Aynen yaaAynen her türlü kafayı yiyoruz kısaca
İnsallah canim benim... gozun aydinMerhabalar. Ben de mucizemi yeni ogrendim. Hala cok saskinim. Mucizem diyorum çünkü ben 4 yillik evliyim ve son bir bucuk senede 3 defa tup bebek yaptirdim. Hatta son denememizden sonra iki defa adet gordum. 12 gunluk gecikmenin ardindan ki hic beklemiyordum grip oldum ilac alacaktim ama icimin rahat etmesi icin evde aksam saatlerinde idrar testiyle hemen beliren ikinci cizgiyi gordum. Ben soke inanamadim. Bu 4 senede kim bilir kacinci idrar testimdi. Ogreneli 4 gun oldu 5+5 gunluk suanda. Rabbim ol dedi oldu. İnşallah saglikli ve hayirli bir sekilde devam eder kucagima almayi da nasip eder. Şükürler olsun.
Hayırlı olsun canmm benm :)Bende yeni öğrendim akşam hamile olduğumu ikinci bebeğim inşallah hayırlısıyla:)
Çok şükür çoğu da mucize :)Aralık ayı baya bereketli oldu maşallah güzel haber alanlar gün geçtikçe çoğalıyoruz :)
Ay ne güzel canm ya çok sevindim Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)Merhabalar. Ben de mucizemi yeni ogrendim. Hala cok saskinim. Mucizem diyorum çünkü ben 4 yillik evliyim ve son bir bucuk senede 3 defa tup bebek yaptirdim. Hatta son denememizden sonra iki defa adet gordum. 12 gunluk gecikmenin ardindan ki hic beklemiyordum grip oldum ilac alacaktim ama icimin rahat etmesi icin evde aksam saatlerinde idrar testiyle hemen beliren ikinci cizgiyi gordum. Ben soke inanamadim. Bu 4 senede kim bilir kacinci idrar testimdi. Ogreneli 4 gun oldu 5+5 gunluk suanda. Rabbim ol dedi oldu. İnşallah saglikli ve hayirli bir sekilde devam eder kucagima almayi da nasip eder. Şükürler olsun.
hayirlii olsunn Allah kucagina almayi da nasip etsinnnİnsallah canim benim... gozun aydin
Hayırlı olsun olsun canım,Allah mucizeni kucağına almayı da nasip etsinMerhabalar. Ben de mucizemi yeni ogrendim. Hala cok saskinim. Mucizem diyorum çünkü ben 4 yillik evliyim ve son bir bucuk senede 3 defa tup bebek yaptirdim. Hatta son denememizden sonra iki defa adet gordum. 12 gunluk gecikmenin ardindan ki hic beklemiyordum grip oldum ilac alacaktim ama icimin rahat etmesi icin evde aksam saatlerinde idrar testiyle hemen beliren ikinci cizgiyi gordum. Ben soke inanamadim. Bu 4 senede kim bilir kacinci idrar testimdi. Ogreneli 4 gun oldu 5+5 gunluk suanda. Rabbim ol dedi oldu. İnşallah saglikli ve hayirli bir sekilde devam eder kucagima almayi da nasip eder. Şükürler olsun.
İyiz sen nasılsın bakalım :)
Benim tedavi ile olduğu için öncen kan değerlerinden öğrendik :) sanırım 4 hafta btmişti. Salı günü de kalp atışı dinleyeceğiz inş.
Gozun aydin canimm hayirli olsunnMerhabalar. Ben de mucizemi yeni ogrendim. Hala cok saskinim. Mucizem diyorum çünkü ben 4 yillik evliyim ve son bir bucuk senede 3 defa tup bebek yaptirdim. Hatta son denememizden sonra iki defa adet gordum. 12 gunluk gecikmenin ardindan ki hic beklemiyordum grip oldum ilac alacaktim ama icimin rahat etmesi icin evde aksam saatlerinde idrar testiyle hemen beliren ikinci cizgiyi gordum. Ben soke inanamadim. Bu 4 senede kim bilir kacinci idrar testimdi. Ogreneli 4 gun oldu 5+5 gunluk suanda. Rabbim ol dedi oldu. İnşallah saglikli ve hayirli bir sekilde devam eder kucagima almayi da nasip eder. Şükürler olsun.
Merhabalar. Ben de mucizemi yeni ogrendim. Hala cok saskinim. Mucizem diyorum çünkü ben 4 yillik evliyim ve son bir bucuk senede 3 defa tup bebek yaptirdim. Hatta son denememizden sonra iki defa adet gordum. 12 gunluk gecikmenin ardindan ki hic beklemiyordum grip oldum ilac alacaktim ama icimin rahat etmesi icin evde aksam saatlerinde idrar testiyle hemen beliren ikinci cizgiyi gordum. Ben soke inanamadim. Bu 4 senede kim bilir kacinci idrar testimdi. Ogreneli 4 gun oldu 5+5 gunluk suanda. Rabbim ol dedi oldu. İnşallah saglikli ve hayirli bir sekilde devam eder kucagima almayi da nasip eder. Şükürler olsun.
Tebrikler canım darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah belirtin varmydikızlar benim adetime üç gün kaldı dün test yapmıştım üstteki o , bugunkü yaptığımda alttaki yarında kan testine gidicem inşallah güzel haberler alırımmm :)Eki Görüntüle 1716617
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?