı yokmuş bu tür şeylerin ateş olursa da parol alabilirsin demişti dr um . Geçmiş olsun canım ins kısa zamanda iyilesirsin :)

canım ne demek hepimiz için iyi oldu gerçekten bilmediğim o kadar çok şey var ki gün geçtikçe yeni birşeyler öğreniyorum sayenizde :)
bende de bugün grip başladı napsak ki acaba..

sağol canm benm sennki de hayırlı uğurlu olsun inşallah :) ne güzel kalp atışlarını duymayı rabbim bize de nasip etsin inşallah canm :) mide bulantıların var ya ila. işe yarıyor mu ? ayrıca çıkartıyo musun yoksa sadece bulantı mı oluyor canm ?

Sadece bulantı canım premesis diye ilaç kullaniyorum vitamin bulantımi baya hafifletti bi ilac daha verdi ama ona ihtiyaç duymadım henüz premesis in içinde B6 b12 kalsiyum magnezyum folikasit fln var o yuzdrn folikasit te kullanmıyorum ayrıca . Şimdilik daha iyiyim şükür

canım ne demek hepimiz için iyi oldu gerçekten bilmediğim o kadar çok şey var ki gün geçtikçe yeni birşeyler öğreniyorum sayenizde :)

Tarçınlı Zencefilli bal iyi geliyor canım ve özellikle boğazını sıcak tut sıcak şeyler iç ıhlamur iç ama diğer bitki çayları ndan uzak dur

Bende ilk haftalarda faranjit olmuştum çok kötüydü dr bi tek Parol kullan dedi. Çok zor atlattım ama ateşin olmadığı sürece bebeğe zararı yokmuş bu tür şeylerin ateş olursa da parol alabilirsin demişti dr um . Geçmiş olsun canım ins kısa zamanda iyilesirsin :)

Saol cnm ins iyilesirim bi an once .. ben normalde de hic ilac icmem kolay kolay midemi bulandirio ilaclar.. viks banyosu yapiorum resmen c vitamini almaya calisiyorum. Haftasonu bol yatar terlerim ins gecer...

Dikkat et cnm ya bi salgindir herkes olmus cevremde.. bir de bunyem zayif sanirim.. hamile olunca iyice bagisiklik sistemi zayiflamis olabilir..

Tarçınlı Zencefilli bal iyi geliyor canım ve özellikle boğazını sıcak tut sıcak şeyler iç ıhlamur iç ama diğer bitki çayları ndan uzak dur

Bilemiyorum bitkisel islere cok bulasmak zarar verirmis gibi gelio cnm maydanoz yeme dereotu yeme cok diyorlar.. zencefilin bi zarari yoktur demi toz kullaniliyor sanirim hic almadim daha onceo_O

Back