2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Hayir canim doktor normal yaparsin dedi, daha cati muayenesi de yapmadik ama bakalim nasil olacak ben de merk icindeyim :) 2700 kg olmus boyu da 49 cm, fazla sisko olmasin dogumda yirtilir 3.5 dogsa ideal dedi doktor

Canım sezeryan mı senin öyle bi zorunluluğun yoksa bekle derim kafan karışmasın hiiiçç

Hayir canim doktor normal yaparsin dedi, daha cati muayenesi de yapmadik ama bakalim nasil olacak ben de merk icindeyim :) 2700 kg olmus boyu da 49 cm, fazla sisko olmasin dogumda yirtilir 3.5 dogsa ideal dedi doktor
Bi bakarsın o zaman kontrollere göre çok kilolu giderse o zaman düşünürsün bence tabi sen bilirsin canım

Sezeryan değilse nasıl 38 de doğur dedi anlamadım
İnş cok kilo almazlar bende korkuyorum fazla kilo yüzünden sezeryana alırlarsa diye yarın bakalım kaç kg olmuş benm kuzu??

Sezeryan değilse nasıl 38 de doğur dedi anlamadım
İnş cok kilo almazlar bende korkuyorum fazla kilo yüzünden sezeryana alırlarsa diye yarın bakalım kaç kg olmuş benm kuzu??
Ben de anlamadim iste 38de ztn gelismini tamamliyor dedi ama ben zaten kac gundur ya erken dogurursam diye diye doktora da dedirttim sanirim insallah erken gelmez zamaninda hayirlisiyla gelir bebisim.. Guzel haberlerini bekliyoruz yarin canim her sey yolundadir ins

İnş tatlmm bnm oğluş 31 haftada 2 kg idi başıda dönmüştü
Nasıl doğurcaz cok merak ediyorum normalmi sezeryan mı ??
Normal cok istiyorum ama ikisindende korkuyorum..
Herşeyin hayırlusı hepimiz için

İnş tatlmm bnm oğluş 31 haftada 2 kg idi başıda dönmüştü
Nasıl doğurcaz cok merak ediyorum normalmi sezeryan mı ??
Normal cok istiyorum ama ikisindende korkuyorum..
Herşeyin hayırlusı hepimiz için
Ben de valla bide cevremde cok fazla aksmaa kadar sanci cekip sezeryana alinanlar var onalri gordukce normalden soğuyorum açıkcasi ama artik hayirlisi diye dua ediyorum hep

Kizlar yarin apartmani ilaclicaklarmis bizde ilaclatalim diyoruz kokusuz oluyormus ama bana herhangi bir zarari olur mu? Bu konuda fikri olan var mi evham yaptim simdi

Kizlarr bnde bugun kontrole gittim doktora oglusum 1400 gr olmus bu arada 29. Haftadayiz herseyin yolunda oldugunu soyledidoktor kofte dudakli oglum sarkitmis dudaklari icerde ole tatliydi ki anlatamam. Ya zaman gecio ve dogum yaklasio bnse cok korkuorum ozellikle sezeryandan. Daha eksiklerimiz de var sicaklardan hicbisi yapamiorum ayaklarim sismeye basladi artik ve fazla ayakta kalinca ustune basamiorum. Bizde durumlar bole iste

Benimde aynı şekilde ayak el şiş 2ayımız var daha nasıl tamamlıcax bilmyrm

Aynen canım birsürü ihtiyaç var bi de sol ayağım şişiyo birisi normal birinin altı lavaş gibi o kadar da dikkt ediyorum tuza falan ayakta kalınca başlıyo şişmeye uyuşmaya maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ayaklardaki sisler odemler bende hala devam ediyor evden disari cikamaz oldum ayakkabilarim olmuyor diye dogumdan bir hafta sonra iniyormus sislikler artik katlancaz biraz daha mecbur

Günaydın kızlaarr
Bizde kontrolden döndük
Herşey yolunda bebişim büyümüş
2464 kg 46 cm olmuş
Rahim ağzınkapalı
Normal doğum pozisyonnda olduğu için arkası dönüktü ensesini görebildik sadece :)))) foto da alamadık ama sağlığı cok iyi çok şükür

Maşallah canım
Bi izin gününüzde gidip hepsini alıp çıkın ilerde hiç çıkaamazsın dışarı
Bende yürüyemediğim için çıkamıyorum ödem ve şişlik yok cok şükür bel fıtığı ve çatı ağrısından yürüyemiyorum://

Gozun aydin canim her seyin yolunda olmasina cok sevindim :) bziimkide donmustu sirtini zaten cok nazli olcak sanirim hicbir ultrasonda yuzunu gostermedi bize doguma sakliyor kendini :)

Gözün aydın canım geri sayım başladı bende bayramdan sonra kontrolüm bakalım

Maşallah barekallah kuzucuğa. Ben dr a rapor alacağım gün yani 8 temmuzda gideceğim inşallah. Zaman geçsede siyah beyaz ultrasonumuzda oğlumu görmeye çalışsam diye bekliyorum hevesle. Gelişimini merak ediyorum. Şeker çıktığı için diyet yapıyorum mecburen. İnşallah bizdede her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…