• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Hayırlı Bayramlar güzel anneler...
Bayramınız güzel ve az kalorili geçiyordur imşallah :KK53: Ben 2-3 gündür çok su topladığımı hissediyorum, özellikle sabahları yataktan kalkmadan. Herkes normal diyor ama bu durum gerçekten rahatsız etmeye başladı.. Vücudum (karnım hariç) çok kg almamış gibi gorünse de yüzüm çok şişti gibi :KK43: yani sanki kiloyu sırf yüzümden almışım gibi. Son haftalardayım artık, tek temennim daha beter olmamak. Sanırım hamileliğe doydum artık, bi an evvel bebeğimi kucağıma alma hevesindeyim şu ara.

Sizler nasılsiniz?
Canım ben de toplam 12 kilo aldım ama pek belli etmiyor boydan dolayi sanırım benim ellerim ve ayaklarım çok sis özellikle sabah kalktigimda üstüne basamiyorum. Karnım da iyice çıktı eğilip kalkmakta çok zorlanıyorum yine de çok şükür tabi :dua::anneadayı:

Bayramınız güzel ve az kalorili geçiyordur imşallah :KK53: Ben 2-3 gündür çok su topladığımı hissediyorum, özellikle sabahları yataktan kalkmadan. Herkes normal diyor ama bu durum gerçekten rahatsız etmeye başladı.. Vücudum (karnım hariç) çok kg almamış gibi gorünse de yüzüm çok şişti gibi :KK43: yani sanki kiloyu sırf yüzümden almışım gibi. Son haftalardayım artık, tek temennim daha beter olmamak. Sanırım hamileliğe doydum artık, bi an evvel bebeğimi kucağıma alma hevesindeyim şu ara.

Sizler nasılsiniz?
Son zamanlar cok zordur eminim. Ben senden yaklasik 1 ay daha geride oldugum icin henuz o raddeye gelmedim sanirim. Ama tabii geceleri deliksiz uykularim yok artik, yatip kalkmasi zor gobekten dolayi, diyafram sikistigi icin nefes almak yemek yedikten sonra iyice zor oluyor vs vs. allah kurtarsin ne diyelim.. :) daha 7 haftam var tahmini bakalim nasil gececek ama herkes dogumdan sonra bu gunlerini ozleyeceksin diyor :)

Kızlar benim icin hayat cok zorlasti valla her gun degisik degisik agrilar geceleri sifir uyku sanirim benim sabirsiz kizim artik gelmek istiyor :))

Oncelikle herkesin bayrami kutlu olsun.. Sevgili akilli ve tecrubeli bayanlar ben bu hafta 32. Haftami bitiriyorum. Clisabilir raporu almam gerekiyor ama Doktor randevum ayin 19 da. Ayon 19 da alsam sikinti olur mu yoksa Devlet hastanesine gidip ordan mi alayim. Yada randevumu erkene almam gerekecek. Ne yapsam sizce ?

Oncelikle herkesin bayrami kutlu olsun.. Sevgili akilli ve tecrubeli bayanlar ben bu hafta 32. Haftami bitiriyorum. Clisabilir raporu almam gerekiyor ama Doktor randevum ayin 19 da. Ayon 19 da alsam sikinti olur mu yoksa Devlet hastanesine gidip ordan mi alayim. Yada randevumu erkene almam gerekecek. Ne yapsam sizce ?
Canim eger izne cikmadiysan 32. Hafta icin calisabilir raporu alman gerek yoksa bi haftan yanar diye biliuorum ben. Saglama almak icin devlete git istersen canim veya randevunu one cek sıkıntı yasama sonra.

Canim eger izne cikmadiysan 32. Hafta icin calisabilir raporu alman gerek yoksa bi haftan yanar diye biliuorum ben. Saglama almak icin devlete git istersen canim veya randevunu one cek sıkıntı yasama sonra.
Bilemedim devlet hastanesi verir insallah..

Kızlar benim icin hayat cok zorlasti valla her gun degisik degisik agrilar geceleri sifir uyku sanirim benim sabirsiz kizim artik gelmek istiyor :))
Canm Allah kolaylık versin bende öyleyim şu bi kaç gindir bel ağrısından ölüyorum yatsam ağrıyor yürüsem ağrıyor gece uyutmuyor bel fıtığı başlangıcı vardı bende fıtık ağrısı olduğu belli :(( yoruldum artık içinde dursa daha iyi diyorlar bunun neresi iyi işte başından gecince konuşuyorlar :/ çatı ağrısına alıştm zaten artık normale dönmek istiyorum sanırım sağlıkşı çevik bi insan olmk istiyorum :110: :dua:

Canm Allah kolaylık versin bende öyleyim şu bi kaç gindir bel ağrısından ölüyorum yatsam ağrıyor yürüsem ağrıyor gece uyutmuyor bel fıtığı başlangıcı vardı bende fıtık ağrısı olduğu belli :KK43:( yoruldum artık içinde dursa daha iyi diyorlar bunun neresi iyi işte başından gecince konuşuyorlar :/ çatı ağrısına alıştm zaten artık normale dönmek istiyorum sanırım sağlıkşı çevik bi insan olmk istiyorum :110: :dua:
Offf ben dee. Ben de saglikli eski günlerimi özlüyorum. Cok ağırlaştım 20 dk yol yurusem belim ve cati agrim oluyor. Penguenler gibi yürümeye başladım artık. Rabbim sabir versin hepimize saglikli hayirli dogumlar nasip etsin. Aminnn.

