• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Bnm uykuda problem yok canım ama yemekte sıkıntım var hiçbişeyden tat alamıyorum canm istemio herşydn bi tiksinme yaa bn cok iştahlı biriydimm
Bende yemek konusunda ayniyim ilk 3 ay boyle gececek sonra rahatlarsin diyorlar birde sanki cok kisa bir zamanmis gibi oyle rahat diyorlar ki.. Ama dayancaz mecbur bebisler icin

Bende yemek konusunda ayniyim ilk 3 ay boyle gececek sonra rahatlarsin diyorlar birde sanki cok kisa bir zamanmis gibi oyle rahat diyorlar ki.. Ama dayancaz mecbur bebisler icin
aynen tatlım benim gibi yemek yemeyi seven bi insan zor katlanır hiç sevmedim bu halimi rabbim dayanma gücü versin hepimize
:anneadayı::KK46::KK200:

Cnm ben de gittigimde 1 gun ileride gorunuodu bebisim dr um cok da onemli olmadigini soledi ama kontrole gittiginde sorarsin mutlaka

goqce goqce Allah nasip ederse , 2 yaş 9 ay olacak araları. Oğlum şimdi 2 yaşında.
Bu arda sizinde hayırlı olsun. Tahlil sonuçlarını doktor arayip bilgi verdiyse , baya masraflıdır tabi ;)

Valla cnm ben o zaman gittim die rutin olarak tahlillerini yapalim dedi gec de gitsem o zaman yapacakti bence...icini ferah tut gelir gelmez gidersin dr a
ay inşallah canım . bi de iyi bi doktor bulsam benden iyisi yok :) türkiyeye geldiğmde doktor araştırmam gerekcek bayaa ..

Merhaba güzel anne adayları. Bende Aralık ayında hamile olduğunu öğrenen anne adaylarındanım. İlk bebeğim , canım oğlumu kk nın güzel dost canlısı bol bebiş topiginde doğurdum. Şimdi Allahım izniyle 2.meleğime hamileyim.
Bat 18 Aralık
Dün sabah 7 gibi test yaptım yani battan 2 gün önce . İnşaallah sağ salim kıcağımıza alırız .:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Oğlum da da aynı şekilde battan evvel silik çizgiyle hamileliğimi öğrenmiştm.
:KK46::KK200:

hayırlı olsuuun Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah :) bariz belli çizgiler ayy maşallah belirtlerin var mı yoksa sadece adet belirtileri mi var :)
Merhaba kızlarr
Bende bugün gittim hastaneye
6+3 müş bebiş kesede gördük kalp atışınıda duyduk tahlillerimde yapıldı akşam dr aradı bi problem yokmş tahlillerde ☺️ yalnız baya masraflıydı ilk günden eşimin gözünü korkut tk galibabende bugün böylee
çok sevindim canm ne güzel kalp atışlarını duymuşsun maşallah darısı başımıza inşallah :KK48: doktorundan memnun musun bende doktor aramaya başladm da :)

Bnm uykuda problem yok canım ama yemekte sıkıntım var hiçbişeyden tat alamıyorum canm istemio herşydn bi tiksinme yaa bn cok iştahlı biriydimm
al benden de o kadar yemek yiyemiyorum hele tatlı şeyler midemi acayip bulandırıyo :KK43:

M mev_mel canım benim çok dert edilecek birşey değil ki :) ne diye dert edip kendini üzüyorsun . geriden gelebilir gününe göre gelişmiş olmayabilr canm . bi kaç ay snra iki hafta geriden veya iki hafta ileriden gidiyo olabileceksin . bebeğin gelişimi bazen yavaş olabiliyo senn bebiş biraz tembel çıkmış o kadr takma kafaya normal herşey sıkıntı etme tamam ? :) sen olumsuz düşünüyosun diye bebiş de bi gün geç ilerliyo bak olumlu düşün ve hep gülümseeee :anneadayı:

Günaydın anneler :) ben yine sabah yollarında yazıyorum şimdi yazmazsam unuturum :) aramızda bize faydali olan ne yiyebiliriz diye soranlar olmuştu. Eşim almış benim için avakadonun içeriğindeki besinler oldukça iyi. Tadını beğendiğimi söyleyemem :KK70: şu sıralar bende nasıl yerim diye araştırıyorum bi çok tarif var ama öncelikle şuradan neler içerdiğini okuyabilirsiniz.

http://www.kalori.biz/tum-yazilar/101-avokadonun-muhtesem-faydalar.html

hayırlı olsun canm benim ALlah tamamına erdirsin :) benm de ilk bebişim olcak inşallah bende bilgisizim bi çok konuda yavaş yavaş öğrenicez . ben burdan çok şey öğrendim :)

Aynen valla burdan ogrencem bende folik asitte kullanmamistim ben pkoluyum nasilsa olmaz diye oldu cok sukur.. folice kullaniyorum simdi. Yemek duzenimde bir degisiklik yapmadim ben sabah kahvaltimi saglam yapiorum ara ogunleri atlamiyorum bir tek suyu arttirdim. 28 sinde gidecegim tekrar bakalim ne dicek doktor ben kan tahlilimde HCG 2400 lerde cikmisti..

