2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Normalde kaç haftalık tatlım maşallah kilosu çok iyii :)) biz haftada bir görüşcez artık zaten yarın 37 haftalık oluyorum dr 10 gün daha durur sonra istediği zaman gelebilir sıkıntı yok diyor çok şükür bugünlere getirene

Ay o kadar değişiyorki vucut hali bazen yerimden kalkamıyorum mesela bugünki gibi
Bazende akşama kadar geziyorum çatlasam bile -dünki gibi-
Gittiğim hastanedeki hemşire ve doktorlar
Suyunuz gelir gelmez hastaneye geliosunuz sakın duş muş alıyım evde bekliyim demeyin diyorlar
Ama sancı var su yok ozaman evde bekleyebilirsiniz diyorlar
Ayrıca ben epudral normal doğum istediğim için hastaneye erken gitmem lazım 3 4 cm de anestezi veriliyor ondan fazla açılmışsa vermiyorlar
Tabii herşey beklediğimiz gibi gitmiyor bakalım neler olacak

hayırlısı olsun canım

Günaydın kızlar dünden beri midem çok kötü yanma bulantı neden acaba başa mi döndük yine

Geçmiş olsun canım.
Dün akşam yatmadan ben de çok tuhaf oldum. Mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğu gibi ( diyorum çünkü ölçemedim) birşey yaşadım, yığılıp kaldım öyle yatakta. Bugün daha iyiyim. Biraz başım sersem gibi o kadar. Hayırdır inşallah. Doğuma dair bir belirti de yok henüz

Bu arada çatı muayenesi tam olarak nasıl oluyor kızlar? Benim doktorum zaten her gidişte vajinal muayene ediyor o sevimsiz aletiyle, hatta son gittiğimde rahim ağzının kısaldığını, doğumun yaklaştıgını falan söylemişti. Ama ekstradan çatı matı ölçmedi. Yoksa aynı şey mi?

Sana da geçmiş olsun canm bende de ni doğum belirtisi yok acaba gece Üstüm açık midemi mi usuttum diyorum inşallah önemli bişey değildir

Sana da geçmiş olsun canm bende de ni doğum belirtisi yok acaba gece Üstüm açık midemi mi usuttum diyorum inşallah önemli bişey değildir

Aynen canım, son zamanlarda evde don-atlet ve yorgansız yattığım için ben de üşütmeye yordum ilk etapta. Bebeğin hareketlerinde bi etkilenme olmadığı sürece panik yapmamaya çalışalım en iyisi

Normalde 34+3 hafatlık canım ama dün akşam 36 haftalık çıktı zilli sağlıkla gelsinde 10 gün sonra gelsin kuzucuk, tabiki binlerce şükür bugünlere getirene...

kalcalarım pişik oldu canım çok acıyor bepanten de sürdüm ama hayretmiyor kızlar yaa napacam bilemedim elbise giyorum yok pantolon giyiyroum yok ağlıycam varya varmı pişiğe iyi gelen bişi

Cok gecmis olsun canim atlattin yani muayeneyi. Benim de sali gunu gergin gibiyim ama dusunmemeye calisiyorum. Alttan muayene cok oldum ben ama bu parmakla falan olunca garip geliyor. Normal dogum olmasi cok guzel bence sevinmelisin :)

Hehe doğurcak gibi olsan anlarsınn yaa
Benim tontiş baya rahat orda gelcek gibi değil :)) kaç kg olmuş senn kuzu ??
3.200 olmus canim boyunu artik olcemiyoruz ama rahat 50 cm 3600
Civarinda dogar dedi. Senin minik ne durjmda canim

Ben hic aletle vajinal olmadim canim ama doktorun koltugu yukseldi catala cikma deyimi gerceklesti ilk olarak o an zaten bir korktum. Sonrasinda doktor eline jel surup bikac parmagiyla makas acar gibi hareketler yapti iceride saniyeler surdu ama bana bir omur gibi geldi

Cok gecmis olsun canim atlattin yani muayeneyi. Benim de sali gunu gergin gibiyim ama dusunmemeye calisiyorum. Alttan muayene cok oldum ben ama bu parmakla falan olunca garip geliyor. Normal dogum olmasi cok guzel bence sevinmelisin :)
Ya oyle tani ama cevremde son ana kadar normal dogum diyip sancilari cekip sezeryan olan okadar insan var ki o yuzden hayirlisi diuorjm eger olmicak gibiyse hic sanci cekmeden sezeryan olsam keske

Kizlar sicaklar yine gei geldi gece uykusu kalmadi bende gunduzde sicaktan evden cikasim gelmiyor baska bisi yapasim da gelmiyor bir bezginlik hali soz konusu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…