2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Gunaydin herkese bu aksam doktor ramdevum var nst ye girmeye baslayacagim zaman daraliyorrr heycan dorukta vallahi artik kizima kavusmak istiyorum :))
Çok güzel darısı başımıza inşallah. Zaman geçer mi derken 30.haftamın içindeyim ama bundan sonrası hiç geçmeyecek gibi hissediyorum nedense

Ben de çok heyecanlıyım zaman hızla aksın geçsin oğlumuza sağlıkla hayrla kavuşalım istiyorum.
Ben de 8 temmuzda raporumu alacağım inşallah ama çalışabilir olarak değil. Dinlenmek istiyorum

Hangi siteden aldınız Can'ım? Diyorum acaba parçası tam gelir mi kurabilir mıyız falan da falan bilirsin pimpirik işinde üstümüze yok :) bir de ne kadara aldınız acaba ?
Bende bebekgillerden aldım canım. Parçaları tam geldi ama içinde kurulum aşamasını gösteren kitapçık yoktu. Eşimle ikimiz kurduk ama saatlerce uğraştık

Merhaba kızlar,
Biz de eksikliklerimizin çoğunu tamamladık gibi birşey. Bebeğimin kıyafetlerini yıkamak var sırada...
Bu arada benim heyecanımın yerini korku aldı nedense son bi kaç gündür. Rüyamda sürekli doğumla ilgili şeyler görmeye başladım. Kısacası baya baya korkuyorum doğumdan.

Çok güzel darısı başımıza inşallah. Zaman geçer mi derken 30.haftamın içindeyim ama bundan sonrası hiç geçmeyecek gibi hissediyorum nedense
tam tersi canim 30dan sonra hic anlamadim ben bi anda gecti hatta paniklemeye basladim her sey tamammi eksiklerim var zaman ne cabuk gecti ya diye diye :)

Bende bebekgillerden aldım canım. Parçaları tam geldi ama içinde kurulum aşamasını gösteren kitapçık yoktu. Eşimle ikimiz kurduk ama saatlerce uğraştık
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah Can'ım benim valla eşim de ben kurarım eğer ordan isteyeceksen diyo da bakalım artık almam lazım bir an evvel vakit geçiyor. Yatak aldın mı peki Can'ım ordan yada Nasıl bi yatak düşünüyorsun?

tam tersi canim 30dan sonra hic anlamadim ben bi anda gecti hatta paniklemeye basladim her sey tamammi eksiklerim var zaman ne cabuk gecti ya diye diye :)
İzne ayrılıp evde hazırlıklara başlayınca olayın ciddiyetini daha iyi anlayacağım herhalde. Zaman aksın gitsin yaaaa

Çok teşekkür ederim canım. Yatağı ordan almadım. Bu arada gelen kargo 72 kilocuk kargo yukarıya çıkarmadı.

Yatağı başka yerden ortopedik alacağım ama üzeri için yorgancıdan ince yün yatak yaptırmak istiyorum

Bizde babaanneye ince yün yatak ve yorgan yaptırdık, bakalım kullanabilecek miyiz

En güzeli o en sağlıklısı. Bizim babannemizden bende bekledim ama ses çıkmadı malesef
Ne bileyim Can'ım ya yatak için herkes farklı bişey söylüyor kafam karıştı. Yün alerjik olabiliyormuş bebeklerde ortopedik yatak kesinlikle olmamalıymış sert olduğu için. Bende belki yarı ortopedik alıp üzerine ince bi pamuk yatak mı atsam diyorum

Kizlar doktordan ciktim, nst ye haftaya baslariz her sey yolunda oldugu surece 36dan once baslatmiyorum dedi. Bu arada normalde 35 haftaligim ama ultrasonda 36+3 ciktim doktor 38de dogurabilirsin dedi bayramdan sonra yani.. Erken olmaz mi dedim 38de ztn gelisimini tamamliyor dedi ama ben hep ne kadar karnimda durursa o kadar iyi diye dusunuyordum doktorda bu sicaklalrda napcan dogur kurtul disarda aldirirsin kilosunu dedi kafam karisti

Sezeryan mı olcak tatlım seninki o yüzden mi gün verdi ??
Benimde bebitom bi hafta önde gidiyor ama ne zaman gelir bilmem
Bizim doktorda 36 da başlatıyor nst yi yarın randevumuz var bakalım ne durumdayız :)) kaç kg şuan fıstığın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…