Onemli bir konu canim. Bende dusunuyorum ama uzun gece pedleri yeterli olmazz mi acaba. Orkidin ultra uzun pedleri mesela ?Kizlar kendinize ped olarak ne aldinjz? Yani boyut acisindan? Bazi hastanelerde verilirmus bazilari hasta bezi gibi almak lazim dior ama o kadar da diildir bence ya diimi
Banada öyle mantıklı geliyoTatlım bn bi kaç balon bi hoşgeldin bebek yazısı tamam diyorum :)) çok süse püse abartmaya gerek yok
Bende onlardan aldim cnm. Bi aksilik olursa hastanede bisekilde temin edilir diye dusunuyorumOnemli bir konu canim. Bende dusunuyorum ama uzun gece pedleri yeterli olmazz mi acaba. Orkidin ultra uzun pedleri mesela ?
3 dogum yapmis ablama sordum ben de bunu eger normal dogum olursa uzun pedleein hicbiseye yaramadigi soyledi. Hasta bezi veya cocuk bezi koyduğunu soyledi hangisinde rahat edersen dedi.Kizlar kendinize ped olarak ne aldinjz? Yani boyut acisindan? Bazi hastanelerde verilirmus bazilari hasta bezi gibi almak lazim dior ama o kadar da diildir bence ya diimi
Kızlar bende sordum arkadaşlara falan külot şeklinde giyilebilir hasta bezlerini tavsiye ettiler her iki doğum şekli için de ben onlardan Alıcam3 dogum yapmis ablama sordum ben de bunu eger normal dogum olursa uzun pedleein hicbiseye yaramadigi soyledi. Hasta bezi veya cocuk bezi koyduğunu soyledi hangisinde rahat edersen dedi.
Benimde kafamı karıştıran bişeydi o külot gibi giyelden alalım ozaman ay çok mu kanama oluyomuş nie ondan takıyoruzKızlar bende sordum arkadaşlara falan külot şeklinde giyilebilir hasta bezlerini tavsiye ettiler her iki doğum şekli için de ben onlardan Alıcam
Onu nerden bulcaz acaba nerde satılıyoBenimde kafamı karıştıran bişeydi o külot gibi giyelden alalım ozaman ay çok mu kanama oluyomuş nie ondan takıyoruz((
Ben de canim mahvodum dün geceden beri korkudan neyse ki şimdi daha iyiyimKizlar nasilsiniz? Herkes iyi mi? Stresten gerilmeler yasiyorum :/
Kizlar kendinize ped olarak ne aldinjz? Yani boyut acisindan? Bazi hastanelerde verilirmus bazilari hasta bezi gibi almak lazim dior ama o kadar da diildir bence ya diimi
Eczanelerde bulabilirsin canım,ben eczaneden aldım.Onu nerden bulcaz acaba nerde satılıyo
Oluyo benm ablamın son hafta oldu 38deKızlaar biz iyiyz ama tabi dün gece çok gerildik çok üzüldük ve korktuk
Erken gelicek sandım bebiş ama çok şükür öyle bişey olmadı
Buarada çatlak gerçekten son ayda oluyormu benim daha yeni yanlarım çatladı böle mor mor
Benim de yanlarım yeni catladi inşallah karnım iz catlamazKızlaar biz iyiyz ama tabi dün gece çok gerildik çok üzüldük ve korktuk
Erken gelicek sandım bebiş ama çok şükür öyle bişey olmadı
Buarada çatlak gerçekten son ayda oluyormu benim daha yeni yanlarım çatladı böle mor mor
İnşallah yaaa bi ara da yağlanmayı sallamıştım unutuyodumBenim de yanlarım yeni catladi inşallah karnım iz catlamaz
Bencede canım olcaksa oluo valla önlem almak iyi de gene çatlıosun ben sadece kakao yağı bide duştan sonra bebe yağı kullandım pahalı kremler almayı gerek görmedimO kadar sey kullandim yine de catir catir catladom valla kizlar hala israrla yaglanmaya devam ediyorum daha da artmasin diye ama bu isin yagla kremle alaksi yokmus bunu anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?