Benim bebisimde dogdu.. darisi daha beklyenlerin basina. Dun sabah 10 gibi yogun bir kanamayla uyandim. Suni sanci destegiyle 15.30 da 2500 gr dogdu kizim.. cok sukur saglik durumu iyi ama benim dikisleele basim belada. Odemlerimden dolayi sisti dikis yerleri. Ikinci bir operasyon gerekti. Insallah bir daha sismezsutum yok bebegim cekmiyor. Bende oturamadigim icin cok ilgilenemiyorum. Dua edin duzelsin biran wvell... (dogum konusuna gelince korkuldugu gibi degilmis sukur. Su dikislerim olmasa super gecti derdim )
Hayırlı olsun normal doğum oldu demiBenim bebisimde dogdu.. darisi daha beklyenlerin basina. Dun sabah 10 gibi yogun bir kanamayla uyandim. Suni sanci destegiyle 15.30 da 2500 gr dogdu kizim.. cok sukur saglik durumu iyi ama benim dikisleele basim belada. Odemlerimden dolayi sisti dikis yerleri. Ikinci bir operasyon gerekti. Insallah bir daha sismezsutum yok bebegim cekmiyor. Bende oturamadigim icin cok ilgilenemiyorum. Dua edin duzelsin biran wvell... (dogum konusuna gelince korkuldugu gibi degilmis sukur. Su dikislerim olmasa super gecti derdim )
Kolay geçer inşallahSelam kızlar bende bugun 6 gibi bebeğimi kucagıma alacagım inşallah sezeryan ile.dualarınızı bekliyorum.
Benim bebisimde dogdu.. darisi daha beklyenlerin basina. Dun sabah 10 gibi yogun bir kanamayla uyandim. Suni sanci destegiyle 15.30 da 2500 gr dogdu kizim.. cok sukur saglik durumu iyi ama benim dikisleele basim belada. Odemlerimden dolayi sisti dikis yerleri. Ikinci bir operasyon gerekti. Insallah bir daha sismezsutum yok bebegim cekmiyor. Bende oturamadigim icin cok ilgilenemiyorum. Dua edin duzelsin biran wvell... (dogum konusuna gelince korkuldugu gibi degilmis sukur. Su dikislerim olmasa super gecti derdim )
Kaçıncı haftanda doğdu bide kaç kiloyduMerhaba kızlar. Uzun zanandır yazamadım buraya. 09.08.2016 da normal dogumla kızım dunyaya geldi ve çok şükür ki saglıklı dogdu. Neler yasadıgımı daha once paylaşmıştım. İnşallah herkes saglıkla kavuşur bebeğine..
38+6 da dogdu 2900 gr 48 cm dogdu.Kaçıncı haftanda doğdu bide kaç kiloydu
Gözünaydın darısı başımızaMerhaba bayanlar bende dun itibariyle ogluma kavustum cok sukur normal dogum dusunurken oglumun kafasini kanala yamuk sokmasindan dolayi sezeryanla oglumu kucagima aldim cok sukur ki saglikli firca gibi ve kapkara saclari olan bi oglum var cok sukur iki gundue stresli gecio neyazikki sutum yetmio ve mama takviyesi yapmak zorunda kaldim uzerimdeki yogun baskidan dolayi cok bunaldim allah yardimcimiz olsun ne diyim
Kilosu boyu güzelmiş ya benide doktr endişelendirdi bebek hala yukardaymış böyle giderse kendiliğinden doğmaz sezeryanla almak zorunda kalırız diyo38+6 da dogdu 2900 gr 48 cm dogdu.
Canım ben kontrole gitmiştim dogum yaptım geldim 2.30 da kontrole gittim saat 4 te hastaneye girişim yapıldı saat 8 de kızım dogdu. O kadar hızlı ve ani oldu ki. İnsalkah seninki de öyle olur ama ben cok yuruyus ve soor yaptım. Son gunlerde baya yormustum kendimi. Kesi atmadılar. Kendiliginden yirtik olmus azcik iki dikisle kurtardim.. Darisi size olsun.Kilosu boyu güzelmiş ya benide doktr endişelendirdi bebek hala yukardaymış böyle giderse kendiliğinden doğmaz sezeryanla almak zorunda kalırız diyo
Gozun aydin canim. Ben de mama veriyorum. Hatta dr onerdi. Bebegin sarilil olmasindan iyidir dedi. O yuzden sutun gelene kadar ver mamayi.ala icine saf zeytinyagi at yoksa gazdan duramaz.Merhaba bayanlar bende dun itibariyle ogluma kavustum cok sukur normal dogum dusunurken oglumun kafasini kanala yamuk sokmasindan dolayi sezeryanla oglumu kucagima aldim cok sukur ki saglikli firca gibi ve kapkara saclari olan bi oglum var cok sukur iki gundue stresli gecio neyazikki sutum yetmio ve mama takviyesi yapmak zorunda kaldim uzerimdeki yogun baskidan dolayi cok bunaldim allah yardimcimiz olsun ne diyim
Çok güzel denk gelmiş senin ya keşke benimde öyle olsaCanım ben kontrole gitmiştim dogum yaptım geldim 2.30 da kontrole gittim saat 4 te hastaneye girişim yapıldı saat 8 de kızım dogdu. O kadar hızlı ve ani oldu ki. İnsalkah seninki de öyle olur ama ben cok yuruyus ve soor yaptım. Son gunlerde baya yormustum kendimi. Kesi atmadılar. Kendiliginden yirtik olmus azcik iki dikisle kurtardim.. Darisi size olsun.
Onu bilmiyorum ama bol bol hurma ye. Hergun mutlaka iki ic tane kocaman etli olan hurmalardan yedim. dogumhane de bile hurma yedim. Sukur acilmam cok hizli gerceklesti..Kızlar rahim açılması için papatya çayı aldım işe yarar mı bilmyrm
Yiyorum günde 7-8 hurma yiyorum doğmuyo diye canım sıkılıyoOnu bilmiyorum ama bol bol hurma ye. Hergun mutlaka iki ic tane kocaman etli olan hurmalardan yedim. dogumhane de bile hurma yedim. Sukur acilmam cok hizli gerceklesti..
Allah yardimcin olsun canim. Bol bol yuruyus yap. Sicak dus al. Sikma canini demek zamani var daha Allah ol demeden olmaz... bebisin dogru zamani bekliyor sen icini rahat tut..Yiyorum günde 7-8 hurma yiyorum doğmuyo diye canım sıkılıyo
Doktorun ne diyor canim. Tam olarak kac haftalik oldunBenden başka doğumu geciken kalmadı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?