Haftanın yanmaması için herhangi bir devlet hastanesine git al canım, devletteki doktorlar bişi sormuyor, ben gittim çalışabilir raporu almam lazım dedim doktor ultrasonla baktı, yazdı, gönderdi :D

Offf ben dee. Ben de saglikli eski günlerimi özlüyorum. Cok ağırlaştım 20 dk yol yurusem belim ve cati agrim oluyor. Penguenler gibi yürümeye başladım artık. Rabbim sabir versin hepimize saglikli hayirli dogumlar nasip etsin. Aminnn.
Amin canım herşey bebişler için çok şükür bi hastalık gecirmedim etmedim daha zor hamilelik gecirenler var ama bu belim beni mahvediyor yanıyo resmen :anne: az kaldı dişimizi biraz daha sıkıcaz :)

Amin canım herşey bebişler için çok şükür bi hastalık gecirmedim etmedim daha zor hamilelik gecirenler var ama bu belim beni mahvediyor yanıyo resmen :anne: az kaldı dişimizi biraz daha sıkıcaz :)
Yaa valla bel agrisi oldukca korkuyorm Cunku beli agriyan kimle konussam
Veya forumda okusam bikac gune dogum yapmis oluyor :D

Sizler nasılsiniz?
Benim vücut şiş durumda özellikle bacak ve ayaklar gören şaşırıyo

Yaa valla bel agrisi oldukca korkuyorm Cunku beli agriyan kimle konussam
Veya forumda okusam bikac gune dogum yapmis oluyor :KK70:
Hahah kuzum bnmki bel fıtığı ağrısı cok belli :KK48:
Adet sancısı gibi olunca kasılma ağrısı gibi oluyormuş :silah:
Eliö ayağım hafif şişti cok değil
Ayağımıda uzatınca geciyor kan dolaşımı olunca sayılı günler kaldıııı:rolleyes:

kızlar hepinizin bayramını kutluyorum. ben hiç bir yere çıkamadım ağrılar birde sıcak evde dinlenmece oldu ama oda sıktı beni evde durmaya alışık olmayınca bizde bayramdan sonra nst ye bağlanıcaz bakalım ama doğum korkusu sardı benide:)

kızlar hepinizin bayramını kutluyorum. ben hiç bir yere çıkamadım ağrılar birde sıcak evde dinlenmece oldu ama oda sıktı beni evde durmaya alışık olmayınca bizde bayramdan sonra nst ye bağlanıcaz bakalım ama doğum korkusu sardı benide:)
Benimde bayramım aynı gecti canım eşim memleketine gitmeyi cok istiyordu ama artık seyehat yok dedim öyle evdeydik :)) salı günü bnmde nst var bakalım başlıyoruz :))

İyi pazarlar kızlaaar :KK200:
3 gün önce kontrolümüz vardı, 2,800kg 48 cm olmuş oğlum. :nazar:
Doktor kafasının aşağıya indiğini, tahminen 2 haftaya gelebileceğini söyledi... Ama tabii bu sadece bir tahmin. Yine de çok heyecanlandım, 2 hafta dediği nedir ki :anneadayı: Sancı falan yok, ama ara ara kasık ve karın ağrısı giriyor, bu da yalancı sancı oluyor sanırsam. Bakalım, gelişme olursa yazarım.
Bütün bebişlerimiz hayırlı bir zamanda gelirler inşallah :KK46:

Bu arada ebemiz 'ahududu yaprağı çayı' içmemi önerdi son haftalarda. Rahim ağzını yumuşatıp açılmasını kolaylaştırıyormuş ve doğumda ağrıları daha az hissetmeye yardımcı oluyormus. Bir kaç arkadaşım da önerdi. Ben içmeye başladım. Hayırlısı bakalım, ne kadar yarayışlı olacak.

İyi pazarlar kızlaaar :KK200:
3 gün önce kontrolümüz vardı, 2,800kg 48 cm olmuş oğlum. :nazar:
Doktor kafasının aşağıya indiğini, tahminen 2 haftaya gelebileceğini söyledi... Ama tabii bu sadece bir tahmin. Yine de çok heyecanlandım, 2 hafta dediği nedir ki :anneadayı: Sancı falan yok, ama ara ara kasık ve karın ağrısı giriyor, bu da yalancı sancı oluyor sanırsam. Bakalım, gelişme olursa yazarım.
Bütün bebişlerimiz hayırlı bir zamanda gelirler inşallah :KK46:
Maşallah bebişe biz de dün gittik kontrole 2700 gr 49 cm olmuş oğlum nst ye girdim sancı falan DS çıkmadı çok şükür hersey yolunda :KK46::anneadayı:

Back