Yaaaa Allah sabır versin tatlımHer gun dogurcakmisim gibi agrilarim oluyor herkeste ariyor soruyor saolsun ama bu son gunler gecmiyoorrr
En iyisini yapmissin canim ya beni doktor bayramdan sonrasi diye panikletince herkesin haberi oldu haliyle.. SicaktanYaaaa Allah sabır versin tatlım
Benim daha hiç öyle ağrılarım olmadı
Sadece hamilelik zorluyor ayaklar ve bel ağrısı oluo yani kasılma tarzı hiç ağrım olmadıı ben cok sormasınlar diye ileri tarih söylüyorum çünkü telaş oluyor herkes sorunca :))
BNada doktor 39 haftanda doğurrsun dedi ama bellide olmaz ki belki sonuna kadar durur hatta gecebilir bile tahmini doğum tarihini gecen benimle sat ı aynı olan biriyle tanıştım gecen yıl 11 ağustosta doğurmuşEn iyisini yapmissin canim ya beni doktor bayramdan sonrasi diye panikletince herkesin haberi oldu haliyle.. Sicaktan
Okadar terliyorum ki her seferinde acaba suyum mu
Geldi diye telas yapiuorum paranoya oldum iice
9 dan 14 e kadar kanda cikmasi gerek diye biliyorum. Ben gunum gecmeden (1 gun vardi) kan verdim. Cok kuuk deger de olsa cikti kanda. Tabi yine belli olmaz. Insallah kismet Olur :)Arkadaslar deli olcam ayin 9 dan beri hastalanmadim 14 de kan testi yaptim negatif cikti sizce hamile olma ihtimalim halen var midir yani her ay adet olirdum normaldeacaba kanda cikmayip daha sonra hamile kalan olmusmudur
Son zamanlar gerçekten hiç geçmiyor.
Bi de su toplamaktan insan içine çıkasım gelmiyor bu ara niyeyse. Hani kısacası zaman uzadıkca kendime küsüyorum aynada. Alınganlıklar başladı. Acaba erkenden lohusa kafası mı oluyor bende ne oluyor ki ooof...Doğumu benimle aynı zamanda olan yakınlarım önümuzdeki haftalarda hepsi sezaryanla doğuracak. Ben böyle belirsiz bekledikçe panikliyorum ve korkuyorum.
Tatlım niye panikliyorsun ki senin daha zamanin var bebeğinin o sureyi doldurmaya ihtiyacı var bırak zamanında gelsin erkenden sezaryen olmak iyi bişey degil ki ne güzel işte hersey normal ki bebis de seni zorlamiyor erken gelmiyor. Bunları düşünme hamileliginin son haftaları tadını cikar pozitif ol
Bosversene insanları ağzı olan konuşuyor kimse karşısındakinin psikolojisi ni dusunmuyor hem bırak siseceksek siselim nolmus yani bi bebek var içimizde kolay mıAh hiç sormaNeden böyle oldum hiç anlamadım. Vücudum ağırlaştıkca psikolojime vuruyor. 'Ayyyyyy, doğuma yakın daha da şişeceksin' diye dan diye söylüyor kimisi insanın yüzüne. Yav sana ne, ben zaten ağırlaşmışım, bi de senin 'daha beter olacaksın' söylemlerini çekmek zorunda mıyım? O yüzden son zamanlarımda ciddi anlamda kimseyle görüşmeyi düşünmüyorum, evden çıkmayacağım valla
Bende öğretmenin canım , salı günü alıcam rapor. İnşallah sayarlar iznimizi 10-15 gün yüzünden 5 hafta kaybımız olmasa keşke..Merhaba canlar
Su an annemlerde Kuşadası ndayim.temmuz sonu istanbula donecegim.sali gunu kontroke gittim ve 37.haftaya kadar çalışır raporu aldim.nolur nilmaz belki bir degisiklik olur kabul ederler tatile denk geldi diye ogretmen lerin 5haftayid soma eekleme durumu malum. Bu arada oglusum gayet iyi cok şükür. Allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. Sevgiler. ..
K kaskas12 doğru söylüyor tatlımAh hiç sormaNeden böyle oldum hiç anlamadım. Vücudum ağırlaştıkca psikolojime vuruyor. 'Ayyyyyy, doğuma yakın daha da şişeceksin' diye dan diye söylüyor kimisi insanın yüzüne. Yav sana ne, ben zaten ağırlaşmışım, bi de senin 'daha beter olacaksın' söylemlerini çekmek zorunda mıyım? O yüzden son zamanlarımda ciddi anlamda kimseyle görüşmeyi düşünmüyorum, evden çıkmayacağım valla
Yanlış etiketlemişim canm S safakxwqsevda doğru söylüyor dicektim şuan baydın bi haldeyim adet olcakmışım gibi gözlerim bile kayıyoooAh hiç sormaNeden böyle oldum hiç anlamadım. Vücudum ağırlaştıkca psikolojime vuruyor. 'Ayyyyyy, doğuma yakın daha da şişeceksin' diye dan diye söylüyor kimisi insanın yüzüne. Yav sana ne, ben zaten ağırlaşmışım, bi de senin 'daha beter olacaksın' söylemlerini çekmek zorunda mıyım? O yüzden son zamanlarımda ciddi anlamda kimseyle görüşmeyi düşünmüyorum, evden çıkmayacağım valla
Ayaga kalkip hareket edince yani pozisyon defistirince geciyor mu? Eger geciyorsa yalancidir canim amaKızlaarr
Bugün belim adet ağrısı gibi ağrıor yalancı kasılma belirtisi olabilir mii ??
Belim hep ağrır ama fıtık ağrısı ya da cok oturmaktn olur bu bildiğin adet ağrısı
Endişelendim şimdi inşallah yalancıdır
Migrosta tek kullanimlik kilot var kizlar alti pet seklinde onlardan alinOnemli bir konu canim. Bende dusunuyorum ama uzun gece pedleri yeterli olmazz mi acaba. Orkidin ultra uzun pedleri mesela ?
Ben yarin bakayim canim tesekkur ederim :))Migrosta tek kullanimlik kilot var kizlar alti pet seklinde onlardan alin
Benim de oldu bi kaç defa nedendir acabaKarnimdan çıt diye sesler geliyor kizlar ilk defa oldu bu yasayan var ni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?