Hayirli olsun canim Rabbim kucağına almayi nasip etsinLa Lune .!.:La lune yaş 28 ilk bebiş 3. Deneme doğum tarihini sormadım doktora acemilikten hepsi:)
Amin canım herkesin inş. Sende 6 haftalıkmışsın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Hayirli olsun canim Rabbim kucağına almayi nasip etsin
meraba canım hayırlı olsun :) hemen ekliyorum seni listeye :)Arkadaşlar merhaba doktordan henüz geldim beta hcgm 878. 4-5 haftalık hamileymişim.
Öğlen test yapmıştım ama kan testi olmadan yazmayayım dedim. Burayı okuyup benim de olsa demiştim. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin.
Hepimizin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hayırlı olsun canm benim ALlah tamamına erdirsin :) benm de ilk bebişim olcak inşallah bende bilgisizim bi çok konuda yavaş yavaş öğrenicez . ben burdan çok şey öğrendim :)Kizlar bende dun ogrendim.. normalde akciger kanserinden suphelendigim icin gitmistim MR icin gebelik suphesi oldugundan tahlil yapildi 34 gunluk hamileyim.. Bir de fena gribim.. Keseyi gorup gormedigimi bilmiyorum bi ultrason verdi elime dr 28 inde gel bakalim sagliklimi dedi bilemedim.. bi ben mi cahilim.. 4 aylik evliyim daha..ay hic birsey bilmiyorum..
Hayırlı olsun canımArkadaşlar merhaba doktordan henüz geldim beta hcgm 878. 4-5 haftalık hamileymişim.
Öğlen test yapmıştım ama kan testi olmadan yazmayayım dedim. Burayı okuyup benim de olsa demiştim. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin.
Hepimizin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Listeye beni de ekler misin, unutmuşum söylemeyi. 2. Bebiş, yaş 33, 3. Deneme ve 9.08.2016ANNE ADAYLARIMIZ
Öncelikle kocamaaaan Maşallah
bihayaldi ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 29.07.2016
goooody ilk bebiş , 2.deneme , yaş :26 '' bebişin tahmini doğum tarihi: 09.08.2016
xiexie ilk bebiş , 4.deneme , yaş :23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016
defne_su ilk bebiş , 15.deneme , yaş : 23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 16.08.2016
gzmliperi ilk bebiş , 1,5 yıllık deneme , yaş :28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
J jasmin2308 ilk bebiş , 2.deneme , yaş :24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016
hayalimsin1 3.bebiş , kaza ile oldu Yaş : 33 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016
@Ysmn_d 2.bebiş, 2.deneme , yaş : 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016
sevgiliye_34 yaşayan 4.bebiş olcak inşallah süpriz deneme , yaş : 36 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016
Elvo ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 28 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 09.08.2016
B burcucuk9112 2.bebiş, 2.deneme , yaş : 24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 14.08.2016
gul_sek ilk bebiş , 5.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.1016
Canixim ilk bebiş , 2.deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 14.08.2016
SEVDAM4263 ilk Bebiş , ilk deneme , yaş: 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 25.07.2016
M mev_mel ilk bebiş , 3. Deneme , yaş : 26 " bebişin tahmini doğum tarihi : 13.08.2016
E Esrasezgin 3.bebiş, 3. Deneme , yaş : ? " bebişin tahmini doğum tarihi : ?
