Hayir canim doktor normal yaparsin dedi, daha cati muayenesi de yapmadik ama bakalim nasil olacak ben de merk icindeyim :) 2700 kg olmus boyu da 49 cm, fazla sisko olmasin dogumda yirtilir 3.5 dogsa ideal dedi doktorSezeryan mı olcak tatlım seninki o yüzden mi gün verdi ??
Benimde bebitom bi hafta önde gidiyor ama ne zaman gelir bilmem
Bizim doktorda 36 da başlatıyor nst yi yarın randevumuz var bakalım ne durumdayız :)) kaç kg şuan fıstığın ??
Canım sezeryan mı senin öyle bi zorunluluğun yoksa bekle derim kafan karışmasın hiiiççKizlar doktordan ciktim, nst ye haftaya baslariz her sey yolunda oldugu surece 36dan once baslatmiyorum dedi. Bu arada normalde 35 haftaligim ama ultrasonda 36+3 ciktimdoktor 38de dogurabilirsin dedi bayramdan sonra yani.. Erken olmaz mi dedim 38de ztn gelisimini tamamliyor dedi ama ben hep ne kadar karnimda durursa o kadar iyi diye dusunuyordum doktorda bu sicaklalrda napcan dogur kurtul disarda aldirirsin kilosunu dedi kafam karisti
Bi bakarsın o zaman kontrollere göre çok kilolu giderse o zaman düşünürsün bence tabi sen bilirsin canımHayir canim doktor normal yaparsin dedi, daha cati muayenesi de yapmadik ama bakalim nasil olacak ben de merk icindeyim :) 2700 kg olmus boyu da 49 cm, fazla sisko olmasin dogumda yirtilir 3.5 dogsa ideal dedi doktor
Sezeryan değilse nasıl 38 de doğur dedi anlamadımHayir canim doktor normal yaparsin dedi, daha cati muayenesi de yapmadik ama bakalim nasil olacak ben de merk icindeyim :) 2700 kg olmus boyu da 49 cm, fazla sisko olmasin dogumda yirtilir 3.5 dogsa ideal dedi doktor
Evet duruma gore hareket etcez ama basi baya asagi inmis dogum pozisyonunda artik yaniBi bakarsın o zaman kontrollere göre çok kilolu giderse o zaman düşünürsün bence tabi sen bilirsin canım
Ben de anlamadim iste 38de ztn gelismini tamamliyor dedi ama ben zaten kac gundur ya erken dogurursam diye diye doktora da dedirttim sanirimSezeryan değilse nasıl 38 de doğur dedi anlamadım
İnş cok kilo almazlar bende korkuyorum fazla kilo yüzünden sezeryana alırlarsa diye yarın bakalım kaç kg olmuş benm kuzu??
Hakkınızda hayırlısı olsun canımEvet duruma gore hareket etcez ama basi baya asagi inmis dogum pozisyonunda artik yani
İnş tatlmm bnm oğluş 31 haftada 2 kg idi başıda dönmüştüBen de anlamadim iste 38de ztn gelismini tamamliyor dedi ama ben zaten kac gundur ya erken dogurursam diye diye doktora da dedirttim saniriminsallah erken gelmez zamaninda hayirlisiyla gelir bebisim.. Guzel haberlerini bekliyoruz yarin canim her sey yolundadir ins
Ben de valla bide cevremde cok fazla aksmaa kadar sanci cekip sezeryana alinanlar var onalri gordukce normalden soğuyorum açıkcasi ama artik hayirlisi diye dua ediyorum hepİnş tatlmm bnm oğluş 31 haftada 2 kg idi başıda dönmüştü
Nasıl doğurcaz cok merak ediyorum normalmi sezeryan mı ??
Normal cok istiyorum ama ikisindende korkuyorum..
Herşeyin hayırlusı hepimiz için
Benimde aynı şekilde ayak el şiş 2ayımız var daha nasıl tamamlıcax bilmyrmKizlarr bnde bugun kontrole gittim doktora oglusum 1400 gr olmus bu arada 29. Haftadayiz herseyin yolunda oldugunu soyledidoktor kofte dudakli oglum sarkitmis dudaklari icerde ole tatliydi ki anlatamam. Ya zaman gecio ve dogum yaklasio bnse cok korkuorum ozellikle sezeryandan. Daha eksiklerimiz de var sicaklardan hicbisi yapamiorum ayaklarim sismeye basladi artik ve fazla ayakta kalinca ustune basamiorum. Bizde durumlar bole iste
Aynen canım birsürü ihtiyaç var bi de sol ayağım şişiyo birisi normal birinin altı lavaş gibi o kadar da dikkt ediyorum tuza falan ayakta kalınca başlıyo şişmeye uyuşmaya maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlarr bnde bugun kontrole gittim doktora oglusum 1400 gr olmus bu arada 29. Haftadayiz herseyin yolunda oldugunu soyledidoktor kofte dudakli oglum sarkitmis dudaklari icerde ole tatliydi ki anlatamam. Ya zaman gecio ve dogum yaklasio bnse cok korkuorum ozellikle sezeryandan. Daha eksiklerimiz de var sicaklardan hicbisi yapamiorum ayaklarim sismeye basladi artik ve fazla ayakta kalinca ustune basamiorum. Bizde durumlar bole iste
Maşallah canımKizlarr bnde bugun kontrole gittim doktora oglusum 1400 gr olmus bu arada 29. Haftadayiz herseyin yolunda oldugunu soyledidoktor kofte dudakli oglum sarkitmis dudaklari icerde ole tatliydi ki anlatamam. Ya zaman gecio ve dogum yaklasio bnse cok korkuorum ozellikle sezeryandan. Daha eksiklerimiz de var sicaklardan hicbisi yapamiorum ayaklarim sismeye basladi artik ve fazla ayakta kalinca ustune basamiorum. Bizde durumlar bole iste
Gozun aydin canim her seyin yolunda olmasina cok sevindim :) bziimkide donmustu sirtini zaten cok nazli olcak sanirim hicbir ultrasonda yuzunu gostermedi bize doguma sakliyor kendini :)Günaydın kızlaarr
Bizde kontrolden döndük
Herşey yolunda bebişim büyümüş
2464 kg 46 cm olmuş
Rahim ağzınkapalı
Normal doğum pozisyonnda olduğu için arkası dönüktü ensesini görebildik sadece :)))) foto da alamadık ama sağlığı cok iyi çok şükür
Gözün aydın canım geri sayım başladı bende bayramdan sonra kontrolüm bakalımGünaydın kızlaarr
Bizde kontrolden döndük
2464 kg 46 cm olmuş
Rahim ağzınkapalı
Normal doğum pozisyonnda olduğu için arkası dönüktü ensesini görebildik sadece :)))) foto da alamadık ama sağlığı cok iyi çok şükür
Maşallah barekallah kuzucuğa. Ben dr a rapor alacağım gün yani 8 temmuzda gideceğim inşallah. Zaman geçsede siyah beyaz ultrasonumuzda oğlumu görmeye çalışsam diye bekliyorum hevesle. Gelişimini merak ediyorum. Şeker çıktığı için diyet yapıyorum mecburen. İnşallah bizdede her şey yolundadırGünaydın kızlaarr
Bizde kontrolden döndük
2464 kg 46 cm olmuş
Rahim ağzınkapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?