Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel darısı başımıza inşallah. Zaman geçer mi derken 30.haftamın içindeyim ama bundan sonrası hiç geçmeyecek gibi hissediyorum nedenseGunaydin herkese bu aksam doktor ramdevum var nst ye girmeye baslayacagim zaman daraliyorrr heycan dorukta vallahi artik kizima kavusmak istiyorum :))
Ben de çok heyecanlıyım zaman hızla aksın geçsin oğlumuza sağlıkla hayrla kavuşalım istiyorum.günydın kızlar herkes eksikleri tamamlamış gibi herkese hayırlı olsun aldıkları tek tek yazmadım.
bizde bugün çalışabilir raporumuzu aldık sıcaktan yandım ama şükür verdik işyerine bakalım kaldı 1 ay daha burdayız aksilik olmaassa zaman daralıyor heyecanlar ne boyutta sizlerde:)
Hayırlı olsun çok güzelEki Görüntüle 1850024 Iyi aksamlar kizlarrr. Bizde besigimizi aldik cok sukur cumartesi gelecek. Bir tek bebek bezi ve islak havlu alicam. Baska biaeyimiz kalmadi vok sukur. Besigimizi cilekten aldik.
Bende bebekgillerden aldım canım. Parçaları tam geldi ama içinde kurulum aşamasını gösteren kitapçık yoktu. Eşimle ikimiz kurduk ama saatlerce uğraştıkHangi siteden aldınız Can'ım? Diyorum acaba parçası tam gelir mi kurabilir mıyız falan da falan bilirsin pimpirik işinde üstümüze yok :) bir de ne kadara aldınız acaba ?
tam tersi canim 30dan sonra hic anlamadim ben bi anda gecti hatta paniklemeye basladim her sey tamammi eksiklerim var zaman ne cabuk gecti ya diye diye :)Çok güzel darısı başımıza inşallah. Zaman geçer mi derken 30.haftamın içindeyim ama bundan sonrası hiç geçmeyecek gibi hissediyorum nedense
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah Can'ım benim valla eşim de ben kurarım eğer ordan isteyeceksen diyo da bakalım artık almam lazım bir an evvel vakit geçiyor. Yatak aldın mı peki Can'ım ordan yada Nasıl bi yatak düşünüyorsun?Bende bebekgillerden aldım canım. Parçaları tam geldi ama içinde kurulum aşamasını gösteren kitapçık yoktu. Eşimle ikimiz kurduk ama saatlerce uğraştık
Hayırlı olsun kuzucuk enine boyuna yatsın canım)Eki Görüntüle 1850024 Iyi aksamlar kizlarrr. Bizde besigimizi aldik cok sukur cumartesi gelecek. Bir tek bebek bezi ve islak havlu alicam. Baska biaeyimiz kalmadi vok sukur. Besigimizi cilekten aldik.
güzelmiş güle güle kullan canım ama sarı rengi bilemedim boğarmıBeyaz kumaş üst kenarlarada küpür. Küpürün altına gelecek kadar açık mavi kumaş. İnternetten böyle bir model buldum. Bu tarz olacak inşallah.
Eki Görüntüle 1849950
İzne ayrılıp evde hazırlıklara başlayınca olayın ciddiyetini daha iyi anlayacağım herhalde. Zaman aksın gitsin yaaaatam tersi canim 30dan sonra hic anlamadim ben bi anda gecti hatta paniklemeye basladim her sey tamammi eksiklerim var zaman ne cabuk gecti ya diye diye :)
Çok teşekkür ederim canım. Yatağı ordan almadım. Bu arada gelen kargo 72 kilocuk kargo yukarıya çıkarmadı.Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah Can'ım benim valla eşim de ben kurarım eğer ordan isteyeceksen diyo da bakalım artık almam lazım bir an evvel vakit geçiyor. Yatak aldın mı peki Can'ım ordan yada Nasıl bi yatak düşünüyorsun?
Mavi renk yapacağız artık ne yapalım.güzelmiş güle güle kullan canım ama sarı rengi bilemedim boğarmı
Ay o korku bnde hep var tatlım ya erken gelirsese diyee :)Kizim olcak benimde canim :) ay bu ara aklimdan erken dogum riski cikmiyor bir turlu hep ya erken dogurursam diye tetikte bekliyorum sacma bi pskilojiue buundum :)) bakalim hangimizinki hizli davranck :))
Çok teşekkür ederim canım. Yatağı ordan almadım. Bu arada gelen kargo 72 kilocuk kargo yukarıya çıkarmadı.
Yatağı başka yerden ortopedik alacağım ama üzeri için yorgancıdan ince yün yatak yaptırmak istiyorum
En güzeli o en sağlıklısı. Bizim babannemizden bende bekledim ama ses çıkmadı malesefBizde babaanneye ince yün yatak ve yorgan yaptırdık, bakalım kullanabilecek miyiz
Ne bileyim Can'ım ya yatak için herkes farklı bişey söylüyor kafam karıştı. Yün alerjik olabiliyormuş bebeklerde ortopedik yatak kesinlikle olmamalıymış sert olduğu için. Bende belki yarı ortopedik alıp üzerine ince bi pamuk yatak mı atsam diyorumEn güzeli o en sağlıklısı. Bizim babannemizden bende bekledim ama ses çıkmadı malesef
Biz de babaneye yaptırdık canım yün yatak yeni yünler çıkmış yıkanabilen alerji yapmıyomuş falan filan bişeyler bişeylerBizde babaanneye ince yün yatak ve yorgan yaptırdık, bakalım kullanabilecek miyiz
Sezeryan mı olcak tatlım seninki o yüzden mi gün verdi ??Kizlar doktordan ciktim, nst ye haftaya baslariz her sey yolunda oldugu surece 36dan once baslatmiyorum dedi. Bu arada normalde 35 haftaligim ama ultrasonda 36+3 ciktim doktor 38de dogurabilirsin dedi bayramdan sonra yani.. Erken olmaz mi dedim 38de ztn gelisimini tamamliyor dedi ama ben hep ne kadar karnimda durursa o kadar iyi diye dusunuyordum doktorda bu sicaklalrda napcan dogur kurtul disarda aldirirsin kilosunu dedi kafam karisti