kızllaaar lutfn cewap vajına ustu agrnz var mııııııı cvpp ??
canim benim kadiklarimda ve o bolgede olmak izere zaman zaman agrim oluyorr.zaten dunden beri lekelenmwm de var.ilac basladi drkızllaaar lutfn cewap vajına ustu agrnz var mııııııı cvpp ??
Ben de aynıyım, deli gibi acıkma hissi yerini fena bi mide bulantısına bıraktıkızlar ben artık cok fenayım aksama kadar bısey yıemıorm ıcım almıo goguslerımın sızısı çok sıddetlendı ve sureklı uyukluorm ıs yerındesizler naslsnz durumlarnz
bizde oyle canım umarm rahmm buyudugu ıcın oluodur...Benim ağrım yok canım. biz ne olur ne olmaz eşimle kardeş gibi takılıyoz :)
aynen canım çok iştah ve acıkmayla basladım sonra bualntılarBen de aynıyım, deli gibi acıkma hissi yerini fena bi mide bulantısına bıraktı
inşallah bısey olmaz canmcanim benim kadiklarimda ve o bolgede olmak izere zaman zaman agrim oluyorr.zaten dunden beri lekelenmwm de var.ilac basladi dr
Bu benim ikinci gebeliğim, üç aydan sonra bi daha deli gibi acıkma moduna geri dönmüştüm ilk hamileliğimde. Doğuma kadar kop kopaynen canım çok iştah ve acıkmayla basladım sonra bualntılar
aynen ben de bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine sabah kalkmadan kraker yiyorum çok işe yarıyo :)Bu benim ikinci gebeliğim, üç aydan sonra bi daha deli gibi acıkma moduna geri dönmüştüm ilk hamileliğimde. Doğuma kadar kop kop. Sabah bulantılaryla başa çıkabilmek için uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan ağza bi parça ekmek atmak çok iyi gelio.
2 gün sonra tekrar test yaptır canımKızlar benim son adet tarihim 15 Kasım'dı, dün akşam adet olmayı bekliyodum, olmayınca bu sabah idrar testi yaptırdım silik çizgi çıktı, kan verdim, 21.32 çıktı. Betahcg değeri bu kadar düşük çıkan var mı aranızda?
2 gün sonra tekrar test yaptır canım
10 ve üzeri gebe kabul ediiyor.. geç döllenme olabilir, hamileliğin başlarında olabilirsin vs..
hayırlı olsun hamileliğin, allah tamamına erdirsin :)
olumsuz düşünme canımSağol canım inşallah iyi olur bu sefer, daha önce kalp atışı oluşmaması nedeniyle bir kürtajım bi de ayrıca kimyasal gebeliğim var. Bu hayrolur inşallah...
olumsuz düşünme canım
benim de 2 ay önce boş gebelik sebebiyle bi kürtajım var
moral bozmak yok, biz bu ay tekrar denemelere başladık :)
inş 24 aralıkta ben de adet olmam da hamile olduğum haberini verebilirim :)
güzel düşün, fazla kurcalama araştırma :) olumsuzluğu çekiyoruz sonra üzerimize
stres yok :)Canım çok geçmiş olsun, inşallah hayırlısı olur hepimiz için. Ben normalde çok stressizim ama her seferinde gebelik öğrenince çok stres yapmaya başlıyorum. Boş gebelik yaşadığın için sen de bilirsin, ilkinde lay lay lom başlamıştım ama doktora gider gitmez beni stres ettiler, mol gebelik bile olabilir dediler, 2 günde bir kan ver, 2 günde bir gel ultrasonda bakalım, belki kürtaj yaparız zart zurt diyince ne moral kaldı ne bişey. Sonrasında yani ikincisinde de öğrendiğimde kanda değer düşük bi sayı çıkmıştı, 2 günde bir kan ver, yok yükselmiş güzel, yok tam yükselmemiş iyi de olabilir kötü de olabilir bidaha kan ver diye diye psikoloji bırakmadılar. Şimdi de pozitif sonuç alır almaz strese girdim bu yaşanmışlıkların etkisiyle
hımm tamam canm denıcem bunu... :)Bu benim ikinci gebeliğim, üç aydan sonra bi daha deli gibi acıkma moduna geri dönmüştüm ilk hamileliğimde. Doğuma kadar kop kop. Sabah bulantılaryla başa çıkabilmek için uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan ağza bi parça ekmek atmak çok iyi gelio.
onlar bındebır çook sanslı kısıler....Valla ya bu mide bulantısı olayı psikolojik değilmiş ona artık eminim :). Eskiden psikolojik olduğunu düşünürdüm çünkü. Umarım çok uzun sürmez. Bulantı yaşamayan şanslı arkadaşlara buradan selam gönderiyorum :)
6.haftada duyduk biz bebisimizin kalp atisinikızlar merhaba öncelikle herkesin bebişi hayırlı uğurlu olsunilk kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz bize 2 hafta dediler normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?