Merhaba,Mrb adetime 6 gün var dayanamadim kan testi yaptirdim 5.9 cikti progesteronumda 19 cikti sizce hamilemiyim
günaydın canm şuan sennle aynıyız hafif hafif bulantm var kokudan tıksınmıorm ama zamanla artacak gibi...Günaydın kızlar,çoğumuzun mide bulantıları yavaştan başlamıştır Allah bize kolaylık versinbenim sadece hafif sayılabilecek bulantılarım var kokulara karşı bir tiksinme yok çok şükür. Bu hamileliğim sanki daha kolay olacak,2.hamileliği olanlar bu konuda ne diyorsunuz? Sizin nasıldı?
ben bugün gitcem inşallah duyarım 6+2Kızlar bugün doktora gittim ağır bir şekilde gribe yakalandim perişanim resmen hem gebelik hem grip aff ALLAHIM yardım et bebeğim 6+1 günlük olmuş kalp atışı var ama daha küçük ve güçsüz dedi sağlıklı dedi inşaallah öylede devam eder.. 6 haftalık kalp atışı duyaniniz varmı aranızda.?
allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al evladını inş canım, sağlıklı mutlu bi hamilelik geçir inşmeraba kızlaarbu sabah Çinde herhangi bi doktora gittim keseyi gördü bebeği görememişti git iki şişe su iç öğleden snra tekrar gel dedi su içtim gittim bebişim göründü çook şükr nokta kadr allahım herkese nasip etsin :) sırada kalp atışları var Rabbim onu duymayı da nasip etsin hepimize inşallah ay çok güzel bişey yyaaaa
amin canımm çok amiinallah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al evladını inş canım, sağlıklı mutlu bi hamilelik geçir inş
Aynen canım muhtemelen 1-2 hafta içinde daha da artar ama inşallah böyle kalır yagünaydın canm şuan sennle aynıyız hafif hafif bulantm var kokudan tıksınmıorm ama zamanla artacak gibi...
Allah tamamını da erdirsin canım çook güzel bişey o miniğin kalp atışlarını duymak bütün zorluklara değer vallameraba kızlaarbu sabah Çinde herhangi bi doktora gittim keseyi gördü bebeği görememişti git iki şişe su iç öğleden snra tekrar gel dedi su içtim gittim bebişim göründü çook şükr nokta kadr allahım herkese nasip etsin :) sırada kalp atışları var Rabbim onu duymayı da nasip etsin hepimize inşallah ay çok güzel bişey yyaaaa
meraba kızlaarbu sabah Çinde herhangi bi doktora gittim keseyi gördü bebeği görememişti git iki şişe su iç öğleden snra tekrar gel dedi su içtim gittim bebişim göründü çook şükr nokta kadr allahım herkese nasip etsin :) sırada kalp atışları var Rabbim onu duymayı da nasip etsin hepimize inşallah ay çok güzel bişey yyaaaa
5 hafta 2 günlük canım aksamları kasıklarm ve belım cok fena oluyo ya sennde ole mı ? siz kaç haftalıktınzAynen canım muhtemelen 1-2 hafta içinde daha da artar ama inşallah böyle kalır yabizim seninle ztn aynı anda başladı sen şuanda kaç haftalık oldun?
gözün aydın canımm :)) kalbe ne zaman cagırdımeraba kızlaarbu sabah Çinde herhangi bi doktora gittim keseyi gördü bebeği görememişti git iki şişe su iç öğleden snra tekrar gel dedi su içtim gittim bebişim göründü çook şükr nokta kadr allahım herkese nasip etsin :) sırada kalp atışları var Rabbim onu duymayı da nasip etsin hepimize inşallah ay çok güzel bişey yyaaaa
inşallah canım haber ver bizeben bugün gitcem inşallah duyarım 6+2
Canım hamile kaldığım güne göre ise 5 haftalık olmam lazım ama adet tarihine göre hesaplarsam 6 haftalık civarı,1 hafta önce doktora gittiğimde bana 4 buçuk haftalık civarı hamilesin demişti keseyi fln da gördük. Kızımla da bu dönemlerde bulantılarım başlamıştı ama onunlayken çok şiddetliydi,kasık ve bel ağrılarım vardı fakat son 2-3 gündür yok sadece akşamları karnım şişiyor.5 hafta 2 günlük canım aksamları kasıklarm ve belım cok fena oluyo ya sennde ole mı ? siz kaç haftalıktınz
Tebrikler canım hayırlı uğurlu olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsinCanım tebrik ederim allah tamamını erdirsin inşaallah. Hikâyenin benimkine çok benziyor ve bende senin dediğin gibi kafamdan bebek olayını sildim ve 9 ay sonra supriz olarak geldi bebişimiz Rabbim hayirlisiyla kucagimizada almayı nasip etsin inşaallah..
gözünaydın canım inşallah kalp atışlarınıda duysak bir an önce zaman geçmiyorrmeraba kızlaarbu sabah Çinde herhangi bi doktora gittim keseyi gördü bebeği görememişti git iki şişe su iç öğleden snra tekrar gel dedi su içtim gittim bebişim göründü çook şükr nokta kadr allahım herkese nasip etsin :) sırada kalp atışları var Rabbim onu duymayı da nasip etsin hepimize inşallah ay çok güzel bişey yyaaaa
amin canımm benm kesinlkle öyledir bakalm haftaya başka doktora gidicem inş duyarzAllah tamamını da erdirsin canım çook güzel bişey o miniğin kalp atışlarını duymak bütün zorluklara değer valla
amin canmmm cümlemize inşallahhh. bende çok hevesliyim ayy yavrum benm yaa allahım isteyem herkese nasip etsiiin :)RABBİM SAĞ SALİM KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM BENİM. ÇOK SEVİNDİM.. KUCAGIMIZA ALALIM Bİ AN EVVEL BEN ÇOK HEVESLİYİM
çok saol canm benm kalbe iki hafta snra gel dedi ama ben dayanamam yaaa haftaya başka doktora gideym dedmgözün aydın canımm :)) kalbe ne zaman cagırdı
çok saol canm benm inşallah duyucaz :)gözünaydın canım inşallah kalp atışlarınıda duysak bir an önce zaman geçmiyorr
mecbur beklıorz canım günler geçmio bizde 28 inde gidicez....amin canımm benm kesinlkle öyledir bakalm haftaya başka doktora gidicem inş duyarz
amin canmmm cümlemize inşallahhh. bende çok hevesliyim ayy yavrum benm yaa allahım isteyem herkese nasip etsiiin :)
çok saol canm benm kalbe iki hafta snra gel dedi ama ben dayanamam yaaa haftaya başka doktora gideym dedm
çok saol canm benm inşallah duyucaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?