2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

kasıkların mı sancılanıyor senınde ? koyu sarı akıntm var kasıklarm adt olcak gıbı ama soğuktanda olabılır dıye dusunuorm...

Ben idrara sıkışıp tekrar gittim doktora, kese göründü ama bebek görünmedi, 10 gün sonra bi daha gidicem böyle olunca insan tedirgin oluo yaa

Ben idrara sıkışıp tekrar gittim doktora, kese göründü ama bebek görünmedi, 10 gün sonra bi daha gidicem böyle olunca insan tedirgin oluo yaa
Bende de bebek görünmedi bi hafta daha bekleyelim dedi ama duramıyoruz ki beklemekten ve iyi şeyler düşünmekten başka çare yok. İnşallah bi dahaki muayenede görürüz

inşallah bebek de görünür canm sıkma canını

Bende de bebek görünmedi bi hafta daha bekleyelim dedi ama duramıyoruz ki beklemekten ve iyi şeyler düşünmekten başka çare yok. İnşallah bi dahaki muayenede görürüz
İnşallah canım, iyi düşünelim iyi olsun.
inşallah bebek de görünür canm sıkma canını
İnşallah canım, çok sağol

Kızlar yardım bugün aşılamamın 8.günü akıntım ve kabızlık var hafif bel ve kasık Ağrı'm var göğüs ucuma dokununca da sızlıyo sizce hamilemiyim

merhaba arkadaşlar,kafayı yemek üzereyim düşünmekten.Doğum yapmış arkdaşlardan duyuyorum gebeliklerini öğrendiklerinde doktor bir sürü tahlil istemiş.Progestan vermişler.Benim doktorum ise hiç birşey vermedi ve tahlil de istemedi.Sdece kalp atımı için haftaya çağırdı.Acaba doktorumu mu değiştirsem

Muhtemelen 6. Haftadan sonra isticektir canım acele etme ben 4 bçk haftalıkken bi gitmiştim bugün gittim tahlil istedi ama öncesinde tahlillerimi yaptırmışım çıkardım gösterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…