• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

xiexie xiexie gözün aydın çok mutlu oldum:21: bende simdi geldim doktordan sabah yazmıştım keske gitmeden mesajını görseydim benim de bebek görünmedi haftaya tekrar gel dedi kese geçen hafta 7mm ydi simdi 1.5cm olmuş. Eğer yine görünmezse alttan bakacakmış. Bende su içip gideyim en iyisi.
benm kese de 1.8 cm sanrm :D bu çinliler bana iki şişe su içirdiler öyle bebek gördüler sabah içmeden gidince bişe göremedi su içmediğimi anladı su iç gel dedi :D inan masaya yatarken altıma edecektm öyle sıkışmıştm :D :D

inşallah canım sizinde 28 ine denk gelıo sanırım kalp atısınız
iki hafta snra gel dedi 30u olyo ben o kadr nasl durayım :D :D haftaya cuma giderm hayırlısıyla ya :) bugün benm 5 haftalık bi arkadaşm gitti doktr keseyi göremedi . sizin de öyle çok küçükse gitmeyin 5. haftanın sonu gidin keseyi görmeye ki moralleriniz bozulmasın :)

iki hafta snra gel dedi 30u olyo ben o kadr nasl durayım :KK70: :KK70: haftaya cuma giderm hayırlısıyla ya :) bugün benm 5 haftalık bi arkadaşm gitti doktr keseyi göremedi . sizin de öyle çok küçükse gitmeyin 5. haftanın sonu gidin keseyi görmeye ki moralleriniz bozulmasın :)
canm keseyı gördük biz çok şükür bende sana tam onu söyleyecektim dr un dedıgı tarıhte gıdın önce gıdersınız daha duyulmaz moralınız bozulur bızı 24 ünde cagırdı ama 28 inde gidicez biz ALLAH izin verirse.... :)

canm keseyı gördük biz çok şükür bende sana tam onu söyleyecektim dr un dedıgı tarıhte gıdın önce gıdersınız daha duyulmaz moralınız bozulur bızı 24 ünde cagırdı ama 28 inde gidicez biz ALLAH izin verirse.... :)
ama nasl beklicem sen nasl bekliyon :D sennki kaç haftalık oldu :)

meraba kızlaar :KK70: bu sabah Çinde herhangi bi doktora gittim keseyi gördü bebeği görememişti git iki şişe su iç öğleden snra tekrar gel dedi :KK70: su içtim gittim bebişim göründü çook şükr nokta kadr :KK70: allahım herkese nasip etsin :) sırada kalp atışları var Rabbim onu duymayı da nasip etsin hepimize inşallah :KK70: ay çok güzel bişey yyaaaa :KK70:
Ben de doktora gittim az önce, kese göründü ama bebek görünmedi, bana da idrara sıkış öyle gel dedi, su içiyorum saat bir buçukta tekrar gidicem. Aklınızda bulunsun bayanlar, ilk ultrasona idrara sıkışık gidiomuşuz

5 hafta 2 günlük canım aksamları kasıklarm ve belım cok fena oluyo ya sennde ole mı ? siz kaç haftalıktınz :anneadayı:
Canımmm senle tam olarak aynıyız bugün bizde 5+2 yiz benim de özellikle akşamları Ağrı'larım oluyor anasınıf öğretmeniyim gün içinde çocuklarla ister istemez yoruluyorum ona bağlıyorum biraz da ilaç kullanıyor musun ben progestan kullanıyorum doktorum çalışıyorsun her ihtimale karşı kullanalım dedi

iki hafta snra gel dedi 30u olyo ben o kadr nasl durayım :KK70: :KK70: haftaya cuma giderm hayırlısıyla ya :) bugün benm 5 haftalık bi arkadaşm gitti doktr keseyi göremedi . sizin de öyle çok küçükse gitmeyin 5. haftanın sonu gidin keseyi görmeye ki moralleriniz bozulmasın :)
Can'ım benim hayırlı olsun gözün aydın sen baya da sabrettin valla helal:KK70: Can'ım ben 4+4 te gördüm keseyi bana 10 gün sonra gel dedi kalp atımına bakalım diye o da 6+0 a denk geliyo umarım duyabiliriz

Ben de doktora gittim az önce, kese göründü ama bebek görünmedi, bana da idrara sıkış öyle gel dedi, su içiyorum saat bir buçukta tekrar gidicem. Aklınızda bulunsun bayanlar, ilk ultrasona idrara sıkışık gidiomuşuz
Evet bana da çinli doktr öle dedi . inş bebek de görünür canm öğleden snrayı beklerken ben stresten 9 doğurdm seni çok ii anlıyorm bol su iç sıkış öle git inşallah görceksin

5 hafta 2 günlük canım mecbur sabredıcez bence benı dınle moralını hiç bozma
tamam o zaman öyle yapaym napalm :)

