kasıkların mı sancılanıyor senınde ? koyu sarı akıntm var kasıklarm adt olcak gıbı ama soğuktanda olabılır dıye dusunuorm...Ama bi doktoruna danış gene de Can'ım belki onun ayarında başka bi ilaç verir Melek'lerimizin tutunmasını kolaylaştırmak için. Bende de içtikten bi saat sonra kadar baş dönmesi yapıyor ama korkudan bırakamıyorum da ne olur ne olmaz Ağrı'larım oluyor diye
Aynen bazen hiç bişey yok bazen de kasıklarım baya sancılanıyor ve belim ağrıyorkasıkların mı sancılanıyor senınde ? koyu sarı akıntm var kasıklarm adt olcak gıbı ama soğuktanda olabılır dıye dusunuorm...
bişey olmaz ınsallah canım rabbım bebıslerımızı korusunAynen bazen hiç bişey yok bazen de kasıklarım baya sancılanıyor ve belim ağrıyor
Amiiiinnnn Can'ım benim amiiiinnnnbişey olmaz ınsallah canım rabbım bebıslerımızı korusun
canm ultrasona göre hesaplanıyor. geç döllenmş olablr o yüzden ultrasonda görünen doğrudur :)
bizde bugün kendi hesabıma göre 5+5 oldukkdoktor kalp atışı için seni ayın kaçında çağırdı canm ? :)
aynen benimde oyle canim bidebende ishal karin agrisi vardi bugu daha iyiyimevde dinleniyoommBen de aynıyım, deli gibi acıkma hissi yerini fena bi mide bulantısına bıraktı
Geçmiş olsun canım yaa, bol bol dinlen. Allah hepimizin yardımcısı olsun.aynen benimde oyle canim bidebende ishal karin agrisi vardi bugu daha iyiyimevde dinleniyoomm
Bende de bebek görünmedi bi hafta daha bekleyelim dedi ama duramıyoruz kiBen idrara sıkışıp tekrar gittim doktora, kese göründü ama bebek görünmedi, 10 gün sonra bi daha gidicemböyle olunca insan tedirgin oluo yaa
Ben idrara sıkışıp tekrar gittim doktora, kese göründü ama bebek görünmedi, 10 gün sonra bi daha gidicemböyle olunca insan tedirgin oluo yaa
İnşallah canım, iyi düşünelim iyi olsun.Bende de bebek görünmedi bi hafta daha bekleyelim dedi ama duramıyoruz kibeklemekten ve iyi şeyler düşünmekten başka çare yok. İnşallah bi dahaki muayenede görürüz
İnşallah canım, çok sağolinşallah bebek de görünür canm sıkma canını
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah :)kan testinde çıktı 6 haftalık hamileyim :)
Muhtemelen 6. Haftadan sonra isticektir canım acele etme ben 4 bçk haftalıkken bi gitmiştim bugün gittim tahlil istedi ama öncesinde tahlillerimi yaptırmışım çıkardım gösterdim.merhaba arkadaşlar,kafayı yemek üzereyim düşünmekten.Doğum yapmış arkdaşlardan duyuyorum gebeliklerini öğrendiklerinde doktor bir sürü tahlil istemiş.Progestan vermişler.Benim doktorum ise hiç birşey vermedi ve tahlil de istemedi.Sdece kalp atımı için haftaya çağırdı.Acaba doktorumu mu değiştirsem
gozun aydinmn darisi bizlerin basinaa..kac gunluktu senin canimm.?Bu arada teyzeleri bebişimin kalbi atıyor :)
çook sevindim darısı başımıza :)Bu arada teyzeleri bebişimin kalbi atıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?