sağol canım vallla yoğurt dün baya iyi geldi bugün sudo cremide lacam bakalım pişik oldum neysede yürüyemiyorum canım nası açıyordu doğumdan önce iyilşmesi lazım yoksa nası gexerim bilemiyorumsıcaklar mavetti birde çok kilo aldım ya kalcalar değdikçe sürtüne sürtüne ter bitaraftan evde olsam gene acıp geziyorum ama işe gelince olmuyor inşlalah geçer
Bende balon baby yazisi vs aldim. Esim de bu kagit gullerden almis birde ziyarete gelenler ocin lohusa serbeti ve lokum ikrami dusunuyorum onun icin suslu bisielr ayarladim
Kızlar o yazıları nerden aldınız acaba,ben de süslemek istiyorum da hastane odasiniBen de oda icin kapi susu balonlar bebegimin ismi yazılı üçgen bayraklar oluyor onlardan aldim. Çikolata yaptirdik ismi yazili renkli drajeler olacak kavanozda. Yani ikramlik yaptirdik genelde dagitmak icin bisey yaptirmadim. Icimde sezeryan olavak diye bir his var zaten 3,700 gr suanda belki 4 kiloyu geçer. Uzun kalinirsa hastanede esimin sulalesi gelir biraz kalabaliklar. Ben de eve geçtikten sonra uzun süre kimse gelmesin istiyorum ama imkansizzzzz
İstanbuldaysan eminonunde bolca var eger oraya gidemeyeceksen parti evi veya balon evi diye parti malzemeleri satan dukkanlar var ordan alabilirsin canim hatta internet sitelerinden de siparis veriliorKızlar o yazıları nerden aldınız acaba,ben de süslemek istiyorum da hastane odasini
Canim lohusasepeti.cok veya sahinlelrshop a bak gecelik pijama vs icin guzel oluyor. Eger 35. Haftaysan erken daha 38de yapilior genelde cati muayenesi rahat olabilrsn o yuzden canimMerhaba kızlar nasılsınız? Epeydir görüşemedik.Az kaldı artık değil mi heyecan,korku,mutluluk karışık duygular içindeyim.Ama en çok telaş içindeyim hazırlıklarm hala bitmedi yetismeyecek korkusu var en cokBurada bir şey bulamıyorum,internetten aldiklarimizi beğenmeyip geri gönderiyorum nolcak bakalım. Lohusa pijamam bile yok daha
Oğlumun kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirdim cok sükür.Hastane cantamiz da bitse biraz rahatliycam.
Cumartesi kontrolümüz var bakalım ne diyecek Dr.
Bu hafta çatı muayenesi olur mu? Özel bölge temizliğini yapıp mi gitsem bilemedim
İstanbuldaysan eminonunde bolca var eger oraya gidemeyeceksen parti evi veya balon evi diye parti malzemeleri satan dukkanlar var ordan alabilirsin canim hatta internet sitelerinden de siparis verilior
Lohusa selefinden aldım da başka takım geldi sonra doğrusunu gönderdiler o da bi tuhaf çıktı.iade ettim. Şahinleri çok beğeniyorum da pahalı geldi bana biraz.iki tane düşünüyorum bir de.Ama mecbur bisey almalıyım artikCanim lohusasepeti.cok veya sahinlelrshop a bak gecelik pijama vs icin guzel oluyor. Eger 35. Haftaysan erken daha 38de yapilior genelde cati muayenesi rahat olabilrsn o yuzden canim
Evet canim biraz pahali ben indirimi yakalamistim gecelik aldim hastane icin en rahatiymis. Ev icin de pijama takimi aldim. Bir de emzirme sutyebi kullanisli olmuyor diyorlar ama ben atlet giymeyi sevmedigimden emzirme atleti almadim. Sizin tercihiniz ne oldu bu konuda kizlar? He birde e bebekten tek kullanimlik lohusa kulodu aldim bakalim ne kadar kullanisli olcak kullanip gorucem onu da ins :)Bitlis'teyim canım,internetten bakayım yine ben çok sağol.
Lohusa selefinden aldım da başka takım geldi sonra doğrusunu gönderdiler o da bi tuhaf çıktı.iade ettim. Şahinleri çok beğeniyorum da pahalı geldi bana biraz.iki tane düşünüyorum bir de.Ama mecbur bisey almalıyım artik
Daha var o zaman çatı muayenesine 34+5 olcam cumartesi.Oğluş da uslu durursa var daha
Tesettürlü olunca gecelik zor olur diye bakmasın hiç ama gecelik kullanışlı oluyor diyorlar kanama oldugu için.Evet canim biraz pahali ben indirimi yakalamistim gecelik aldim hastane icin en rahatiymis. Ev icin de pijama takimi aldim. Bir de emzirme sutyebi kullanisli olmuyor diyorlar ama ben atlet giymeyi sevmedigimden emzirme atleti almadim. Sizin tercihiniz ne oldu bu konuda kizlar? He birde e bebekten tek kullanimlik lohusa kulodu aldim bakalim ne kadar kullanisli olcak kullanip gorucem onu da ins :)
Oy masallahh masallah annesi çok iyi bakmışsın kuzuya. İnşallah bütün kuzular sağlıkla kolayca gelir kucagimiza.Maaşallah iyi olun annesi, Neva kuzusu 2300 gram bizim kuzu 2800 çıktı, baya tombik olacak heralde
Oh iyi iyi Can'ım merak ettik seniİyiyim kızlar herşey yolunda. Burası çok tenha olunca Ağustos annelerinde yazıyorum. Sizler nasılsınız? Biz 2300 gram 44 cm olduk.
