• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

merhaba arkadaşlar,kafayı yemek üzereyim düşünmekten.Doğum yapmış arkdaşlardan duyuyorum gebeliklerini öğrendiklerinde doktor bir sürü tahlil istemiş.Progestan vermişler.Benim doktorum ise hiç birşey vermedi ve tahlil de istemedi.Sdece kalp atımı için haftaya çağırdı.Acaba doktorumu mu değiştirsem:KK43:
progestani dusuk tehlikesi olmadan vermezz bu normal..tahlil ocinde bebegin kalp atimimi bekliyordurr

merhaba arkadaşlar,kafayı yemek üzereyim düşünmekten.Doğum yapmış arkdaşlardan duyuyorum gebeliklerini öğrendiklerinde doktor bir sürü tahlil istemiş.Progestan vermişler.Benim doktorum ise hiç birşey vermedi ve tahlil de istemedi.Sdece kalp atımı için haftaya çağırdı.Acaba doktorumu mu değiştirsem:KK43:
Ben 8+4 haftalik gebeyim daha yeni kan ve idrar tahlillerim yapildi meraklanmayin progestan lekelenme durumunda fln verilio

Öyleyse boşuna telaş yapıyoruz heralde var daha vakti çok şükür bi sorun yok su anda hatta bulantılarım bile başlamadı. Son adet tarihine göre 6 haftalık benim de bugün
Benim de bulantım vardı bir iki gündür şiddeti azaldı çok şükür işler arttığı için mi kendimi dinlemiyorum ondan mı bilmiyorum tabi :) bulantı bilekliklerinden almayı düşünüyorum az olan rahatsızlıkta olmaz belki

Bulantı bilekliği gercekten cok işe yarıyormuş kızlar ben herşeyden tiksiniorum herşey fazla kokuyo ama kusmadm bugüne kadar hiç..ilerlerse bileklikten almayı düşünüorm

ayy ne güzel canım yaaa darısı başıma inşallah bende haftaya gitcem de 5 hafta 3 günlükken çağırdı ben bekleyip 6 haftalıkmı gtsem die düşünmüyo deülm :)
Amin canim insallah sende duyarsin. Keseyi gorebildin mi sen.

Bulantı bilekliği gercekten cok işe yarıyormuş kızlar ben herşeyden tiksiniorum herşey fazla kokuyo ama kusmadm bugüne kadar hiç..ilerlerse bileklikten almayı düşünüorm
Bulantı bilekliği neymiş nerde satılıyomuş fiyaaat

Ya kızlar ben hastaneye gittim 4+6 günlüktü ama benim ne keseye baktılar ne bişey folik verdi bide kan verdim 3hafta sonra gel dedi kalp atışı duymamız garanti olur dedi

Back