• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

İyi pazarlar kızlaaar :KK200:
3 gün önce kontrolümüz vardı, 2,800kg 48 cm olmuş oğlum. :nazar:
Doktor kafasının aşağıya indiğini, tahminen 2 haftaya gelebileceğini söyledi... Ama tabii bu sadece bir tahmin. Yine de çok heyecanlandım, 2 hafta dediği nedir ki :anneadayı: Sancı falan yok, ama ara ara kasık ve karın ağrısı giriyor, bu da yalancı sancı oluyor sanırsam. Bakalım, gelişme olursa yazarım.
Bütün bebişlerimiz hayırlı bir zamanda gelirler inşallah :KK46:

Kaç haftaliksin canım

İyi pazarlar kızlaaar :KK200:
3 gün önce kontrolümüz vardı, 2,800kg 48 cm olmuş oğlum. :nazar:
Doktor kafasının aşağıya indiğini, tahminen 2 haftaya gelebileceğini söyledi... Ama tabii bu sadece bir tahmin. Yine de çok heyecanlandım, 2 hafta dediği nedir ki :anneadayı: Sancı falan yok, ama ara ara kasık ve karın ağrısı giriyor, bu da yalancı sancı oluyor sanırsam. Bakalım, gelişme olursa yazarım.
Bütün bebişlerimiz hayırlı bir zamanda gelirler inşallah :KK46:
Bana da doktorum 2 gaftaya gelir dedi 1 haftasi bitti 1 haftan kaldi :D her an tetikteyim bende heycanla bekliyorum sali gunu kontrole gidicem belki cati muayenesi yapar

Maşallah bebişlere kızlaarr :KK46:
Benimki ne alemde bilmiyorum salı günü öğrencez inşallah :anneadayı:
Son 25 gün şaka gibiii :KK48:
İnşallah gününde gelirler
Ahududu yaprağı çayı hiç duymadım demek faydası var bizde hemen edinelimm :))

Kizlar benim ufaklik erken gelecek sanirim. Dun 3 ten 7 ye kadar kasik agrim vardi. Duzensiz ama gidip geldi kasılmalar. En sonunda hastaneye gittik nst ye girdim 40 lardaydi sancim. Sonra muayene oldum. Yumuşama baslamis bir cm yakin acilmam varmis. Serum takildi. Sonra tekrar nst girdim 20 cikti bu sefer. Hastanedeki ebe cok erken oldugunu soyledi. Yarin kontrolum var zaten bzatenm bizimki ne durumda merak ediyorum.

Kizlar benim ufaklik erken gelecek sanirim. Dun 3 ten 7 ye kadar kasik agrim vardi. Duzensiz ama gidip geldi kasılmalar. En sonunda hastaneye gittik nst ye girdim 40 lardaydi sancim. Sonra muayene oldum. Yumuşama baslamis bir cm yakin acilmam varmis. Serum takildi. Sonra tekrar nst girdim 20 cikti bu sefer. Hastanedeki ebe cok erken oldugunu soyledi. Yarin kontrolum var zaten bzatenm bizimki ne durumda merak ediyorum.
inşallah vaktinde gelir canım

Canımm inşallah bi kaç hafta daha bekler kuzucukk yarın güzel haberlerini bekliyoruz
şuan ne durumdasın ağrın var mıı ??

Canımm inşallah bi kaç hafta daha bekler kuzucukk yarın güzel haberlerini bekliyoruz
şuan ne durumdasın ağrın var mıı ??
Insallah canim bir sabah olsaydi keske. Hala kasilmam var sol kasikta bacagim cekiliyor. Yalancı kasilmami anlamadim bir turlu iki gundur aralikli duzensiz bir anda giriyor ayaktaysam bacagimi kaldıramiyorum.

Insallah canim bir sabah olsaydi keske. Hala kasilmam var sol kasikta bacagim cekiliyor. Yalancı kasilmami anlamadim bir turlu iki gundur aralikli duzensiz bir anda giriyor ayaktaysam bacagimi kaldıramiyorum.
Yaaa hadi hayırlısı canm gecmş olsn şimdiden inş yalancı kasılmadırr

Yarin cati muayenem var kizlar cok stresliyim kendimi kasmamam gerek ama bi turlu rahatlatamiorm kendimi buna boyle stres edersen hic doguramazsin diolar ama bakalim :D

Hastaneden geldim sumdi. Benim agrilarim kanala yerlesme agrilariymis. 36+3 teyiz ama bizimki hafta bakimindan onde gorunuyormus. 3.700 gr 49cm boyu lokumumun. Haftaya cati muayenem var :skandal:

Back