Ayy gecmis olsun bende ayin 2 sinde yakalandim gribe ve cok zor atlattim.. bi arkadssim zencefilli balli limonlu bi sey yapmis kavanozda getirdi cok iyi geldi baya toparladim onla... o tarz biseyler deneyebilirsin... tekrardan cok gecmis olsun.
Can'ım bende grip oldum maalesef yaa :KK1::KK1: insan hiç bişey içemiyo o daha kötü ne iyi be kötü bilemiyosun herkes bişe söylüyo aklım karışıyor yaaa

Can'ım benim hayırlı olsun gözün aydın sen baya da sabrettin valla helal:KK70: Can'ım ben 4+4 te gördüm keseyi bana 10 gün sonra gel dedi kalp atımına bakalım diye o da 6+0 a denk geliyo umarım duyabiliriz
maşallah sana kız iyi erkenden göründü altan mı baktı sana ? beni üstten baya dinledi ama kalp atışı duyamadı küçücükmüş daha yavruuummm:KK200::KK46:

Can'ım bende grip oldum maalesef yaa :KK1::KK1: insan hiç bişey içemiyo o daha kötü ne iyi be kötü bilemiyosun herkes bişe söylüyo aklım karışıyor yaaa
allahtan ben hamile kalmadna oldum gribimi ama korunmadığm içn o zaman da ilaç imedim papatya ve zencefil kaynattm hep onları içtim . çiğ brokoliyi iyice yıkayıp yedm en büyük c vitamini onda varmş . bol bol meyve yedim he bi de yoğurtt ateşi falan alıyo ye bol bol canm. çabucak iyileş inşallahh .

maşallah sana kız iyi erkenden göründü altan mı baktı sana ? beni üstten baya dinledi ama kalp atışı duyamadı küçücükmüş daha yavruuummm:KK200::KK46:
Yok yok ultrasondan göründü ama miniminnacıktı olsun yerinde yerleşmiş çok küçük daha ama göründü dedi çok şükür :KK46::KK46:

allahtan ben hamile kalmadna oldum gribimi ama korunmadığm içn o zaman da ilaç imedim papatya ve zencefil kaynattm hep onları içtim . çiğ brokoliyi iyice yıkayıp yedm en büyük c vitamini onda varmş . bol bol meyve yedim he bi de yoğurtt ateşi falan alıyo ye bol bol canm. çabucak iyileş inşallahh .
Ay benim gribim de öyle pis oluyo ki normal Zaman'da bile bırakmıyor peşimi bi anda Nasıl oldum gene anlamadım valla bu arada bitki çaylarını içerken de baya dikkatli olmak gerekiyormuş. Kız sen Çin'de yoğurdu Nasıl yapıyon ya ben burda bile köy sütü bulup da kendim mayalasam diye uğraşıyorum malum hazır yoğurtlarda da ne var ne yok belli değil valla

Ay benim gribim de öyle pis oluyo ki normal Zaman'da bile bırakmıyor peşimi bi anda Nasıl oldum gene anlamadım valla bu arada bitki çaylarını içerken de baya dikkatli olmak gerekiyormuş. Kız sen Çin'de yoğurdu Nasıl yapıyon ya ben burda bile köy sütü bulup da kendim mayalasam diye uğraşıyorum malum hazır yoğurtlarda da ne var ne yok belli değil valla
heh evet ben yoğurdu nasl yapıyom :D nasl yapcam sütü alıyorm , türk restaurantlarından aldığım mayayla peşpeşe yoğurt mayalıyom yiyorm :D uzman oldm bu konuda :D :D çine gelmeden önce bi kere bile mayalamadm ama el mecbr olunca yapıverdm :D

heh evet ben yoğurdu nasl yapıyom :KK70: nasl yapcam sütü alıyorm , türk restaurantlarından aldığım mayayla peşpeşe yoğurt mayalıyom yiyorm :KK70: uzman oldm bu konuda :KK70: :KK70: çine gelmeden önce bi kere bile mayalamadm ama el mecbr olunca yapıverdm :KK70:
İyiyaptın Can'ım benim o önemli çünkü başa gelen çekilir :KK70::KK70:

Canımmm senle tam olarak aynıyız bugün bizde 5+2 yiz benim de özellikle akşamları Ağrı'larım oluyor anasınıf öğretmeniyim gün içinde çocuklarla ister istemez yoruluyorum ona bağlıyorum biraz da ilaç kullanıyor musun ben progestan kullanıyorum doktorum çalışıyorsun her ihtimale karşı kullanalım dedi
canm bana e vıtamını ve d vıtamını verdi progynex dıe dusmemesı ıcın kapsul verdı ama ben onu kullanamıorm yara yaptı benı hep bırakmak zorunda kaldım ıns bısey olmaz....

canm bana e vıtamını ve d vıtamını verdi progynex dıe dusmemesı ıcın kapsul verdı ama ben onu kullanamıorm yara yaptı benı hep bırakmak zorunda kaldım ıns bısey olmaz....
Ama bi doktoruna danış gene de Can'ım belki onun ayarında başka bi ilaç verir Melek'lerimizin tutunmasını kolaylaştırmak için. Bende de içtikten bi saat sonra kadar baş dönmesi yapıyor ama korkudan bırakamıyorum da ne olur ne olmaz Ağrı'larım oluyor diye:KK43:

Back