2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Canım peki sen ekstra bir şeyler denedin mi? Yoksa oluruna mi biraktin?
canm hiç bişey denemedim . bende 3 ay taktım kafaya nedn olmuyo diye son ay işte aman dedm olmazsa olmuyo kocamla yaşarım ben dedm onu memnun ettm ve oldu şükür yani tek sorun psikoloji.
Ya ben bekarken çok adet sancısı cekiyordum ve ağrı kesici kullanıyordum. Çocuğun olmaz kullanma dediler. Zaten bekarligimdan beri ya olmazsa diye korkularim vardı şimdide olmayınca insan korkuyor tabi.
ya bende senn gibi çok ağrı çektm çok ilaç içtim . allah verince veriyor takma kafana oluruna bırak.
aynen bende enfeksiyon kapmıştım ama o ara çocuk düşünmedk zatn. enfeksiyon geçince başladm düşünmeye :)
İnsallah canım ya insallah Rabbim olmayan herkese versin. Çevrenin baskısı çok etkiliyor insanı. Hadi daha yokmu birşeyler diye diye daraltiyorlar insanı.
ah canm bana taa türkiyeden çine kadar laf yetiştiriyorlardı niye çocuk etmyon dye en son kaynanama patladım annecim benm hayatm bu şimdilk düşünmüyoruz ,çocuğm olmuyor değil çok şükür olur ama korunuyruz biz dedm ona öle deyince hrkese aynı şeyi dedm geri teptiler
mrb kızlar bende aralık ayı hamileleri arasındayım. 2.5 sene sonra kendiliğinden oldu. gebe takvimini nasıl oluşturuyoruz. 4. hafta 4. günüm ama hiç bir belirtim yok. beta hcg 5525 falan çıktı.

canm tebrikler hayırlı olsun bebeğin :) belirtin olmaması normal canm sen bi 5. haftayı geç o zaman görcem ben seni :)
kızllaaar lutfn cewap vajına ustu agrnz var mııııııı cvpp ??
canm bende de ağrı oluyor ama hiç korkmuyorm bak dile bile getirmiyorm çnkü iyi düşünüyorm sende öyle yap iyi düşün bebişimiz kendine yer açıyor :)
Benim ağrım yok canım. biz ne olur ne olmaz eşimle kardeş gibi takılıyoz :)
aynen biz de kardeş gibi takılıyoruz :) en azından kalp atışı duyana kadr öyle olmak gerekirmiş :)

Ben de aynıyım, deli gibi acıkma hissi yerini fena bi mide bulantısına bıraktı
ah ahh sorma ya o acıkmalar gitti mide bulantısı geldi ne zaman geçicek bilmem
kızlar merhaba öncelikle herkesin bebişi hayırlı uğurlu olsunilk kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz bize 2 hafta dediler normal mi
meraba canm senn bebiş de hayırlı olsn inşallah :) evet canm normal keseyi görünce doktr bdaha iki hafta snra çağırıyor :)

tamam canım geç değil yani dmi normal o zman teşekkür ederim

Ahh canimm ya ins bizimki de öyle ansızın geliveriri hayirlisiyla. Senin adına çok sevindim Rabbim evladından ayirmasin. Bizede en yakın zamanda nasip etsin ins.

Kızlar bu topiği okuyup üzülen evlat hasreti çeken arkadaşlarım varsa onlara bir umut olsun diye yazıyorum bunları.Ben tam 4 sene bekleyip 2 aşılama sayısız iğne ve ilaç tedavileri her bat tarihinde yaşadığım hüsran forumda sürekli infertilite topiklerinde gezip aldığım her hamilelik haberiyle çok sevinen ve bir okadar umutsuzluğa düşen biri olarak yazıyorum.Eğer herhangi bir probleminiz yoksa yani doktor sebebsiz infertilite dediyse kafanıza takmayın yapmanız gereken tek şey bu inanın.Kendinizi bebek fikrinden uzaklaştırın.Stres yapmayın unutun gitsin.Şimdi bu kadar kolay mı yada elimizde değil dediğinizi duyar gibiyim.Bende öyle derdim emin olun.Ama ne zaman ki umudumu kestim kaderime razı oldum diye düşündüm ve ne yumurtlama günü hesapladım nede başka birşey yaptım hatta bat tarihininin üstünden 10 gün geçti hala test bile yapmıyorum nasıl olsa gelir diyorum.Ve işyerindeki arkadaşlarımın ısrarıyla hatta testi bile onlar almış yaptım ve çift çizgiyi gördüm şükürler olsun.Bebiş bekleyen evlat özlemi çeken bütün arkadaşlarıma gönülden dua ediyorum sizi çok iyi anlıyorum.İnşallah en kısa zamanda hepinizi göbüşü bebişli olsun canlarım

Mrb adetime 6 gün var dayanamadim kan testi yaptirdim 5.9 cikti progesteronumda 19 cikti sizce hamilemiyim

