2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Mrb adetime 6 gün var dayanamadim kan testi yaptirdim 5.9 cikti progesteronumda 19 cikti sizce hamilemiyim
Merhaba,
testi yaptırdığın lab. da referans değerleri önemli.. bazı lab. 5 ve üzeri bhcg yi hamile kabul ederken, bazıları 10 ve üzerini hamile kabul ediyor.
tavsiyem, gün sonra bhcg testini tekrar ettir ve aslında en fazla bence adete 1-2 gün kala yaptırmak lazım testleri, ki bende dayanamıyorum yaptırıyorum :)
2 günde bir değerler 2 katına çıktığı için, bhcg değerinin 10 ve üzerine çıkmış olması gerekir yaptırdığın testte..
dediğim gibi tekrar ettirsen güzel olur

günaydın canm şuan sennle aynıyız hafif hafif bulantm var kokudan tıksınmıorm ama zamanla artacak gibi...

ben bugün gitcem inşallah duyarım 6+2

meraba kızlaar bu sabah Çinde herhangi bi doktora gittim keseyi gördü bebeği görememişti git iki şişe su iç öğleden snra tekrar gel dedi su içtim gittim bebişim göründü çook şükr nokta kadr allahım herkese nasip etsin :) sırada kalp atışları var Rabbim onu duymayı da nasip etsin hepimize inşallah ay çok güzel bişey yyaaaa

allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al evladını inş canım, sağlıklı mutlu bi hamilelik geçir inş

günaydın canm şuan sennle aynıyız hafif hafif bulantm var kokudan tıksınmıorm ama zamanla artacak gibi...
Aynen canım muhtemelen 1-2 hafta içinde daha da artar ama inşallah böyle kalır ya bizim seninle ztn aynı anda başladı sen şuanda kaç haftalık oldun?

Kızlarr miğde bulantısı için BULANTI BİLEKLİĞİ var. Kullanan var mı acaba memnun olan ? Ben ilaç içmeden kesemiyorum bulantımı

Allah tamamını da erdirsin canım çook güzel bişey o miniğin kalp atışlarını duymak bütün zorluklara değer valla

RABBİM SAĞ SALİM KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM BENİM. ÇOK SEVİNDİM.. KUCAGIMIZA ALALIM Bİ AN EVVEL BEN ÇOK HEVESLİYİM

Aynen canım muhtemelen 1-2 hafta içinde daha da artar ama inşallah böyle kalır ya bizim seninle ztn aynı anda başladı sen şuanda kaç haftalık oldun?
5 hafta 2 günlük canım aksamları kasıklarm ve belım cok fena oluyo ya sennde ole mı ? siz kaç haftalıktınz

gözün aydın canımm :)) kalbe ne zaman cagırdı

5 hafta 2 günlük canım aksamları kasıklarm ve belım cok fena oluyo ya sennde ole mı ? siz kaç haftalıktınz
Canım hamile kaldığım güne göre ise 5 haftalık olmam lazım ama adet tarihine göre hesaplarsam 6 haftalık civarı,1 hafta önce doktora gittiğimde bana 4 buçuk haftalık civarı hamilesin demişti keseyi fln da gördük. Kızımla da bu dönemlerde bulantılarım başlamıştı ama onunlayken çok şiddetliydi,kasık ve bel ağrılarım vardı fakat son 2-3 gündür yok sadece akşamları karnım şişiyor.

Tebrikler canım hayırlı uğurlu olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsin

gözünaydın canım inşallah kalp atışlarınıda duysak bir an önce zaman geçmiyorr

Allah tamamını da erdirsin canım çook güzel bişey o miniğin kalp atışlarını duymak bütün zorluklara değer valla
amin canımm benm kesinlkle öyledir bakalm haftaya başka doktora gidicem inş duyarz

RABBİM SAĞ SALİM KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM BENİM. ÇOK SEVİNDİM.. KUCAGIMIZA ALALIM Bİ AN EVVEL BEN ÇOK HEVESLİYİM
amin canmmm cümlemize inşallahhh. bende çok hevesliyim ayy yavrum benm yaa allahım isteyem herkese nasip etsiiin :)

gözün aydın canımm :)) kalbe ne zaman cagırdı
çok saol canm benm kalbe iki hafta snra gel dedi ama ben dayanamam yaaa haftaya başka doktora gideym dedm
gözünaydın canım inşallah kalp atışlarınıda duysak bir an önce zaman geçmiyorr
çok saol canm benm inşallah duyucaz :)

mecbur beklıorz canım günler geçmio bizde 28 inde gidicez....

xiexie gözün aydın çok mutlu oldum bende simdi geldim doktordan sabah yazmıştım keske gitmeden mesajını görseydim benim de bebek görünmedi haftaya tekrar gel dedi kese geçen hafta 7mm ydi simdi 1.5cm olmuş. Eğer yine görünmezse alttan bakacakmış. Bende su içip gideyim en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…