Bende yemek konusunda ayniyim ilk 3 ay boyle gececek sonra rahatlarsin diyorlar birde sanki cok kisa bir zamanmis gibi oyle rahat diyorlar ki.. Ama dayancaz mecbur bebisler icinBnm uykuda problem yok canım ama yemekte sıkıntım var hiçbişeyden tat alamıyorum canm istemio herşydn bi tiksinme yaa bn cok iştahlı biriydimm
aynen tatlım benim gibi yemek yemeyi seven bi insan zor katlanır hiç sevmedim bu halimi rabbim dayanma gücü versin hepimizeBende yemek konusunda ayniyim ilk 3 ay boyle gececek sonra rahatlarsin diyorlar birde sanki cok kisa bir zamanmis gibi oyle rahat diyorlar ki.. Ama dayancaz mecbur bebisler icin
ay inşallah canım . bi de iyi bi doktor bulsam benden iyisi yok :) türkiyeye geldiğmde doktor araştırmam gerekcek bayaa ..Valla cnm ben o zaman gittim die rutin olarak tahlillerini yapalim dedi gec de gitsem o zaman yapacakti bence...icini ferah tut gelir gelmez gidersin dr a
Merhaba güzel anne adayları. Bende Aralık ayında hamile olduğunu öğrenen anne adaylarındanım. İlk bebeğim , canım oğlumu kk nın güzel dost canlısı bol bebiş topiginde doğurdum. Şimdi Allahım izniyle 2.meleğime hamileyim.
Bat 18 Aralık
Dün sabah 7 gibi test yaptım yani battan 2 gün önce . İnşaallah sağ salim kıcağımıza alırız .
Oğlum da da aynı şekilde battan evvel silik çizgiyle hamileliğimi öğrenmiştm.
çok sevindim canm ne güzel kalp atışlarını duymuşsun maşallah darısı başımıza inşallahMerhaba kızlarr
Bende bugün gittim hastaneye
6+3 müş bebiş kesede gördük kalp atışınıda duyduk tahlillerimde yapıldı akşam dr aradı bi problem yokmş tahlillerdeyalnız baya masraflıydı ilk günden eşimin gözünü korkut tk galibabende bugün böylee
al benden de o kadar yemek yiyemiyorum hele tatlı şeyler midemi acayip bulandırıyoBnm uykuda problem yok canım ama yemekte sıkıntım var hiçbişeyden tat alamıyorum canm istemio herşydn bi tiksinme yaa bn cok iştahlı biriydimm
ekledim canım :)Listeye beni de ekler misin, unutmuşum söylemeyi. 2. Bebiş, yaş 33, 3. Deneme ve 9.08.2016
hayırlı olsun canm benim ALlah tamamına erdirsin :) benm de ilk bebişim olcak inşallah bende bilgisizim bi çok konuda yavaş yavaş öğrenicez . ben burdan çok şey öğrendim :)
Günaydın anneler :) ben yine sabah yollarında yazıyorum şimdi yazmazsam unuturum :) aramızda bize faydali olan ne yiyebiliriz diye soranlar olmuştu. Eşim almış benim için avakadonun içeriğindeki besinler oldukça iyi. Tadını beğendiğimi söyleyememşu sıralar bende nasıl yerim diye araştırıyorum bi çok tarif var ama öncelikle şuradan neler içerdiğini okuyabilirsiniz.
http://www.kalori.biz/tum-yazilar/101-avokadonun-muhtesem-faydalar.html
Karnımdan baktı canım, ama bi dahaki gidişimde bebeği göremezse alttan bakacakmış mecburenHmmm, verdigin bilgiler icin cok tesekkurler canim, ben de 1 hafta beklemeyi dusunuyorum , ama cok ta bekleyemem sanirim :) olsun keseyi gormek te yeter. Kalp atisi icin sanirim 8. hafta bekleniyor degil mi? Gecen seferden oyle hatirliyorum. Idrara sikisik gitmeyi hatirlattigin icin tesekkru ederim. Alttan mi baktilar ultrasona yoksa karindan mi ?
Yaa ben de çok kötüyüm, su bile içemiyorum, ne yesem çıkarıyorum.aynen tatlım benim gibi yemek yemeyi seven bi insan zor katlanır hiç sevmedim bu halimi rabbim dayanma gücü versin hepimize
günaydın canım :) evet faydasını bende okumuştum canm ama dün bi ablaya söyledm tadı çok kötü diyince almadm ön yargılı davrandmGünaydın anneler :) ben yine sabah yollarında yazıyorum şimdi yazmazsam unuturum :) aramızda bize faydali olan ne yiyebiliriz diye soranlar olmuştu. Eşim almış benim için avakadonun içeriğindeki besinler oldukça iyi. Tadını beğendiğimi söyleyememşu sıralar bende nasıl yerim diye araştırıyorum bi çok tarif var ama öncelikle şuradan neler içerdiğini okuyabilirsiniz.
http://www.kalori.biz/tum-yazilar/101-avokadonun-muhtesem-faydalar.html
Hadi ya geçmiş olsun canım. Bulantı bilekliği denesene. Doktorum 2 gün önce gittiğimde çok bulantın varsa ilaç yazabilirim dedi. Allah tan ki çok yok. İnternetten bir yerden okudum. İlaç da çok fayda etmiyormuş. Ama bulantı bilekliği bulantının şiddetini azaltıyormuş. İnternette 20 tlye satılıyor aslında. Ben bile almayı düşünüyorum.Yaa ben de çok kötüyüm, su bile içemiyorum, ne yesem çıkarıyorum.
ya çok yağlı avakado şimdi düşününce bile midem kalktı.günaydın canım :) evet faydasını bende okumuştum canm ama dün bi ablaya söyledm tadı çok kötü diyince almadm ön yargılı davrandmalcam inşallah ama mide bulantımı geçireceğine arttırmasa iyiydi
canm ben etrafımda doğum yapmş kişilere sordm bu bilekliği , önermiyor kimse. sonuçta kusmak da doğal birşey diyorlar. tavsiye etmiyoruz dediler bende bi vazgeçtim bu bileklikten .Hadi ya geçmiş olsun canım. Bulantı bilekliği denesene. Doktorum 2 gün önce gittiğimde çok bulantın varsa ilaç yazabilirim dedi. Allah tan ki çok yok. İnternetten bir yerden okudum. İlaç da çok fayda etmiyormuş. Ama bulantı bilekliği bulantının şiddetini azaltıyormuş. İnternette 20 tlye satılıyor aslında. Ben bile almayı düşünüyorum.
ay yağ deme oyy midemya çok yağlı avakado şimdi düşününce bile midem kalktı.
çözüm bulsam hiç durmadan yayarım herkese canm benm :)
Ben yarim avakado küçük muz br bi parca elma ile blender dan geçirip içtim tadı yine gelince içine limon sıktımgünaydın canım :) evet faydasını bende okumuştum canm ama dün bi ablaya söyledm tadı çok kötü diyince almadm ön yargılı davrandmalcam inşallah ama mide bulantımı geçireceğine arttırmasa iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?