- 22 Kasım 2015
- 332
- 189
- 18
- 31
İyi pazarlar kızlaaar
3 gün önce kontrolümüz vardı, 2,800kg 48 cm olmuş oğlum.
Doktor kafasının aşağıya indiğini, tahminen 2 haftaya gelebileceğini söyledi... Ama tabii bu sadece bir tahmin. Yine de çok heyecanlandım, 2 hafta dediği nedir kiSancı falan yok, ama ara ara kasık ve karın ağrısı giriyor, bu da yalancı sancı oluyor sanırsam. Bakalım, gelişme olursa yazarım.
Bütün bebişlerimiz hayırlı bir zamanda gelirler inşallah
Bana da doktorum 2 gaftaya gelir dedi 1 haftasi bitti 1 haftan kaldiİyi pazarlar kızlaaar
3 gün önce kontrolümüz vardı, 2,800kg 48 cm olmuş oğlum.
Doktor kafasının aşağıya indiğini, tahminen 2 haftaya gelebileceğini söyledi... Ama tabii bu sadece bir tahmin. Yine de çok heyecanlandım, 2 hafta dediği nedir kiSancı falan yok, ama ara ara kasık ve karın ağrısı giriyor, bu da yalancı sancı oluyor sanırsam. Bakalım, gelişme olursa yazarım.
Bütün bebişlerimiz hayırlı bir zamanda gelirler inşallah
Kaç haftaliksin canım
Bana da doktorum 2 gaftaya gelir dedi 1 haftasi bitti 1 haftan kaldiher an tetikteyim bende heycanla bekliyorum sali gunu kontrole gidicem belki cati muayenesi yapar
Maşallah bebişe biz de dün gittik kontrole 2700 gr 49 cm olmuş oğlum nst ye girdim sancı falan DS çıkmadı çok şükür hersey yolunda
Boyle iyiyim ya haftasini doldurana kadar dursun istiyorum acikcasiBizimkiler sağ gösterip sol vurmazlar inşallah.. En son doğuranlardan oluyormuşuz
Evet cnm tam haftasiyla uyumlu maşallah zaten doktor da 3300 3500 arası olur dediMaşallah kuzuya
Haftamıza göre gayet normal gidiyoruz sanırsam. Doğurana kadar şöyle bi 3,300-3,500 arası olsa yeter bize
inşallah vaktinde gelir canımKizlar benim ufaklik erken gelecek sanirim. Dun 3 ten 7 ye kadar kasik agrim vardi. Duzensiz ama gidip geldi kasılmalar. En sonunda hastaneye gittik nst ye girdim 40 lardaydi sancim. Sonra muayene oldum. Yumuşama baslamis bir cm yakin acilmam varmis. Serum takildi. Sonra tekrar nst girdim 20 cikti bu sefer. Hastanedeki ebe cok erken oldugunu soyledi. Yarin kontrolum var zaten bzatenm bizimki ne durumda merak ediyorum.
Canımm inşallah bi kaç hafta daha bekler kuzucukk yarın güzel haberlerini bekliyoruzKizlar benim ufaklik erken gelecek sanirim. Dun 3 ten 7 ye kadar kasik agrim vardi. Duzensiz ama gidip geldi kasılmalar. En sonunda hastaneye gittik nst ye girdim 40 lardaydi sancim. Sonra muayene oldum. Yumuşama baslamis bir cm yakin acilmam varmis. Serum takildi. Sonra tekrar nst girdim 20 cikti bu sefer. Hastanedeki ebe cok erken oldugunu soyledi. Yarin kontrolum var zaten bzatenm bizimki ne durumda merak ediyorum.
Insallah canim bir sabah olsaydi keske. Hala kasilmam var sol kasikta bacagim cekiliyor. Yalancı kasilmami anlamadim bir turlu iki gundur aralikli duzensiz bir anda giriyor ayaktaysam bacagimi kaldıramiyorum.Canımm inşallah bi kaç hafta daha bekler kuzucukk yarın güzel haberlerini bekliyoruz
şuan ne durumdasın ağrın var mıı ??
Yaaa hadi hayırlısı canm gecmş olsn şimdiden inş yalancı kasılmadırrInsallah canim bir sabah olsaydi keske. Hala kasilmam var sol kasikta bacagim cekiliyor. Yalancı kasilmami anlamadim bir turlu iki gundur aralikli duzensiz bir anda giriyor ayaktaysam bacagimi kaldıramiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?