Canim ben adacayi ictim her gun iki kupa. Gunde 100 comel kalk 1 saat yuruyus 100 bacak acip kapatma yaptim 4. Gun dogum oldu hem dr son kontrolde ne aciklik ne nisan ne de sanci vardi. Ve cok kolay bir dogum oldu. Insallah senin de oyle olur.Kızlar rahim açılması için papatya çayı aldım işe yarar mı bilmyrm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D
- Konu Sahibi xiexie
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?39+2 oldum doktr yarın seZeryanla alalım dedi bebek çok yukardaymış rahimde de açılma yokmuşDoktorun ne diyor canim. Tam olarak kac haftalik oldun
Bende adaçayı aldım içtim etki eder mi acabaCanim ben adacayi ictim her gun iki kupa. Gunde 100 comel kalk 1 saat yuruyus 100 bacak acip kapatma yaptim 4. Gun dogum oldu hem dr son kontrolde ne aciklik ne nisan ne de sanci vardi. Ve cok kolay bir dogum oldu. Insallah senin de oyle olur.
Yarar canim insallahBende adaçayı aldım içtim etki eder mi acaba
SeEryan icin acele etmesen keske.. tanidigim cok kisi var 40+ dan sonra normal dogum yapan. Arkadasim cok yakin bir zamanda normal dogum yapti. 41+3 gunluktu doktoru yarin seEryana alacagiz demis aksaminda bebek kendinden geldi. Sejin daha 40 bile dolmamis39+2 oldum doktr yarın seZeryanla alalım dedi bebek çok yukardaymış rahimde de açılma yokmuş
arkadaslar sıze bırsey demek ıstıyorum lutfen yorumunuzu beklıyorumm...... ben calısan bayanım.... evdede kendımı yormak ıstemıyorum ve agır kaldırmamaya calısıyorum. gecen kayınbabam sözde baskasını örnek gosterıyo kızım sana dıyorum gelınım sen anla der gibi ortama konusuyor ıste cok abartmaya gerek yok ben görüyorum hamıle bayanlar nazlı falan gıbı hanı bu turde konusuyo tam cumlelerını demıyeyım.... lafım sana degıl dedı.... bugun sabah kayınvalıdem gıle kahvltya gıttık onların caydanlıkları agırr kalabalık aıleler cunku.... kayınvalıdem cayı demle dedı bende anne bana agır gelır bu dedım hanı güldüm bundan bısey olmaz kızım dedı bende pinpirikliyim ben bıraz dedım oda güldü gibi ama... sankı laf edıyolar gıbı gelıyo bana-)KK67: hanı bısey dedıklerı yokta hareketlerınden bunu anlıyorum...
bılmıyorum yanı acaba dıyorum ben mı abartıyorum ama agır olan seylere dokunmak ıstemıyorum... 16 haftalıgım su an nasıp olursa.... kendı evımde de oyleyım dıkkat edıyorum haala.... sızce ben mı abartıyorum yada yorumunuz nedırrr bız tarlaya gıttık zamanında falan dıyolarr bana(
bılmıyorum yanı acaba dıyorum ben mı abartıyorum ama agır olan seylere dokunmak ıstemıyorum... 16 haftalıgım su an nasıp olursa.... kendı evımde de oyleyım dıkkat edıyorum haala.... sızce ben mı abartıyorum yada yorumunuz nedırrr bız tarlaya gıttık zamanında falan dıyolarr bana(
Bence temkinli olmak her zaman iyidir. isediklerini soyledinler hic birsey bebeginden kiymetli degil. Arkadasim bisey olmaz diye diye dusuk yapti.arkadaslar sıze bırsey demek ıstıyorum lutfen yorumunuzu beklıyorumm...... ben calısan bayanım.... evdede kendımı yormak ıstemıyorum ve agır kaldırmamaya calısıyorum. gecen kayınbabam sözde baskasını örnek gosterıyo kızım sana dıyorum gelınım sen anla der gibi ortama konusuyor ıste cok abartmaya gerek yok ben görüyorum hamıle bayanlar nazlı falan gıbı hanı bu turde konusuyo tam cumlelerını demıyeyım.... lafım sana degıl dedı.... bugun sabah kayınvalıdem gıle kahvltya gıttık onların caydanlıkları agırr kalabalık aıleler cunku.... kayınvalıdem cayı demle dedı bende anne bana agır gelır bu dedım hanı güldüm bundan bısey olmaz kızım dedı bende pinpirikliyim ben bıraz dedım oda güldü gibi ama... sankı laf edıyolar gıbı gelıyo bana-)KK67: hanı bısey dedıklerı yokta hareketlerınden bunu anlıyorum...
