hayırlı haberlerle gel inşallaaah :)mecbur beklıorz canım günler geçmio bizde 28 inde gidicez....
inşallah canım sizinde 28 ine denk gelıo sanırım kalp atısınızhayırlı haberlerle gel inşallaaah :)
benm kese de 1.8 cm sanrmxiexie gözün aydın çok mutlu oldum bende simdi geldim doktordan sabah yazmıştım keske gitmeden mesajını görseydim benim de bebek görünmedi haftaya tekrar gel dedi kese geçen hafta 7mm ydi simdi 1.5cm olmuş. Eğer yine görünmezse alttan bakacakmış. Bende su içip gideyim en iyisi.
iki hafta snra gel dedi 30u olyo ben o kadr nasl durayıminşallah canım sizinde 28 ine denk gelıo sanırım kalp atısınız
canm keseyı gördük biz çok şükür bende sana tam onu söyleyecektim dr un dedıgı tarıhte gıdın önce gıdersınız daha duyulmaz moralınız bozulur bızı 24 ünde cagırdı ama 28 inde gidicez biz ALLAH izin verirse.... :)iki hafta snra gel dedi 30u olyo ben o kadr nasl durayımhaftaya cuma giderm hayırlısıyla ya :) bugün benm 5 haftalık bi arkadaşm gitti doktr keseyi göremedi . sizin de öyle çok küçükse gitmeyin 5. haftanın sonu gidin keseyi görmeye ki moralleriniz bozulmasın :)
ama nasl beklicem sen nasl bekliyoncanm keseyı gördük biz çok şükür bende sana tam onu söyleyecektim dr un dedıgı tarıhte gıdın önce gıdersınız daha duyulmaz moralınız bozulur bızı 24 ünde cagırdı ama 28 inde gidicez biz ALLAH izin verirse.... :)
Ben de doktora gittim az önce, kese göründü ama bebek görünmedi, bana da idrara sıkış öyle gel dedi, su içiyorum saat bir buçukta tekrar gidicem. Aklınızda bulunsun bayanlar, ilk ultrasona idrara sıkışık gidiomuşuzmeraba kızlaarbu sabah Çinde herhangi bi doktora gittim keseyi gördü bebeği görememişti git iki şişe su iç öğleden snra tekrar gel dedi su içtim gittim bebişim göründü çook şükr nokta kadr allahım herkese nasip etsin :) sırada kalp atışları var Rabbim onu duymayı da nasip etsin hepimize inşallah ay çok güzel bişey yyaaaa
5 hafta 2 günlük canım mecbur sabredıcez bence benı dınle moralını hiç bozmaama nasl beklicem sen nasl bekliyonsennki kaç haftalık oldu :)
Canımmm senle tam olarak aynıyız bugün bizde 5+2 yiz benim de özellikle akşamları Ağrı'larım oluyor anasınıf öğretmeniyim gün içinde çocuklarla ister istemez yoruluyorum ona bağlıyorum biraz da ilaç kullanıyor musun ben progestan kullanıyorum doktorum çalışıyorsun her ihtimale karşı kullanalım dedi5 hafta 2 günlük canım aksamları kasıklarm ve belım cok fena oluyo ya sennde ole mı ? siz kaç haftalıktınz
Can'ım benim hayırlı olsun gözün aydın sen baya da sabrettin valla helaliki hafta snra gel dedi 30u olyo ben o kadr nasl durayımhaftaya cuma giderm hayırlısıyla ya :) bugün benm 5 haftalık bi arkadaşm gitti doktr keseyi göremedi . sizin de öyle çok küçükse gitmeyin 5. haftanın sonu gidin keseyi görmeye ki moralleriniz bozulmasın :)
Evet bana da çinli doktr öle dedi . inş bebek de görünür canm öğleden snrayı beklerken ben stresten 9 doğurdm seni çok ii anlıyorm bol su iç sıkış öle git inşallah görceksinBen de doktora gittim az önce, kese göründü ama bebek görünmedi, bana da idrara sıkış öyle gel dedi, su içiyorum saat bir buçukta tekrar gidicem. Aklınızda bulunsun bayanlar, ilk ultrasona idrara sıkışık gidiomuşuz
tamam o zaman öyle yapaym napalm :)5 hafta 2 günlük canım mecbur sabredıcez bence benı dınle moralını hiç bozma
Can'ım bende grip oldum maalesef yaaAyy gecmis olsun bende ayin 2 sinde yakalandim gribe ve cok zor atlattim.. bi arkadssim zencefilli balli limonlu bi sey yapmis kavanozda getirdi cok iyi geldi baya toparladim onla... o tarz biseyler deneyebilirsin... tekrardan cok gecmis olsun.
