2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Hastaneden geldim sumdi. Benim agrilarim kanala yerlesme agrilariymis. 36+3 teyiz ama bizimki hafta bakimindan onde gorunuyormus. 3.700 gr 49cm boyu lokumumun. Haftaya cati muayenem var
Maşallah canım bebis tombik bişey olcak belli. benim de cumartesi 36+3 olcak dr çatı muayenesi yapcam dedi bakalım hayırlısı artik

Hastaneden geldim sumdi. Benim agrilarim kanala yerlesme agrilariymis. 36+3 teyiz ama bizimki hafta bakimindan onde gorunuyormus. 3.700 gr 49cm boyu lokumumun. Haftaya cati muayenem var
ayy sevindim hadi gözün aydın kuzucuk maşllah bi avazda artık hepimize:)

Maşallah canım bebis tombik bişey olcak belli. benim de cumartesi 36+3 olcak dr çatı muayenesi yapcam dedi bakalım hayırlısı artik
Evet 20 gunde bir kilo almis. Ben de cok sasirdim. Cati muayenesi de geriyor beni biraz. Kolay gecer insallah senin icin hayirlisi olsun.
ayy sevindim hadi gözün aydın kuzucuk maşllah bi avazda artık hepimize:)
Insallah canim sezeryan olucak belkide bilemiyorum daha 37nin icindeyiz son jaftaya kadar 4 u geçer nasil dogururum bilmiyorum :)

rabbim bir yolunu verir sende bebişte sağlıklı olsunda artık normal sezeryan çok takma inşlallah gönlüne göre olur
benimki planlı sezryan normal doğuramam birde miyomlarımıda alıcak gönlünü ferah tut kuzum

Hepimize sağlıklı doğumlar diliyorum ve bende yaklaştıkça çok korkuyorum haftaya muayenemiz var bakalım bende normal yapamıcam sanırım sezeryan olsun dicem sanırım

Hepimize sağlıklı doğumlar diliyorum ve bende yaklaştıkça çok korkuyorum haftaya muayenemiz var bakalım bende normal yapamıcam sanırım sezeryan olsun dicem sanırım
aynıyız desene hayırlısı hakkımızda sezeryanda da epidural olayı can sıkıcı onu araştırıyorum doğum yapanlarla
konustum herkes gayet rahat geçtiğini söylüyor ben epiduralmi genel anestesizimi istiycem bilmiyotum ayık olmak pekde hoş değil gibi konuşmaları duyucan vs vs kafamda baya büyüttüm sanırım sakim olmaya çalışıyorum poz,tif doğum hikayelerini okuyorum rahatlıyorum sonra geri sarıorum inşllah kuzum hepimiz tez elden kurtuluruz sıcaklar bunalttı beni iyicve son 2 haftam çalışıcam artık zorlanıyorum çatı ağrısı çok pis bişiymiş birde kaburgalarım batıyor uyku zaten dopru dürüst yok herşey bebiş için diyoruz

Aynen Can'ım aynen gece uyku uyuyamayınca gündüz olur olmaz sızıyorum valla. Sıcaklardan bende çok bunalıyorum herkesin iyi dediği havada bile şapır şapır terleyip kokuyorum

Bakalım minnoş kızım ne kadar olmuş :) ayy bu aralar uyku falan hak getire, dön dön uyuyamıyorum sıcak oluyor, göğüs kafesim batıyor, ay sonu gelseydi hayırlısıyla izne ayrılıp evde yatıcam
bende bende :) 25 temmuzda bitiyor sanırım çalışma gitmiyorki iş zaten işte vermiyorlar bunaltmıyorlar beni ama otur otur ayaklar davul akşam ter hiç sorma artık suya girmekten duş almaktan nefret ettim duş al 5 dk hemen ter başlıyor