Günaydın anneler :) ben yine sabah yollarında yazıyorum şimdi yazmazsam unuturum :) aramızda bize faydali olan ne yiyebiliriz diye soranlar olmuştu. Eşim almış benim için avakadonun içeriğindeki besinler oldukça iyi. Tadını beğendiğimi söyleyemem :KK70: şu sıralar bende nasıl yerim diye araştırıyorum bi çok tarif var ama öncelikle şuradan neler içerdiğini okuyabilirsiniz.

Evet bende okumustum avakoda epey faydaliymis ama dr bol bol su ic hatta 3 litreyi zorla demisti..

Hmmm, verdigin bilgiler icin cok tesekkurler canim, ben de 1 hafta beklemeyi dusunuyorum , ama cok ta bekleyemem sanirim :) olsun keseyi gormek te yeter. Kalp atisi icin sanirim 8. hafta bekleniyor degil mi? Gecen seferden oyle hatirliyorum. Idrara sikisik gitmeyi hatirlattigin icin tesekkru ederim. Alttan mi baktilar ultrasona yoksa karindan mi ?
Karnımdan baktı canım, ama bi dahaki gidişimde bebeği göremezse alttan bakacakmış mecburen

chilekciko chilekciko su konusu en önemlisi zaten ilk önce söylenen o :) idrar konusunda hemen sıkışıyorum suyu içtikçe de günün 3te biri tuvalete gitmekle geçiyor :) ama bana kalırsa kabız olmayı önleyen en önemli etmen su içmek.

günaydın canım :) evet faydasını bende okumuştum canm ama dün bi ablaya söyledm tadı çok kötü diyince almadm ön yargılı davrandm :D alcam inşallah ama mide bulantımı geçireceğine arttırmasa iyiydi :D

Yaa ben de çok kötüyüm, su bile içemiyorum, ne yesem çıkarıyorum.
Hadi ya geçmiş olsun canım. Bulantı bilekliği denesene. Doktorum 2 gün önce gittiğimde çok bulantın varsa ilaç yazabilirim dedi. Allah tan ki çok yok. İnternetten bir yerden okudum. İlaç da çok fayda etmiyormuş. Ama bulantı bilekliği bulantının şiddetini azaltıyormuş. İnternette 20 tlye satılıyor aslında. Ben bile almayı düşünüyorum.

günaydın canım :) evet faydasını bende okumuştum canm ama dün bi ablaya söyledm tadı çok kötü diyince almadm ön yargılı davrandm :KK70: alcam inşallah ama mide bulantımı geçireceğine arttırmasa iyiydi :KK70:
ya çok yağlı avakado şimdi düşününce bile midem kalktı.

Hadi ya geçmiş olsun canım. Bulantı bilekliği denesene. Doktorum 2 gün önce gittiğimde çok bulantın varsa ilaç yazabilirim dedi. Allah tan ki çok yok. İnternetten bir yerden okudum. İlaç da çok fayda etmiyormuş. Ama bulantı bilekliği bulantının şiddetini azaltıyormuş. İnternette 20 tlye satılıyor aslında. Ben bile almayı düşünüyorum.
canm ben etrafımda doğum yapmş kişilere sordm bu bilekliği , önermiyor kimse. sonuçta kusmak da doğal birşey diyorlar. tavsiye etmiyoruz dediler bende bi vazgeçtim bu bileklikten .

ya çok yağlı avakado şimdi düşününce bile midem kalktı.
ay yağ deme oyy midem :( bugün su bile içemiyorm zorluyorm olmuyor nolcak böyle bilmiyorm yaa..

günaydın canım :) evet faydasını bende okumuştum canm ama dün bi ablaya söyledm tadı çok kötü diyince almadm ön yargılı davrandm :KK70: alcam inşallah ama mide bulantımı geçireceğine arttırmasa iyiydi :KK70:
Ben yarim avakado küçük muz br bi parca elma ile blender dan geçirip içtim tadı yine gelince içine limon sıktım :D avokado smoothie olarak bak tariflerine. Bal da koyabilirsin faydalı ve sağlıklı biseyler yemek için dayandım ama mide bulan tim olsaydı icemeyebilirdim

Back