Tabi caydanlik konusu ne kadar agir olabilir. Bi caydanligi kaldirmaktan zarar gelmez diye dusunuyorum..
arkadasın kaç aylıkken yaptı düşük?Bence temkinli olmak her zaman iyidir. isediklerini soyledinler hic birsey bebeginden kiymetli degil. Arkadasim bisey olmaz diye diye dusuk yapti.
Tabi caydanlik konusu ne kadar agir olabilir. Bi caydanligi kaldirmaktan zarar gelmez diye dusunuyorum..
Biz 2.5 aylık olduk bu siteye gitmiyoruz artık sosyal anne platformunda takılmaya başladık:) derdimiz burası çekti keyfini sosyal.annede sürüyoruz:)Bwbisler doğdu anneler yazıları bıraktı:) biz 3 aylık olacağız pazar gunu insallah sizler ne alemdesiniz ? Yavrular iyilerdir insallah
2 aylık olduk yeni gaz sıkıntımız var, malum, geçsin diye dört gözle bekliyoruz, butun yasantimizi etkiliyor tabi, uykusuzluk, huzursuzluk, ağlama vs.
Var mı başka gaz sıkıntısı yaşayan, 4. Ayda biter diyolar çok korkuyorum daha fazla devam ederse diye 1 yaşına hatta 5 yasina kadar geçmeyenler varmış
Var mı başka gaz sıkıntısı yaşayan, 4. Ayda biter diyolar çok korkuyorum daha fazla devam ederse diye 1 yaşına hatta 5 yasina kadar geçmeyenler varmış
Neresi bu platform.link atar misin :)Biz 2.5 aylık olduk bu siteye gitmiyoruz artık sosyal anne platformunda takılmaya başladık:) derdimiz burası çekti keyfini sosyal.annede sürüyoruz:)
Android telefonlara yüklenebiliyor playstoredan sosyal anne yazın yukleyin güzel bir paylaşım sitesiNeresi bu platform.link atar misin :)
arkadaslar sıze bırsey demek ıstıyorum lutfen yorumunuzu beklıyorumm...... ben calısan bayanım.... evdede kendımı yormak ıstemıyorum ve agır kaldırmamaya calısıyorum. gecen kayınbabam sözde baskasını örnek gosterıyo kızım sana dıyorum gelınım sen anla der gibi ortama konusuyor ıste cok abartmaya gerek yok ben görüyorum hamıle bayanlar nazlı falan gıbı hanı bu turde konusuyo tam cumlelerını demıyeyım.... lafım sana degıl dedı.... bugun sabah kayınvalıdem gıle kahvltya gıttık onların caydanlıkları agırr kalabalık aıleler cunku.... kayınvalıdem cayı demle dedı bende anne bana agır gelır bu dedım hanı güldüm bundan bısey olmaz kızım dedı bende pinpirikliyim ben bıraz dedım oda güldü gibi ama... sankı laf edıyolar gıbı gelıyo bana-)KK67: hanı bısey dedıklerı yokta hareketlerınden bunu anlıyorum...
kesinlikle ağır hiçbirşeye uzanma bile canım laf edenleri de boşver..nazlıysan nazlısın nolmuş..torun doğuracaksın sonuçta..kimseyi takma...temkinli olmak gerek..benim bir arkadaşım bir tek bardağa uzanıp bebeğini kaybetti...ayrıca cok büyük çelik çaydanlıklar kettlelar falan ağır oluyor ben de hiç kaldırmamıştım hamileyken...Allaha emanet sonuçta Allah ne yazdıysa öyle olur ama olsun sen dikkat et..Nazlan nazlanabildiğin kadar 9 ay çabuk gececek tatlım:))
Tesekkur ederim :)Android telefonlara yüklenebiliyor playstoredan sosyal anne yazın yukleyin güzel bir paylaşım sitesi