Selam kızlaarr
Benimde muayene vardı bugün
36+5 im
Oğluşum yüzünü gösterdi bugüün:))
3 kg olmuşş
Nst bağlandık ilk defa hiç sancı ağrı çıkmadı hareketlerde güzeel :))
Bekliyoruz öyle
Bnm dr gerkenedikçe çatı muayene yapmicak sanırım dışardan müdahele sevmiyor hiçbi konuda
Bazı yerlerde su erken gelmesin diye tablet kullanıyorlarmış onu okumuştum hayır hayır sakın öyle bişey yok dio :))

Selam kizlarr bende bgn doktora gittim her sey yolunda cok sukur. Doktor beni strese sokmustu ama bgn gayet rahat haftaya gelirsin tekrar dedi e hani dogurucaktim dedim

cati muayenem yapildi, benimcanim cok tatli sanriim ve kendimi kastigim icin canim acidi, acilmam yok ama yumusama var normal dogjma musaitsin dedi sevinsem mi bilemedim.. Doktorun odasindaki catala ciktigimda bile boyleysem nasi dogurcam diyorum kendimi kastigimdan sanirim suan sol kasigimda agri var malesef.. Geceleri de uyuyamiyorum aksam olsun istemiyorum resmen hamgi tarafa donsem
Bebis o tarafa baski yapiyor sirt ustu de yatmahin diyolar napsam bilemedimm

Canım hadi geçmiş olsunn
Herşeyin yolunda olması çok güzeel
Sırt üstü yatma da bi sağ bi sol dönüp durcaz işte kendimi cızbız gibi hissediyorum dönmekten
Bakalım haftaya neler olacaaak :))

Canım hadi geçmiş olsunn
Herşeyin yolunda olması çok güzeel
Sırt üstü yatma da bi sağ bi sol dönüp durcaz işte kendimi cızbız gibi hissediyorum dönmekten
Bakalım haftaya neler olacaaak :))
Aynen yaa son zamanlar gecmek bilmiyor sanirim hazir degilim diyordum ama bgn doktor haftaya gorusuruz diince bi bozuldum :))

Aynen yaa son zamanlar gecmek bilmiyor sanirim hazir degilim diyordum ama bgn doktor haftaya gorusuruz diince bi bozuldum :))
Hehe doğurcak gibi olsan anlarsınn yaa
Benim tontiş baya rahat orda gelcek gibi değil :)) kaç kg olmuş senn kuzu ??

Hehe doğurcak gibi olsan anlarsınn yaa
Benim tontiş baya rahat orda gelcek gibi değil :)) kaç kg olmuş senn kuzu ??
Ne guzel safaklar sizin daha yakin muhabbetler de daha heyecanli tabi artik. :) hayirlisi ile bi avazda dogurun insallah kizlar. Zamaninda saglikli sihhatli gelsin bebisleriniz.

Ne guzel safaklar sizin daha yakin muhabbetler de daha heyecanli tabi artik. :) hayirlisi ile bi avazda dogurun insallah kizlar. Zamaninda saglikli sihhatli gelsin bebisleriniz.
Amin canımm hepimizin bebişleri inşallah tam vaktinde sağlıkla gelir
Normal olsun sezeryan olsun sorunsuz sağlıklı doğumlarımız olsun 3 kişi olarak evimize dönelim o hastanelerdn inşallah :))

Akşam bizim de kontrolümüz vardı, minnoşum 36 haftalık çıktı kilosu 2.800 olmuş doktor amcamız maaşallah iyi büyümüş dedi ilk defa nst ye girdim bi problem çıkmadı. Doğumla ilgili bişi konuşmadı doktorumuz ayın 1inde tekrar göreyim dedi gönderdi

hadi geçmiş olsun canım sağlıcakla doğuraydık:)

Kizlar bol bol yuruyus yapin yengec gibi bi saga bi sola dogru merdiven cikin comelerek wc kullanin imkaniniz varsa yuzun normal doguma cok faydasi var hepsinin suyunuz gelir gelmez hemen hastaneye kosmayin sicak dus alip siklasmasini bekleyin hastane zaten kasvetli oluyor ins hepimizin dogumu rahat gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…