ben muz elma yiyemyorm midemi bulandırıyolar bu dediğin tarifi ben asla yapamam. iyisimi eksik kalsın avokadoBen yarim avakado küçük muz br bi parca elma ile blender dan geçirip içtim tadı yine gelince içine limon sıktımavokado smoothie olarak bak tariflerine. Bal da koyabilirsin faydalı ve sağlıklı biseyler yemek için dayandım ama mide bulan tim olsaydı icemeyebilirdim
chilekciko su konusu en önemlisi zaten ilk önce söylenen o :) idrar konusunda hemen sıkışıyorum suyu içtikçe de günün 3te biri tuvalete gitmekle geçiyor :) ama bana kalırsa kabız olmayı önleyen en önemli etmen su içmek.
Ben yarim avakado küçük muz br bi parca elma ile blender dan geçirip içtim tadı yine gelince içine limon sıktımavokado smoothie olarak bak tariflerine. Bal da koyabilirsin faydalı ve sağlıklı biseyler yemek için dayandım ama mide bulan tim olsaydı icemeyebilirdim
Kivi yeşil elma avokado karıştır sende :)) içine süt de koyuyorlarkivi yeşil elma gibi ekşi yiecek ıstıo ınsann canı
canm o kadar sıkıldmkı sütten ıkı gundur ıcemıorm yaKivi yeşil elma avokado karıştır sende :)) içine süt de koyuyorlar
bak ben ıs yerıme getırcektım ayva unuttum benm canmda çok ıstıo ekşi meyvelerdenGünaydın kızlar,çok şükür bu hamileliğimde mide bulantım daha az mandalina bide ayvaya sardım bu aralar baya bastırıyor tavsiye ederim.
olmaz inşallah canım bazılarnda bebıste gec goruluo bulantıda gec baslıo hatta bulantısız geçirenler var...üzülme sakın inşallah görürsünYa benim mide bulantim yokben hala bebeğimi de göremedim bu yüzden anneme söylemedim. Huzursuz oluyorum normal mi hala görünmemesi?? Yarin sıkışık olarak özel doktora gidiyorum benim için dua edin bir sorun olmasin
çok şükür gittikçe çoğalıyor anne adaylarımız rabbim isteyip de olmayan herkese versin . karnmda bir can var mide bulantılarm oluyor ama bu canı karnmda bilmek her derde bedel :) rabbime şükürler olsun :)İyi ki burası var.xiexie konuyu açmış olman super oldu burda yanlış saymadıysam birbirimizi en iyi anlayacak 25 anneyiz
canm netten okudum ben. normalde 6. haftalarda üstten ultrasonla bakılırsa görülür. erken görünenler de var tabi ki . sen git hayırlı haberlerle gel inşallah :) herkeste olmuyor mide bulantısı şükret haline :) bebiş bi canlansın kalbi atsın o zamn gör sen mide bulantısını :)Ya benim mide bulantim yokben hala bebeğimi de göremedim bu yüzden anneme söylemedim. Huzursuz oluyorum normal mi hala görünmemesi?? Yarin sıkışık olarak özel doktora gidiyorum benim için dua edin bir sorun olmasin
İyi ki burası var.xiexie konuyu açmış olman super oldu burda yanlış saymadıysam birbirimizi en iyi anlayacak 25 anneyiz
Kızlaar hepinize tekrardan hayırlı ugurlu olsun ins :) görünür e bakarsak aranızda en önde giden bizizben bebeğimi 6. Haftada gördüm şükür kalp atışını 7. Haftada duydum :)) 10. Haftada tekrar kontrole gideceğim mide bulantıları için ilaç kullanmaya başladım çünkü tavan yaptı :)) sizde durumlar nasıl sormak istediğiniz bişey olursa her zaman sorabilirsiniz
sağol canm benm sennki de hayırlı uğurlu olsun inşallah :) ne güzel kalp atışlarını duymayı rabbim bize de nasip etsin inşallah canm :) mide bulantıların var ya ila. işe yarıyor mu ? ayrıca çıkartıyo musun yoksa sadece bulantı mı oluyor canm ?Kızlaar hepinize tekrardan hayırlı ugurlu olsun ins :) görünür e bakarsak aranızda en önde giden bizizben bebeğimi 6. Haftada gördüm şükür kalp atışını 7. Haftada duydum :)) 10. Haftada tekrar kontrole gideceğim mide bulantıları için ilaç kullanmaya başladım çünkü tavan yaptı :)) sizde durumlar nasıl sormak istediğiniz bişey olursa her zaman sorabilirsiniz
Kesinlik cok iyi oldu ben de tesekkurlerimi edeyim burdan konu sahibinexiexie
Bende mide bulantisi yok ama ben cok kotu gribim bogazimda pamukcuk gibi seyler bile cikti bebege bi zarari varmi ki ama iyi beslendigimi dusunuyorumm
Kesinlik cok iyi oldu ben de tesekkurlerimi edeyim burdan konu sahibinexiexie
Bende mide bulantisi yok ama ben cok kotu gribim bogazimda pamukcuk gibi seyler bile cikti bebege bi zarari varmi ki ama iyi beslendigimi dusunuyorumm
sağol canm benm sennki de hayırlı uğurlu olsun inşallah :) ne güzel kalp atışlarını duymayı rabbim bize de nasip etsin inşallah canm :) mide bulantıların var ya ila. işe yarıyor mu ? ayrıca çıkartıyo musun yoksa sadece bulantı mı oluyor canm ?
canım ne demek hepimiz için iyi oldu gerçekten bilmediğim o kadar çok şey var ki gün geçtikçe yeni birşeyler öğreniyorum sayenizde :)
bende de bugün grip başladı napsak ki acaba..
Bende ilk haftalarda faranjit olmuştum çok kötüydü dr bi tek Parol kullan dedi. Çok zor atlattım ama ateşin olmadığı sürece bebeğe zararı yokmuş bu tür şeylerin ateş olursa da parol alabilirsin demişti dr um . Geçmiş olsun canım ins kısa zamanda iyilesirsin :)
canım ne demek hepimiz için iyi oldu gerçekten bilmediğim o kadar çok şey var ki gün geçtikçe yeni birşeyler öğreniyorum sayenizde :)
bende de bugün grip başladı napsak ki acaba..
Tarçınlı Zencefilli bal iyi geliyor canım ve özellikle boğazını sıcak tut sıcak şeyler iç ıhlamur iç ama diğer bitki çayları ndan uzak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?