Benim kuzenim kullanmis onlari memnun kaldim sende al dedi bende aldik o yuzden. Ben bebis icin iki hastane cikisi seti koydum birde ayrica iki uc takim koydum hem kusar hem terler malum yaz bebegi fazladan fazladan aldim hatta sanirim ama olsun tedbirli olmak lazim. Uzun kollu ve uzun geceliklerde var ama tabi yine nasil rahat edersen onlari al yanina canim. Bebek bezi olarak da 1 paketi yanina almayi dusunuyorum ilk gunlerde cok kullaniliyormusTesettürlü olunca gecelik zor olur diye bakmasın hiç ama gecelik kullanışlı oluyor diyorlar kanama oldugu için.
Ben de bi tane emzirme atleti aldım ama sütyenini de alicam inşallah.2 emzirme atleti,1 sütyen yeter mi acaba? Sen de 1 tane al dene istersen canım.
O çamaşırları duydum da almadım,nasil geldi kullanışlı duruyor mu?Ben de bebek bezi gibi olan hasta bezlerinden aldım.Camasir gibi olanlardan istedim ama bunlar daha kullanışlı dediler.
Bir de bebeğe kıyafet koyacağız ya ic kiyafet olarak şu alttan iki-üç citcitli normal zıbınlardan koymamizyeterli di mi?
Ben hastane çıkışı 1 tane aldım.Ama yanıma bir tane5li bir de 3lü takım alırim diyordum.Az mi olur ki.Bi tane daha koyayim.0-3 aylık olarak toplamda 4 takımı var oğluşumun.5 taneydi ama birinin renkleri soldu ilk yıkamada, arada giydiririm belki onu yok sayiyorum :) Az mi sizce?Benim kuzenim kullanmis onlari memnun kaldim sende al dedi bende aldik o yuzden. Ben bebis icin iki hastane cikisi seti koydum birde ayrica iki uc takim koydum hem kusar hem terler malum yaz bebegi fazladan fazladan aldim hatta sanirim ama olsun tedbirli olmak lazim. Uzun kollu ve uzun geceliklerde var ama tabi yine nasil rahat edersen onlari al yanina canim. Bebek bezi olarak da 1 paketi yanina almayi dusunuyorum ilk gunlerde cok kullaniliyormus
Bende Bi tane onlu Bi de beşli zıbın takımı koydum Bi tane de yedek iç zıbın koydum yeterli dediler Bi gece kalınacak zaten o yüzden bence çok yük etmeye değmez diye düşünüyorum bilmiyorum arkadaşlar ne derBen hastane çıkışı 1 tane aldım.Ama yanıma bir tane5li bir de 3lü takım alırim diyordum.Az mi olur ki.Bi tane daha koyayim.0-3 aylık olarak toplamda 4 takımı var oğluşumun.5 taneydi ama birinin renkleri soldu ilk yıkamada, arada giydiririm belki onu yok sayiyorum :) Az mi sizce?
Bende ilk basta oyle dusunuyordum ama benisler cok kusuyorlarmis birde sicak hava malim terleyince degismek gerek o yuzden fazla fazla koydum sirtimda tasimicam nasil olsa aklimda durcagina koyayim valize dedim :)Bende Bi tane onlu Bi de beşli zıbın takımı koydum Bi tane de yedek iç zıbın koydum yeterli dediler Bi gece kalınacak zaten o yüzden bence çok yük etmeye değmez diye düşünüyorum bilmiyorum arkadaşlar ne der
Bende Bi tane onlu Bi de beşli zıbın takımı koydum Bi tane de yedek iç zıbın koydum yeterli dediler Bi gece kalınacak zaten o yüzden bence çok yük etmeye değmez diye düşünüyorum bilmiyorum arkadaşlar ne der
Evim hastaneden uzakta olacağından en iyisi yanıma almak bol bol. Dediğimiz gibi kusar,lekelenir filan öyle duracağına değistiririz hemen.Bende ilk basta oyle dusunuyordum ama benisler cok kusuyorlarmis birde sicak hava malim terleyince degismek gerek o yuzden fazla fazla koydum sirtimda tasimicam nasil olsa aklimda durcagina koyayim valize dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?