Daha ogrenmedim ama ogrenebilirim sanırım. Kan testi yaptirmam gerekiyor bunu biliyorum. Sat 19 kasim. Yani adetime birkac gun daha var. Sizce beklemeli miyim? Bir de eger pozitif cikarsa ozel hastaneye mi gitmek gerekiyor. Daha mi iyi ilgilenirler. Cevremde tecrubeli cok ama kimseye yaymak istemedigimden soramiyorum

Eklentiler

• 20151215_214714.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 48
Kızlaaaar bişi Sorcam ayıp olmazsa hepiniz kardeşimsiniz kimseye soramıyorum doktor birliktelik için bişey söyledi mi size bi zararı var mı diye Ada'mı yaklaştırmıyorum yanıma isyan edecek yakında bi size danışayım dedim

Canım tebrik ederim allah tamamını erdirsin inşaallah. Hikâyenin benimkine çok benziyor ve bende senin dediğin gibi kafamdan bebek olayını sildim ve 9 ay sonra supriz olarak geldi bebişimiz Rabbim hayirlisiyla kucagimizada almayı nasip etsin inşaallah..

Kızlar bugün doktora gittim ağır bir şekilde gribe yakalandim perişanim resmen hem gebelik hem grip aff ALLAHIM yardım et bebeğim 6+1 günlük olmuş kalp atışı var ama daha küçük ve güçsüz dedi sağlıklı dedi inşaallah öylede devam eder.. 6 haftalık kalp atışı duyaniniz varmı aranızda.?

Canım cok gecmiş olsun bisnce atlatırsın inşallah Ne güzel bebeğninde kalp atışını duymuşsun sağlıklıymışda hep sağlıklı olsn inşallah

Ayy gecmis olsun bende ayin 2 sinde yakalandim gribe ve cok zor atlattim.. bi arkadssim zencefilli balli limonlu bi sey yapmis kavanozda getirdi cok iyi geldi baya toparladim onla... o tarz biseyler deneyebilirsin... tekrardan cok gecmis olsun.

Akşam yemeği
çok geçmiş olsun canım yaa. Ben daha hiç doktora gitmedim, kan testi bile yapmadım, yarın gidicem nasipse, kalp atışlarını duyunca yazarım burdan. Bir de bu mide bulantısı olayı gittikçe artıyo, sizde durum nasıl arkadaşlar? İki gündür buzdolabıma yaklaşamıodum, bugün mutfağın kapısına yaklaşamıyorum, kokuo gibi gelio, evde ne kadar soğan varsa balkona koydurdum kocama, yine de mutfak kokuomuş gibi gelio. Sanırım ilk üç ay aç sefil sürünmece. Ama yine de şükürler olsun, Rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin bu duyguları.

Canım kusura bakma, üstteki msjda akşam yemeği yazısı başka zamandan kalmış taslak olarak, farketmemişim yazarken

Ahh canimm ya ins bizimki de öyle ansızın geliveriri hayirlisiyla. Senin adına çok sevindim Rabbim evladından ayirmasin. Bizede en yakın zamanda nasip etsin ins.
amin canım amin inan çocuğu olmayanlara çok dua ediyorm . en yakınımdan teyzemin 3 senedir olmuyor ona da rabbim en yakın zaman da nasip etsin inşallah..
Bu lafa bayıldım :) çocuğum olmuyor değil oluyor ama ben korunuyorumm :)))bende bu yöntemi deneyeyim :)
tabi canm yoksa başımdan gitmiyorlardı
canm benm kocamda isyanlarda ama yapcak bişe yok doktora giden arkadaşlara sordm doktor en azından kalp atışını duyana kadr birlkte olmayın diyor. normalde ilk üç ay olmayın diyor..
canm bende senn gibiyim napıcaz böle bilemiyorm midemin bulantısından hiç bişe yiyemiyorm patates haşlamasından başka

Günaydın canlar ben bugün doktora gidiyorum ikinci defa. Kesenin büyüdüğünü görmem lazim demişti. İnşallah bir aksilik yoktur. Mide bulantılarım başlamadı hala. İnşallah mise bulantısı olmayan şanslı kişilerden olurum, yoksa sabah işe giderken 2 saatlik yolum var çok zorlanırım Bu arada aklıma gelmişken çalışan hamileler günlük 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz diye bi yasa varmış haberiniz var mi? Ve doktora gittiğiniz günlerde olmadığın saatlerin parası kesilemezmiş??

Günaydın kızlar,çoğumuzun mide bulantıları yavaştan başlamıştır Allah bize kolaylık versin benim sadece hafif sayılabilecek bulantılarım var kokulara karşı bir tiksinme yok çok şükür. Bu hamileliğim sanki daha kolay olacak,2.hamileliği olanlar bu konuda ne diyorsunuz? Sizin nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…