Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende merak ediyodum ama benim için erken heralde 27. Haftamdayım dahaIyi akşamlar arkadaşlar. Nst için doktoru biseyler söyleyen var mi? 32 haftadan sonra giriliyormus sanirim. Ama beni 34 haftamda çağırdı. Yani hala aylik gidiyorum iki haftaya düşemedim. 29 haftamda gitmistim en son oglusum birazcik tombis 1,890 gr boyu 39,5 cikti
Benmde drum 34 den sonra başlicam dedi yeni randevum vardı iki haftaya düştüm canım :) iki hafta sonra başlicaz :))Iyi akşamlar arkadaşlar. Nst için doktoru biseyler söyleyen var mi? 32 haftadan sonra giriliyormus sanirim. Ama beni 34 haftamda çağırdı. Yani hala aylik gidiyorum iki haftaya düşemedim. 29 haftamda gitmistim en son oglusum birazcik tombis 1,890 gr boyu 39,5 cikti
Bende ayni sekilde kontroller 2 haftaya dustu, nst icin 34. Hafta denildi.. Doktorumun agzindan ilk deda normal dogum yapabilirsin cikti bu sefer ben heyecan yapmaya basladim :) 38. Haftada cati musyenesi yapip kararimizi veririz dedi. Birde tahmini dogum tarihinden 10 gun oncesine hazirlikli ol ilk dogumlar 39. Haftada olabiliyor dedi
Geçmiş olsun Allah şifa versin.Merhaba kizlar bir ay rapor aldim evde yatiyorum. Bebegimin 2 hafta gelisimi geri. Doktor gebelik zehirlenmesinden supheleniyorum demisti. Sukur tahlilim temiz cikti daha cok dinlenip daha iyi beslenmem lazim..
Ben duymadım ama doktorun önemli dğeil dediyse dert etme belki alerjik birşeydir, geçer inşallahHerkese merhaba,
Arkadaşlar ayak bileğim civarında kırmızı kabarcıklar oluştu,sıcaktan kabarır ya bebekler onun gibi.biraz kaşıntı da vardı ama rahatsız etmiyor. Kadın doğuma gittim, tüm vücudunda olmadığı sürece korkulacak birşey yok dedi.cilt doktoru da çıkmıştı ona gösteremedim. Var mı böyle hafif lekelenmesi olan ya da duyan?korkutmadan yazın ama:)
Bende de çok oluyor malesef. 2 gün önce dr a sordum pozisyonu değişmiş olması gerektiği yöne dönmüş o yüzden aşağıya baskı yapıyor normal dediÖzel bölgedeki ağrı bende de oldu.Son haftalar özellikle arada kas ağrısı gibi agriyor o bölgem
Önemli değildir canım ya çok tuhaf şeylere tuhaf tepkiler veriyo vücudumuz vücudundaki kan basıncı da daha fazla normal ama yayılıcak olursa ihmal etmeHerkese merhaba,
Arkadaşlar ayak bileğim civarında kırmızı kabarcıklar oluştu,sıcaktan kabarır ya bebekler onun gibi.biraz kaşıntı da vardı ama rahatsız etmiyor. Kadın doğuma gittim, tüm vücudunda olmadığı sürece korkulacak birşey yok dedi.cilt doktoru da çıkmıştı ona gösteremedim. Var mı böyle hafif lekelenmesi olan ya da duyan?korkutmadan yazın ama:)
Kapı süsü falan yaptırıcak mısınız kayınvalidem de bana erken diyo kendi mevlütte dağıtacağı hediyelikleri aldı babyshower yapmayı düşünen var mı
Herkese merhaba,
Bende 32. Haftada çalışabilir raporu alacağım ama sonrasında 2 hafta çalışacağım sadece. İsten çıktığında başlıyor iznin toplamda 16 hafta izinli olmuş oluyorsun ama ekstra birşey yapmak gerek mi bilmiyorum.Günaydın kızlar. özel sektörde çalışıyorum. 32. haftam 20 haziranda doluyor. çalışabilir raporu alıcam ama 37. haftaya kadar çalışmam şartmı. bu raporu iptal ettirebiliyormuyuz hadi devam edemedik diyelim. nasıl olacak çok merak ediyorum. 20 haziranda randevum o zaman soracağım dktra. sizin bilginiz varmı bu konu ile alakalı ??
Geçmiş olsun neyse ki tahlilin temiz çıkmış 2 hafta geride olsa da dinlenme ve beslenme ile arayi kapatırsınMerhaba kizlar bir ay rapor aldim evde yatiyorum. Bebegimin 2 hafta gelisimi geri. Doktor gebelik zehirlenmesinden supheleniyorum demisti. Sukur tahlilim temiz cikti daha cok dinlenip daha iyi beslenmem lazim..
GözünaydınMerhaba kizlar bir ay rapor aldim evde yatiyorum. Bebegimin 2 hafta gelisimi geri. Doktor gebelik zehirlenmesinden supheleniyorum demisti. Sukur tahlilim temiz cikti daha cok dinlenip daha iyi beslenmem lazim..
Tesekkur ederim canim :)Gözünaydın
Güzelmiş canım valla bu telaşenin sıcağın arasında üşenmeyip yaptıranlara imreniyorum da hiç de elim gitmiyo bi stres daha çıkarmayaBen yetiştirebilirsem istiyorum güzel bir kapı süsü. Hatta size beğendiğim modeli göstereyim, facebookda gördüm: Eki Görüntüle 1844100
Ama baby shower falan düşünmüyorum şahsen. Yaparsam doğduktan sonra duasını okuturum evimde . Hastahanede ziyarete gelenlere hediyelik olarak şu güzel isimli minik çikolatalar çok hoşuma gidiyor aslında, ama Ağustos'un ortasında eriyip rezil olmazlar inşallah