2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Amin.Ecmain inşallah..ben de çalıştığım için ayakta kalırsam daha çok ağrıyor kasıklarım.Dinlenme gibi şansım pek olmuyor malesef..Tam 5 haftalıkken keseyi gördüm ben de ..

hadi gözün aydın inşallah görürüm bende aynen canım bende çalışıyorum yorulduğum gün baya ağrıdıydı karnım kokrmuştum yattım dinlendim geçti dikat etmek lazım

ANNE ADAYLARIMIZ

Öncelikle kocamaaaan Maşallah

bihayaldi
ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 29.07.2016

goooody ilk bebiş , 2.deneme , yaş :26 '' bebişin tahmini doğum tarihi: 09.08.2016

xiexie ilk bebiş , 4.deneme , yaş :23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016

defne_su ilk bebiş , 15.deneme , yaş : 23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 16.08.2016

gzmliperi ilk bebiş , 1,5 yıllık deneme , yaş :28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?

J jasmin2308 ilk bebiş , 2.deneme , yaş :24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016

hayalimsin1 3.bebiş , kaza ile oldu Yaş : 33 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016

Fleur de lys 2.bebiş , 2.deneme , yaş : 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016

sevgiliye_34 yaşayan 4.bebiş olcak inşallah süpriz deneme , yaş : 36 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016

Elvo ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 28 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 09.08.2016

B burcucuk9112 2.bebiş , 2.deneme , yaş : 24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 14.08.2016

gul_sek ilk bebiş , 5.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.1016

Canixim ilk bebiş , 2.deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 14.08.2016

SEVDAM4263
ilk Bebiş , ilk deneme , yaş: 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 25.07.2016

M mev_mel
ilk bebiş , 3. Deneme , yaş : 26 " bebişin tahmini doğum tarihi : 13.08.2016

E Esrasezgin
3.bebiş, 3. Deneme , yaş : ? " bebişin tahmini doğum tarihi : ?

@01 ebru 01 ilk Bebiş , sürpriz deneme , yaş : 30 " bebişin tahmini doğum tarihi : 21.07.2016
miniktarlafaresi
bilgileri henüz yok :)

Milagros_34 3.bebiş , sürpriz deneme , yaş : 36 " bebişin tahmini doğum tarihi : ?

goqce ilk Bebiş , sürpriz deneme , yaş : 26 " bebişin tahmini doğum tarihi : 05.08.2016

S sercu
ilk bebiş , 3.deneme , yaş : 33 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 12.08.2016

M melegggm
İlk Bebiş , 13.deneme , yaş : 23 " bebişin tahmini doğum tarihi : 19.08.2016

freyja1979 ilk bebiş , 6 yıllık deneme , yaş : 36 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016

merhaba..yeni katılıyorum sayfaya...hızlı bir giriş olacak amaa bir çizgi gördüm sanki

Eklentiler

• P_20151214_182738.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 52
merhaba..yeni katılıyorum sayfaya...hızlı bir giriş olacak amaa bir çizgi gördüm sanki

ikinci çizgi tam net değil ama benimde aynı böyleydi canım predictor yaptım bide ben netleştriyim diye YES gördüm ondada şuanda gebeyim 8 haftalık :)

kızlar ben artık cok fenayım aksama kadar bısey yıemıorm ıcım almıo goguslerımın sızısı çok sıddetlendı ve sureklı uyukluorm ıs yerınde sizler naslsnz durumlarnz

gebelik belirtilerini hissettiğim için erkenden test yapayım dedim...bu şekilde çıktı.normalde bugünden itibaren 5 gün içinde adet olmam gerek...henüz hiçkimseye söylemedim içim içimi yiyo kaç gündür o yüzden burda paylaşmak istedim.bende freely adında çin malı bir gebelik testi ile yaptım...acaba yanlış olma ihtimali varmıdır diye düşünüyorum..:/ ilaç fln kullanmıorum.

Doktorum benden hiç tahlil istemedi.Kalp atımını duyduktan sonra mı isticek acaba tahlil? Bide içerikleri neydi tahlilin?
Olabilir canim ben kalp atisini duydum o kontrolde verdi bunlari. Ure, tiroid, kizamikcik, idrar gibi bir suru vardi bazilari tibbi terim oldugu icin bende bilmiuorum ne anlama geldigini..

Bnde henuz kimseye soylemdim sedhak peki sen nasil yatiyon bel agrin varmi
ara ara bel ağrım oluyor o zamanlarda çok korkuyorum, çünkü önceki düşüğüm öyle başlamıştı bel ağrısıyla ama tabi benim ki sadece vesvese bel ve kasık ağrıları normal.Yatış şeklime malesef hiç dikkat edemiyorum, karnımın üzerine yattığım oluyor uyuyamıyorum başka türlü.Umarım bir şey olmaz allahın izniyle

kızlar ben artık cok fenayım aksama kadar bısey yıemıorm ıcım almıo goguslerımın sızısı çok sıddetlendı ve sureklı uyukluorm ıs yerınde sizler naslsnz durumlarnz
canm bende hiç bi şey yiyemiyorm herşeyden tiksindim
canm yanlş olablr tabi bu ihtimali de düşünmek lazm ama yarın kan testi yaptır istersen için rahatlar

Merhaba arkadaşlar,5 hafta 3 günlük gebeyim ben de,ara sıra kasıklarıma kramp tarzı ağrılar giriyor.Sizin de oluyor mu?sayfayı karıştırdım kimse bu durumdan bahsetmemiş
Bana da oluyordu bu ara biraz azaldı. Sanırım bazıları gaz sancısı da olabilir. Progestoron artışından dolayı bağırsaklar acayip tembel ve gaz sancısı oluyor arada.

Benimde öğlene doğru hafif mide bulantılarım başladı mandalina ve turşu suyu iyi geliyor,Allah hepimize kolaylık versin ilk 3 ay zorlu geçecek heralde ondan sonra daha rahatız

Kızlar bebeklerle ilgili rüyalar görmeye başladınız mı? Hamileler çok görürmüş hatta hamile olduğumu bilmeden önce rüyamda ultrasona girdiğimi ve suratsız doktorun bana bebeğimi gösterdiğini gördüm ve 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…