2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Hmm ben sürekli arabadayım şimdi korktum birden, istanbul trafiğinde zaten bir çıkınca bir iki saat yolda gidiyor her gün

Tebrikler vanm aramiza hosgeldin

Kizlar merhaba.. benim sat 26 ekimdi 30 kasimda hamile oldugumu ogrendim gecen persembe dr.a gittik fakat sanirim gec dollenme, dr hicbisi goremedi.. su an ne kadarlik hamile oldugumu bile bilmiyorum.. haftaya cumaretsi tekrar gidicem ve o gunu iple cekiyorum.. bu arada hepimizin bebekleri hayirli olsun.. saglikla kucagimiza alalim insallah

Hayırlı olsun canım

Kizlarr bende persembe öğrendim kan testi yaptirdim adetim 2 gun gecmisti cok heycanli bisiy daha doktora gitmedim pazartesi gitcem bakalimm hepimize hayirli olsun insallah saglikla kucagimiza aliriz

çok teşekkür ederim paylaştığın blgiler için canm

hayırlı olsun canm tebrikler :)

meraba canm öncelikle hayırlı olsun tebrik ederim :) bazı bebek keseyi hemen göstermiyor inşallah cumartesi göreceksin keseyi :)

Kizlarr bende persembe öğrendim kan testi yaptirdim adetim 2 gun gecmisti cok heycanli bisiy daha doktora gitmedim pazartesi gitcem bakalimm hepimize hayirli olsun insallah saglikla kucagimiza aliriz
hayırlı olsun canım bende cuma öğrendim ama doktora gidemiyorm henüz keseyi göremem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…