maşallah sana kız iyi erkenden göründü altan mı baktı sana ? beni üstten baya dinledi ama kalp atışı duyamadı küçücükmüş daha yavruuummmCan'ım benim hayırlı olsun gözün aydın sen baya da sabrettin valla helalCan'ım ben 4+4 te gördüm keseyi bana 10 gün sonra gel dedi kalp atımına bakalım diye o da 6+0 a denk geliyo umarım duyabiliriz
allahtan ben hamile kalmadna oldum gribimi ama korunmadığm içn o zaman da ilaç imedim papatya ve zencefil kaynattm hep onları içtim . çiğ brokoliyi iyice yıkayıp yedm en büyük c vitamini onda varmş . bol bol meyve yedim he bi de yoğurtt ateşi falan alıyo ye bol bol canm. çabucak iyileş inşallahh .Can'ım bende grip oldum maalesef yaainsan hiç bişey içemiyo o daha kötü ne iyi be kötü bilemiyosun herkes bişe söylüyo aklım karışıyor yaaa
Yok yok ultrasondan göründü ama miniminnacıktı olsun yerinde yerleşmiş çok küçük daha ama göründü dedi çok şükürmaşallah sana kız iyi erkenden göründü altan mı baktı sana ? beni üstten baya dinledi ama kalp atışı duyamadı küçücükmüş daha yavruuummm
Ay benim gribim de öyle pis oluyo ki normal Zaman'da bile bırakmıyor peşimi bi anda Nasıl oldum gene anlamadım valla bu arada bitki çaylarını içerken de baya dikkatli olmak gerekiyormuş. Kız sen Çin'de yoğurdu Nasıl yapıyon ya ben burda bile köy sütü bulup da kendim mayalasam diye uğraşıyorum malum hazır yoğurtlarda da ne var ne yok belli değil vallaallahtan ben hamile kalmadna oldum gribimi ama korunmadığm içn o zaman da ilaç imedim papatya ve zencefil kaynattm hep onları içtim . çiğ brokoliyi iyice yıkayıp yedm en büyük c vitamini onda varmş . bol bol meyve yedim he bi de yoğurtt ateşi falan alıyo ye bol bol canm. çabucak iyileş inşallahh .
heh evet ben yoğurdu nasl yapıyomAy benim gribim de öyle pis oluyo ki normal Zaman'da bile bırakmıyor peşimi bi anda Nasıl oldum gene anlamadım valla bu arada bitki çaylarını içerken de baya dikkatli olmak gerekiyormuş. Kız sen Çin'de yoğurdu Nasıl yapıyon ya ben burda bile köy sütü bulup da kendim mayalasam diye uğraşıyorum malum hazır yoğurtlarda da ne var ne yok belli değil valla
İyiyaptın Can'ım benim o önemli çünkü başa gelen çekilirheh evet ben yoğurdu nasl yapıyomnasl yapcam sütü alıyorm , türk restaurantlarından aldığım mayayla peşpeşe yoğurt mayalıyom yiyorm uzman oldm bu konuda çine gelmeden önce bi kere bile mayalamadm ama el mecbr olunca yapıverdm
canm bana e vıtamını ve d vıtamını verdi progynex dıe dusmemesı ıcın kapsul verdı ama ben onu kullanamıorm yara yaptı benı hep bırakmak zorunda kaldım ıns bısey olmaz....Canımmm senle tam olarak aynıyız bugün bizde 5+2 yiz benim de özellikle akşamları Ağrı'larım oluyor anasınıf öğretmeniyim gün içinde çocuklarla ister istemez yoruluyorum ona bağlıyorum biraz da ilaç kullanıyor musun ben progestan kullanıyorum doktorum çalışıyorsun her ihtimale karşı kullanalım dedi
Ama bi doktoruna danış gene de Can'ım belki onun ayarında başka bi ilaç verir Melek'lerimizin tutunmasını kolaylaştırmak için. Bende de içtikten bi saat sonra kadar baş dönmesi yapıyor ama korkudan bırakamıyorum da ne olur ne olmaz Ağrı'larım oluyor diyecanm bana e vıtamını ve d vıtamını verdi progynex dıe dusmemesı ıcın kapsul verdı ama ben onu kullanamıorm yara yaptı benı hep bırakmak zorunda kaldım ıns bısey olmaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?