Amin.Ecmain inşallah..ben de çalıştığım için ayakta kalırsam daha çok ağrıyor kasıklarım.Dinlenme gibi şansım pek olmuyor malesef..Tam 5 haftalıkken keseyi gördüm ben de ..
Hayırlı olsun.Allah kucağına almayi nasip etsin ınsalalhbenim adet üzerinde bir ay gececek nerdeyse ama 5 haftaligim gec döllenmeden dolayi güzel bir duygu darisi isteyen herkesin basina
Hayırli olsunmerhaba bayanlar bende bugün ögrendim hamiş oldugumu... çok şükür... :)
tsk edermHayırli olsun
merhaba..yeni katılıyorum sayfaya...hızlı bir giriş olacak amaa bir çizgi gördüm sanki
hayırlı olsun inşallah . adetin geçti mi ? hamile görünüyorsun ama tam belirgin değilmerhaba..yeni katılıyorum sayfaya...hızlı bir giriş olacak amaa bir çizgi gördüm sanki
kaçıncı gündesin adetinmerhaba..yeni katılıyorum sayfaya...hızlı bir giriş olacak amaa bir çizgi gördüm sanki
27.gündeyim cnmkaçıncı gündesin adetin
Olabilir canim ben kalp atisini duydum o kontrolde verdi bunlari. Ure, tiroid, kizamikcik, idrar gibi bir suru vardi bazilari tibbi terim oldugu icin bende bilmiuorum ne anlama geldigini..Doktorum benden hiç tahlil istemedi.Kalp atımını duyduktan sonra mı isticek acaba tahlil? Bide içerikleri neydi tahlilin?
ara ara bel ağrım oluyor o zamanlarda çok korkuyorum, çünkü önceki düşüğüm öyle başlamıştı bel ağrısıyla ama tabi benim ki sadece vesvese bel ve kasık ağrıları normal.Yatış şeklime malesef hiç dikkat edemiyorum, karnımın üzerine yattığım oluyor uyuyamıyorum başka türlü.Umarım bir şey olmaz allahın izniyleBnde henuz kimseye soylemdim sedhak peki sen nasil yatiyon bel agrin varmi
canm bende hiç bi şey yiyemiyorm herşeyden tiksindimkızlar ben artık cok fenayım aksama kadar bısey yıemıorm ıcım almıo goguslerımın sızısı çok sıddetlendı ve sureklı uyukluorm ıs yerındesizler naslsnz durumlarnz
canm yanlş olablr tabi bu ihtimali de düşünmek lazm ama yarın kan testi yaptır istersen için rahatlargebelik belirtilerini hissettiğim için erkenden test yapayım dedim...bu şekilde çıktı.normalde bugünden itibaren 5 gün içinde adet olmam gerek...henüz hiçkimseye söylemedim içim içimi yiyo kaç gündür o yüzden burda paylaşmak istedim.bende freely adında çin malı bir gebelik testi ile yaptım...acaba yanlış olma ihtimali varmıdır diye düşünüyorum..:/ ilaç fln kullanmıorum.
Bana da oluyordu bu ara biraz azaldı. Sanırım bazıları gaz sancısı da olabilir. Progestoron artışından dolayı bağırsaklar acayip tembel ve gaz sancısı oluyor arada.Merhaba arkadaşlar,5 hafta 3 günlük gebeyim ben de,ara sıra kasıklarıma kramp tarzı ağrılar giriyor.Sizin de oluyor mu?sayfayı karıştırdım kimse bu durumdan bahsetmemiş
Benimde öğlene doğru hafif mide bulantılarım başladı mandalina ve turşu suyu iyi geliyor,Allah hepimize kolaylık versin ilk 3 ay zorlu geçecek heralde ondan sonra daha rahatızkızlar ben artık cok fenayım aksama kadar bısey yıemıorm ıcım almıo goguslerımın sızısı çok sıddetlendı ve sureklı uyukluorm ıs yerındesizler naslsnz durumlarnz
aynen canımBenimde öğlene doğru hafif mide bulantılarım başladı mandalina ve turşu suyu iyi geliyor,Allah hepimize kolaylık versin ilk 3 ay zorlu geçecek heralde ondan sonra daha rahatız
sabah saatlerı sıkıntı daha çokcanm bende hiç bi şey yiyemiyorm herşeyden tiksindim
canm yanlş olablr tabi bu ihtimali de düşünmek lazm ama yarın kan testi yaptır istersen için rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?