- 10 Aralık 2015
- 32
- 34
- 3
- 45
progestani dusuk tehlikesi olmadan vermezz bu normal..tahlil ocinde bebegin kalp atimimi bekliyordurrmerhaba arkadaşlar,kafayı yemek üzereyim düşünmekten.Doğum yapmış arkdaşlardan duyuyorum gebeliklerini öğrendiklerinde doktor bir sürü tahlil istemiş.Progestan vermişler.Benim doktorum ise hiç birşey vermedi ve tahlil de istemedi.Sdece kalp atımı için haftaya çağırdı.Acaba doktorumu mu değiştirsem
test yapmadin mii arkadasimmKızlar yardım bugün aşılamamın 8.günü akıntım ve kabızlık var hafif bel ve kasık Ağrı'm var göğüs ucuma dokununca da sızlıyo sizce hamilemiyim
aglamakli.bazrn ocom.pir pir bazen karamsar.ne cok umitlenmek istiyorum ne kendimi kaptirmakk.iki arada deredeyimkızlar ruh halınızde deısıklık var mı
hormonlarıma bakıp düşük tehlikem olduğunu anlayamaz mı sonuçta geç kalmak istemiyorumprogestani dusuk tehlikesi olmadan vermezz bu normal..tahlil ocinde bebegin kalp atimimi bekliyordurr
benimde 5 +2 de sadece kese gorundu.15 gun sonra gel dedi.=(Bende de bebek görünmedi bi hafta daha bekleyelim dedi ama duramıyoruz kibeklemekten ve iyi şeyler düşünmekten başka çare yok. İnşallah bi dahaki muayenede görürüz
6+2ydi canım. 6+4 göründü boyut olarak demek ki erken yumurtladığım için :)gozun aydinmn darisi bizlerin basinaa..kac gunluktu senin canimm.?
yok canimm.lekelenmen olursa kanaman olursa yada rahimin kendi yapisal sorunu olursa mudahale eder..ne guzel iste lekelenmen yokk demekki.keyfini cikarrhormonlarıma bakıp düşük tehlikem olduğunu anlayamaz mı sonuçta geç kalmak istemiyorum
darisi basimaa basimiza insallahh..whatsap grubu kurulduu gelsenize arkidisler=)6+2ydi canım. 6+4 göründü boyut olarak demek ki erken yumurtladığım için :)
içimi biraz da olsa rahatladı.Teşekkürleryok canimm.lekelenmen olursa kanaman olursa yada rahimin kendi yapisal sorunu olursa mudahale eder..ne guzel iste lekelenmen yokk demekki.keyfini cikarr
Ayy minicik kalbini sevsinler onun:) gözün aydın canımBu arada teyzeleri bebişimin kalbi atıyor :)
Öyleyse boşuna telaş yapıyoruz heralde var daha vakti çok şükür bi sorun yok su anda hatta bulantılarım bile başlamadı. Son adet tarihine göre 6 haftalık benim de bugünbenimde 5 +2 de sadece kese gorundu.15 gun sonra gel dedi.=(
Ben 8+4 haftalik gebeyim daha yeni kan ve idrar tahlillerim yapildi meraklanmayin progestan lekelenme durumunda fln veriliomerhaba arkadaşlar,kafayı yemek üzereyim düşünmekten.Doğum yapmış arkdaşlardan duyuyorum gebeliklerini öğrendiklerinde doktor bir sürü tahlil istemiş.Progestan vermişler.Benim doktorum ise hiç birşey vermedi ve tahlil de istemedi.Sdece kalp atımı için haftaya çağırdı.Acaba doktorumu mu değiştirsem
Cok sewindim canimm :))) darisi bizlern basina insallahBu arada teyzeleri bebişimin kalbi atıyor :)
Yok henüz yapmadım doktor aşılmanın 14.günü gel test yapalım dedi bugün 8.gğn erken die yapmadımtest yapmadin mii arkadasimm
Benim de bulantım vardı bir iki gündür şiddeti azaldı çok şükür işler arttığı için mi kendimi dinlemiyorum ondan mı bilmiyorum tabi :) bulantı bilekliklerinden almayı düşünüyorum az olan rahatsızlıkta olmaz belkiÖyleyse boşuna telaş yapıyoruz heralde var daha vakti çok şükür bi sorun yok su anda hatta bulantılarım bile başlamadı. Son adet tarihine göre 6 haftalık benim de bugün
Gözün aydın canım, ne güzeel. Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallahAyy minicik kalbini sevsinler onun:) gözün aydın canım
Amin canim insallah sende duyarsin. Keseyi gorebildin mi sen.ayy ne güzel canım yaaa darısı başıma inşallah bende haftaya gitcem de 5 hafta 3 günlükken çağırdı ben bekleyip 6 haftalıkmı gtsem die düşünmüyo deülm :)
Bulantı bilekliği neymiş nerde satılıyomuş fiyaaatBulantı bilekliği gercekten cok işe yarıyormuş kızlar ben herşeyden tiksiniorum herşey fazla kokuyo ama kusmadm bugüne kadar hiç..ilerlerse bileklikten almayı düşünüorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?