canım bende yenı testte cıkmıstı gebelıgım ama korkuodum kımyasal gebelıkse ya diye ve bende o gun ruyamda ultrasona gırdım karnmda kocaman cok hareketlı bebısımı gordum ve sabah kalktıgımda raahatlamıstım... ama bebısımı hıc gormedım daha :)Kızlar bebeklerle ilgili rüyalar görmeye başladınız mı? Hamileler çok görürmüş hatta hamile olduğumu bilmeden önce rüyamda ultrasona girdiğimi ve suratsız doktorun bana bebeğimi gösterdiğini gördüm ve 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim
Bak demekki bebişini göreceksin az kaldı zaten:) hele o ilk kalp atışı varya dünyalara bedelcanım bende yenı testte cıkmıstı gebelıgım ama korkuodum kımyasal gebelıkse ya diye ve bende o gun ruyamda ultrasona gırdım karnmda kocaman cok hareketlı bebısımı gordum ve sabah kalktıgımda raahatlamıstım... ama bebısımı hıc gormedım daha :)
bende gördüm rüyaKızlar bebeklerle ilgili rüyalar görmeye başladınız mı? Hamileler çok görürmüş hatta hamile olduğumu bilmeden önce rüyamda ultrasona girdiğimi ve suratsız doktorun bana bebeğimi gösterdiğini gördüm ve 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim
üzülmeee . takma kafaya . kafana taktıkça olmaz . benm de 4.denemede oldu . rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah ..Merhaba arkadaşlar bizimde bu ay 3. Denememizdi. Olmadı maalesef yine. Gerçekten artık çok ümitsizliğe kapıldım. Moralim çok bozuldu.
bebişi gordum canımda kalp atısınıda dınleseydım 24 üna cagırdı ayınBak demekki bebişini göreceksin az kaldı zaten:) hele o ilk kalp atışı varya dünyalara bedel
3 ayda umutsızlıge mı kapıldn canım aylarca deneyenler var sabret biraz...Merhaba arkadaşlar bizimde bu ay 3. Denememizdi. Olmadı maalesef yine. Gerçekten artık çok ümitsizliğe kapıldım. Moralim çok bozuldu.
Canım peki sen ekstra bir şeyler denedin mi? Yoksa oluruna mi biraktin?bende gördüm rüyaeşimle doktora gitmişiz doktor karnma dokunuyo sen 4 saattir hamilesin diyor ben şaşırıyorm falan eşime kalk gdelm bu kafayı yemş diyorm öle uyanıyorm
üzülmeee . takma kafaya . kafana taktıkça olmaz . benm de 4.denemede oldu . rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah ..
Ümitsizliğe kapılma sakın,insanlar ne şartlarda çocuk sahibi oluyorlar kendini hemen bırakma.Merhaba arkadaşlar bizimde bu ay 3. Denememizdi. Olmadı maalesef yine. Gerçekten artık çok ümitsizliğe kapıldım. Moralim çok bozuldu.
Ben de 24ünde gidicem,çok heyecanlı hatta cinsiyetten çok kalbinin attığını duymak daha heyecanlı artık onun da küçük bir insan olduğunu anlıyorsun.bebişi gordum canımda kalp atısınıda dınleseydım 24 üna cagırdı ayın
Ya ben bekarken çok adet sancısı cekiyordum ve ağrı kesici kullanıyordum. Çocuğun olmaz kullanma dediler. Zaten bekarligimdan beri ya olmazsa diye korkularim vardı şimdide olmayınca insan korkuyor tabi.3 ayda umutsızlıge mı kapıldn canım aylarca deneyenler var sabret biraz...
hiç korkma canım bende balayında asırı enfeksıyon kaptım bobreklerıme kadar cektım... bekarkende benmde adetm cok olurdu bunlara sakın kulak asma hemen 3 ayda cocuk olacak dıye bısey yok dr lar bıle bır yıl sonra gelın dıolar bır yıl deneyıp strese gırme olmaz dıyede dusunme....Ya ben bekarken çok adet sancısı cekiyordum ve ağrı kesici kullanıyordum. Çocuğun olmaz kullanma dediler. Zaten bekarligimdan beri ya olmazsa diye korkularim vardı şimdide olmayınca insan korkuyor tabi.
ewet canm aynen yaa günler geçmıo baskasının hamılelıgı ne kadarda kolay gecıyodu halbuki....Ümitsizliğe kapılma sakın,insanlar ne şartlarda çocuk sahibi oluyorlar kendini hemen bırakma.
Ben de 24ünde gidicem,çok heyecanlı hatta cinsiyetten çok kalbinin attığını duymak daha heyecanlı artık onun da küçük bir insan olduğunu anlıyorsun.
İnsallah canım ya insallah Rabbim olmayan herkese versin. Çevrenin baskısı çok etkiliyor insanı. Hadi daha yokmu birşeyler diye diye daraltiyorlar insanı.hiç korkma canım bende balayında asırı enfeksıyon kaptım bobreklerıme kadar cektım... bekarkende benmde adetm cok olurdu bunlara sakın kulak asma hemen 3 ayda cocuk olacak dıye bısey yok dr lar bıle bır yıl sonra gelın dıolar bır yıl deneyıp strese gırme olmaz dıyede dusunme....
sen kımseye bakma herseyın bı zamanı var ben 15 ay bekledım çok zordu çok korkuodm olmayacak dıye ama herseyın bı zamanı varmıs aynı baskıları bende gordum alt komsum karsım hep yenı dogurmustu ve benım 1 bucuk yıl olmadı o surecı o korkuları ben bılırım ama sımdı bosuna yıratmısım kendımı dıorm...sen kac yasndasn ?İnsallah canım ya insallah Rabbim olmayan herkese versin. Çevrenin baskısı çok etkiliyor insanı. Hadi daha yokmu birşeyler diye diye daraltiyorlar insanı.
25 canım. Nasıl oldu peki 1 buçuk yılın sonunda? Çok sevindim senin icin.sen kımseye bakma herseyın bı zamanı var ben 15 ay bekledım çok zordu çok korkuodm olmayacak dıye ama herseyın bı zamanı varmıs aynı baskıları bende gordum alt komsum karsım hep yenı dogurmustu ve benım 1 bucuk yıl olmadı o surecı o korkuları ben bılırım ama sımdı bosuna yıratmısım kendımı dıorm...sen kac yasndasn ?
canm benm esımde varıkosel vardı kecıboynozu kuruyle cogaldı spermler bınlerce şükürler olsun bende rahım fılmı cektırdım ve o ay oldu hemen bebısım....25 canım. Nasıl oldu peki 1 buçuk yılın sonunda? Çok sevindim senin icin.
Ne guzel canım bende gelecek ay kendim soğan kürü esimede keçi boynuzu kürü yaptirayim diyorum insallah faydası olur.canm benm esımde varıkosel vardı kecıboynozu kuruyle cogaldı spermler bınlerce şükürler olsun bende rahım fılmı cektırdım ve o ay oldu hemen bebısım....
yaptır canım inanılmaz bısey o keçiboynozu kürü rabbıme şükürler olsunNe guzel canım bende gelecek ay kendim soğan kürü esimede keçi boynuzu kürü yaptirayim diyorum insallah faydası olur.
Hele doğuma son bir kaç gün kala zaman durmuş gibi oluyor 9 aydan bile uzun geliyor:) hayırlısı olsun bakalım.ewet canm aynen yaa günler geçmıo baskasının hamılelıgı ne kadarda kolay gecıyodu halbuki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?