2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Ben de oruç tutamıyorum kızlar,Allah müsade etmiş,sonra tutarız Allah'ın izniyle.

Iyi akşamlar arkadaşlar. Nst için doktoru biseyler söyleyen var mi? 32 haftadan sonra giriliyormus sanirim. Ama beni 34 haftamda çağırdı. Yani hala aylik gidiyorum iki haftaya düşemedim. 29 haftamda gitmistim en son oglusum birazcik tombis 1,890 gr boyu 39,5 cikti

Bende merak ediyodum ama benim için erken heralde 27. Haftamdayım daha

Beni stres sıkıntı basıyo kızlar ya havalardan mıdır nedir bi de sürekli bişeyleri yapmayı unutuyomuşum gibi hissediyorum hergün yeni bişeye sarıyorum bıraksalar çantamı hazırlayıp şimdiden kapının yanına koyucamoda yapıcaklar oda hazırlıklarına başladı mı herkes ramazandan sonra diyince tutturamadım eşime

Kapı süsü falan yaptırıcak mısınız kayınvalidem de bana erken diyo kendi mevlütte dağıtacağı hediyelikleri aldı babyshower yapmayı düşünen var mı

Benmde drum 34 den sonra başlicam dedi yeni randevum vardı iki haftaya düştüm canım :) iki hafta sonra başlicaz :))

Bende ayni sekilde kontroller 2 haftaya dustu, nst icin 34. Hafta denildi.. Doktorumun agzindan ilk deda normal dogum yapabilirsin cikti bu sefer ben heyecan yapmaya basladim :) 38. Haftada cati musyenesi yapip kararimizi veririz dedi. Birde tahmini dogum tarihinden 10 gun oncesine hazirlikli ol ilk dogumlar 39. Haftada olabiliyor dedi

Arkadaşımda ilk doğumunu 38+5 de yaptı, doktor randevusu gelmeden minnoş geliverdi :)

Herkese merhaba,
Arkadaşlar ayak bileğim civarında kırmızı kabarcıklar oluştu,sıcaktan kabarır ya bebekler onun gibi.biraz kaşıntı da vardı ama rahatsız etmiyor. Kadın doğuma gittim, tüm vücudunda olmadığı sürece korkulacak birşey yok dedi.cilt doktoru da çıkmıştı ona gösteremedim. Var mı böyle hafif lekelenmesi olan ya da duyan?korkutmadan yazın ama:)

Ben duymadım ama doktorun önemli dğeil dediyse dert etme belki alerjik birşeydir, geçer inşallah

Özel bölgedeki ağrı bende de oldu.Son haftalar özellikle arada kas ağrısı gibi agriyor o bölgem
Bende de çok oluyor malesef. 2 gün önce dr a sordum pozisyonu değişmiş olması gerektiği yöne dönmüş o yüzden aşağıya baskı yapıyor normal dedi

Önemli değildir canım ya çok tuhaf şeylere tuhaf tepkiler veriyo vücudumuz vücudundaki kan basıncı da daha fazla normal ama yayılıcak olursa ihmal etme

Kapı süsü falan yaptırıcak mısınız kayınvalidem de bana erken diyo kendi mevlütte dağıtacağı hediyelikleri aldı babyshower yapmayı düşünen var mı

Ben yetiştirebilirsem istiyorum güzel bir kapı süsü. Hatta size beğendiğim modeli göstereyim, facebookda gördüm:

Ama baby shower falan düşünmüyorum şahsen. Yaparsam doğduktan sonra duasını okuturum evimde . Hastahanede ziyarete gelenlere hediyelik olarak şu güzel isimli minik çikolatalar çok hoşuma gidiyor aslında, ama Ağustos'un ortasında eriyip rezil olmazlar inşallah

Geçmis olsun. Benim bir tanıdığımın bütün vücudunda oldu o kabarcıklardan. Her yeri kaşınıyordu, özellikle göbek ve bacak bölgesi. Doktoru son çare olarak kortizon kremi vermişti yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi geçti.

Bende 32. Haftada çalışabilir raporu alacağım ama sonrasında 2 hafta çalışacağım sadece. İsten çıktığında başlıyor iznin toplamda 16 hafta izinli olmuş oluyorsun ama ekstra birşey yapmak gerek mi bilmiyorum.

Merhaba kizlar bir ay rapor aldim evde yatiyorum. Bebegimin 2 hafta gelisimi geri. Doktor gebelik zehirlenmesinden supheleniyorum demisti. Sukur tahlilim temiz cikti daha cok dinlenip daha iyi beslenmem lazim..
Geçmiş olsun neyse ki tahlilin temiz çıkmış 2 hafta geride olsa da dinlenme ve beslenme ile arayi kapatırsın

Güzelmiş canım valla bu telaşenin sıcağın arasında üşenmeyip yaptıranlara imreniyorum da hiç de elim gitmiyo bi stres daha çıkarmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…