@01 ebru 01 ilk Bebiş , sürpriz deneme , yaş : 30 " bebişin tahmini doğum tarihi : 21.07.2016
miniktarlafaresi bilgileri henüz yok :)
Milagros_34 3.bebiş , sürpriz deneme , yaş : 36 " bebişin tahmini doğum tarihi : ?
goqce ilk Bebiş , sürpriz deneme , yaş : 26 " bebişin tahmini doğum tarihi : 05.08.2016
S sercu ilk bebiş , 3.deneme , yaş : 33 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 12.08.2016
M melegggm İlk Bebiş , 13.deneme , yaş : 23 " bebişin tahmini doğum tarihi : 19.08.2016
freyja1979 ilk bebiş , 6 yıllık deneme , yaş : 36 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016
La Lune ilk bebiş , 3.deneme , yaş : 28 ''bebişin tahmini doğum tarihi : ?
fburak 3.bebiş , süpriz deneme ,yaş : 36 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016
Valla cnm ben o zaman gittim die rutin olarak tahlillerini yapalim dedi gec de gitsem o zaman yapacakti bence...icini ferah tut gelir gelmez gidersin dr acanm ben türkiyeye geldiğimde 10+5 olcam tahliller için geç mi kalırım
Çok sevinirim, acemi anneyim umarım güzel paylaşımlarımız olur.meraba canım hayırlı olsun :) hemen ekliyorum seni listeye :)
çok sağol canım :)) senin de hayırlı olsun.Hayırlı olsun canım
Hayirdir cnmTecrübeli arkadaşlar yok mu bana yardimci olabilecek kimse
Hayirdir cnm[/QUOTE
Gecen çarşamba gebelik keseme gore 4+4 cikmistim canim 8 gün geçmesine rağmen bugün 5+3 görünüyor gününe göre geride kalmis yani biraz. Bu normal mi değil mi.va mi böyle bir şey yaşayanlar
Evdeki testlerde pozitif cikiyor ama ben de biraz bekliycem doktor icin.merhaba.... bat'de doktora gitiim ancak test yapmadı adetin üzerinden 5 gün geçsin bi dedi...
Hmmm, verdigin bilgiler icin cok tesekkurler canim, ben de 1 hafta beklemeyi dusunuyorum , ama cok ta bekleyemem sanirim :) olsun keseyi gormek te yeter. Kalp atisi icin sanirim 8. hafta bekleniyor degil mi? Gecen seferden oyle hatirliyorum. Idrara sikisik gitmeyi hatirlattigin icin tesekkru ederim. Alttan mi baktilar ultrasona yoksa karindan mi ?Hayırlı olsun canım. Ben 6+1 de gittim ilk defa, ama kalp atışı göremedik, sadece keseyi gördük. Haftaya kalp atışı için bi daha gidicez. Folik asit kullanıyosan bekleyebilirsin sen de. Ama tabi daha erken görenler de oluo, sanırım döllenme zamanıyla ilgili. Ama sana tavsiyem, ilk doktora gidişte idrara sıkışık git, yoksa ultrasonda görünmüo, bi de aç gidersen tahlillerini de yaptırır tek seferde çok iş halletmiş olursun.
anlasildi :) Beklemem lazim biraz dahaben 4+3 te gitmiştim keseyi görmüştük o zaman :) ama doktor iki gün önce gelseydin göremeyebilirdik çok küçük dedi
Bnm uykuda problem yok canım ama yemekte sıkıntım var hiçbişeyden tat alamıyorum canm istemio herşydn bi tiksinme yaa bn cok iştahlı biriydimmUykusuz gecelerr Kizlar uyku durumunuz nasil ben 3 4 gundur sabaha karsi anca uyuyabiliyorumm
Merhabaa hayırlı olsun ikinci hamileliğiniz bebişlerin arasında kaç yaş olcakMerhaba güzel anne adayları. Bende Aralık ayında hamile olduğunu öğrenen anne adaylarındanım. İlk bebeğim , canım oğlumu kk nın güzel dost canlısı bol bebiş topiginde doğurdum. Şimdi Allahım izniyle 2.meleğime hamileyim.
Bat 18 Aralık
Dün sabah 7 gibi test yaptım yani battan 2 gün önce . İnşaallah sağ salim kıcağımıza alırız .
Oğlum da da aynı şekilde battan evvel silik çizgiyle hamileliğimi öğrenmiştm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?