2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Her gun dogurcakmisim gibi agrilarim oluyor herkeste ariyor soruyor saolsun ama bu son gunler gecmiyoorrr
Yaaaa Allah sabır versin tatlım
Benim daha hiç öyle ağrılarım olmadı
Sadece hamilelik zorluyor ayaklar ve bel ağrısı oluo yani kasılma tarzı hiç ağrım olmadıı ben cok sormasınlar diye ileri tarih söylüyorum çünkü telaş oluyor herkes sorunca :))

En iyisini yapmissin canim ya beni doktor bayramdan sonrasi diye panikletince herkesin haberi oldu haliyle.. Sicaktan
Okadar terliyorum ki her seferinde acaba suyum mu
Geldi diye telas yapiuorum paranoya oldum iice

En iyisini yapmissin canim ya beni doktor bayramdan sonrasi diye panikletince herkesin haberi oldu haliyle.. Sicaktan
Okadar terliyorum ki her seferinde acaba suyum mu
Geldi diye telas yapiuorum paranoya oldum iice
BNada doktor 39 haftanda doğurrsun dedi ama bellide olmaz ki belki sonuna kadar durur hatta gecebilir bile tahmini doğum tarihini gecen benimle sat ı aynı olan biriyle tanıştım gecen yıl 11 ağustosta doğurmuş
Bende hazırlıklıyım ama pekde bi sinyal vermior beybisi

Arkadaslar deli olcam ayin 9 dan beri hastalanmadim 14 de kan testi yaptim negatif cikti sizce hamile olma ihtimalim halen var midir yani her ay adet olirdum normalde acaba kanda cikmayip daha sonra hamile kalan olmusmudur

Arkadaslar deli olcam ayin 9 dan beri hastalanmadim 14 de kan testi yaptim negatif cikti sizce hamile olma ihtimalim halen var midir yani her ay adet olirdum normalde acaba kanda cikmayip daha sonra hamile kalan olmusmudur
9 dan 14 e kadar kanda cikmasi gerek diye biliyorum. Ben gunum gecmeden (1 gun vardi) kan verdim. Cok kuuk deger de olsa cikti kanda. Tabi yine belli olmaz. Insallah kismet Olur :)

Son zamanlar gerçekten hiç geçmiyor.
Bi de su toplamaktan insan içine çıkasım gelmiyor bu ara niyeyse. Hani kısacası zaman uzadıkca kendime küsüyorum aynada. Alınganlıklar başladı. Acaba erkenden lohusa kafası mı oluyor bende ne oluyor ki ooof... Doğumu benimle aynı zamanda olan yakınlarım önümuzdeki haftalarda hepsi sezaryanla doğuracak. Ben böyle belirsiz bekledikçe panikliyorum ve korkuyorum.

Tatlım niye panikliyorsun ki senin daha zamanin var bebeğinin o sureyi doldurmaya ihtiyacı var bırak zamanında gelsin erkenden sezaryen olmak iyi bişey degil ki ne güzel işte hersey normal ki bebis de seni zorlamiyor erken gelmiyor. Bunları düşünme hamileliginin son haftaları tadını cikar pozitif ol

Ah hiç sorma Neden böyle oldum hiç anlamadım. Vücudum ağırlaştıkca psikolojime vuruyor. 'Ayyyyyy, doğuma yakın daha da şişeceksin' diye dan diye söylüyor kimisi insanın yüzüne. Yav sana ne, ben zaten ağırlaşmışım, bi de senin 'daha beter olacaksın' söylemlerini çekmek zorunda mıyım? O yüzden son zamanlarımda ciddi anlamda kimseyle görüşmeyi düşünmüyorum, evden çıkmayacağım valla

Bosversene insanları ağzı olan konuşuyor kimse karşısındakinin psikolojisi ni dusunmuyor hem bırak siseceksek siselim nolmus yani bi bebek var içimizde kolay mı

Bende öğretmenin canım , salı günü alıcam rapor. İnşallah sayarlar iznimizi 10-15 gün yüzünden 5 hafta kaybımız olmasa keşke..

K kaskas12 doğru söylüyor tatlım
Bende bi ara öyle olmuştm sonra geçti
Ayrıca son zamanı mı kalmış geldi işte dahada bi değişiklik olmaz merak etme:))
Ben öyle diyenlere gülüp geciyoruö hiiiç takmıorm çok biliyorlar :))
Hamileliğin son anlarnda annennde bebeninde kilo alması yavaşlar canım sen onlara bakma
Bebekler sağlıkla gelsin gerisi önemli değil herkes aynı değil yaşayıp görceezz

Kızlaarr
Bugün belim adet ağrısı gibi ağrıor yalancı kasılma belirtisi olabilir mii ??
Belim hep ağrır ama fıtık ağrısı ya da cok oturmaktn olur bu bildiğin adet ağrısı
Endişelendim şimdi inşallah yalancıdır

Yanlış etiketlemişim canm S safakxwqsevda doğru söylüyor dicektim şuan baydın bi haldeyim adet olcakmışım gibi gözlerim bile kayıyooo

Ayaga kalkip hareket edince yani pozisyon defistirince geciyor mu? Eger geciyorsa yalancidir canim ama
Gecmiyorsa gercek olabuliu bide belinden karnina yayilan agrilar var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…