arkadaslar sıze bırsey demek ıstıyorum lutfen yorumunuzu beklıyorumm...... ben calısan bayanım.... evdede kendımı yormak ıstemıyorum ve agır kaldırmamaya calısıyorum. gecen kayınbabam sözde baskasını örnek gosterıyo kızım sana dıyorum gelınım sen anla der gibi ortama konusuyor ıste cok abartmaya gerek yok ben görüyorum hamıle bayanlar nazlı falan gıbı hanı bu turde konusuyo tam cumlelerını demıyeyım.... lafım sana degıl dedı.... bugun sabah kayınvalıdem gıle kahvltya gıttık onların caydanlıkları agırr kalabalık aıleler cunku.... kayınvalıdem cayı demle dedı bende anne bana agır gelır bu dedım hanı güldüm bundan bısey olmaz kızım dedı bende pinpirikliyim ben bıraz dedım oda güldü gibi ama... sankı laf edıyolar gıbı gelıyo bana

-)KK67: hanı bısey dedıklerı yokta hareketlerınden bunu anlıyorum...
bılmıyorum yanı acaba dıyorum ben mı abartıyorum ama agır olan seylere dokunmak ıstemıyorum... 16 haftalıgım su an nasıp olursa.... kendı evımde de oyleyım dıkkat edıyorum haala.... sızce ben mı abartıyorum yada yorumunuz nedırrr bız tarlaya gıttık zamanında falan dıyolarr bana

(