2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

EVET CANIM KURS AÇARSAN ÇALIŞIYOR SAYILIRSIN DİYE BİLİYİORUM.

Hamileyken oruç tutmak bana mantıksız geliyor. İnsanın kendini geçtim önce bebeğini düşünmesi lazım ki böyle sıcak günlerde bebişlerimizin sağlıklı olması için bol bol su içmeliyiz. Tutamadığımız oruçlarımız elbet bizim borcumuz. Bebişlerimiz hele bi sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin. Elbet zaman oldukça borcumuzu öderiz.

EVET CANIM SENEYE KIŞ TUTARIZ ARTIK:)

Bende tutamiyorum bu sene malesef, zaten 32. Haftadan sonra amniyon sivisi azaldigi icin tehlikeli olabilirmis.. Kisa gunlerde tutariz insallah :))

Hayırlı Ramazanlar herkese kızlar...
Oruç tutamasak da Ramazan'ın bereketi evimizden kalbimizden eksik olmasın inşallah.

Herkes iyidir inşallah. Bizim 2 gün sonra doktor randevumuz var. 8 aylık oluyoruz şaka maka. Bakalım ne kadar büyümüşüz. Aylar bir yandan çok cabuk ama bi yandan da hiç geçmedi.. Karar veremedim Bundan sonra 2 haftada bir olacak kontrolümüz. Doğum heyecanı sarmaya başladı. Bi de çok merak ettiğim bi konu var. Doğum da tam olarak ne giyilir? Siz ne planladınız ve ya ne koydunuz doğum çantalarınıza? Sezaryanda ameliyat önlüğu falan tamam da, normal doğumda kafam çok karışık.

İnşallah canım iftarı sahuru bereketi bambaşka bende tutmuyorum tabikide bebiş için tutamam amniyon sıvısı bile 3 saatte 1 değişio bebeğin hareketşeri duruyor yemek yemeyince..
Benide doğum heyecanı sardı bugün randevumuz vardı başaşağı duruyor pozisyonu almış 1930 kg olmuş yavrum hastane odası ve doğum yapcağm yeri gezdim cok fenaa oldum :/ doğum çantama 2 boydan gecelik bir alt üst pijama 1 sabahlık iç çamaşırı koydum bebişe bi kaç tane Hast cıkışı zıbın eldiven şapka koydum bebek bezi daha almadım
Coğu şeyide lazım oldukca hast karşılıyor çok abartmıcam çantamı o yüzden bide lohusa terliği ve tacı tabi İnşallah hayırlı doğumlarımız olurrrr

Her iki doğum türü için de en elverişlisi gecelik mis tatlım. Ben 2 takım gecelik koyacağım. Sonda vs takılması durumunda pijama zor oluyormuş.

günaydın kızlar herkese hayırlı ramazanlar bende oruç tutmuyorum hamileykem pekte mantıklı değil sanki
dün kontrolümüz vardı 1 300 gram olmuş fındık kurdum yüzünü sakladı utangaç olucak sanırım herşey yolun da
şükür 2 hafta sonra çalışabilir raporu alıcam bakalım

Oyy masallah nasıl da büyümüş yavru
Ben henüz hastahane için çanta hazırlamadım, güzel fikir oldu bana da, sağol canım. Beyefendinin odasıyla uğraşıyoruz hala, bu hafta biter sanırım... Sonra da aldıklarımı yıkayıp yerleştirmesi kalıyor. Bez, şampuan vs. hepsini son zamanlara bıraktım.
Haftaya ben de senin gibi 2-3 hastahanenin doğum bölumlerini görmeye gideceğim, ona göre karar vereceğim. Ürküyorum valla ne yalan söyleyeyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Her iki doğum türü için de en elverişlisi gecelik mis tatlım. Ben 2 takım gecelik koyacağım. Sonda vs takılması durumunda pijama zor oluyormuş.

Haklısın canım. Doğumdan sonra da düğmeli pijama takımı öneriyorlar emzirme daha kolay olsun diye.

Doğum Bölümlerine gideceğim diyorsun ya doktorunumu deiştirmeyi düşünüyorsun. Bende değiştirmk istiyorum ama yeni gideceğim doktor bu haftadan sonra takibe alır mı bilemedm. 28 Haftalığım ben de

Çok sağol tatlım
Benm ilk işim ikşmizin kıyafetlerini hazırlamak oldu çanta hazır olunca kafa rahat :) aynen şampuan bez tarzı en son beşiği alcağımız mağazadan hep birlikte alıcaz :)) bizi neler bekliyor bilmiyoruz ama en hayırlısı olsun bi şekilde doğurucaaz bu arada aldığım gecelik takımı düğmeli değil yandan açılan cırtcırtlı şeklinde düğme çözmekle ığraşmadan hemen yana doğru açıyosun tek cırt belki fikir olur sizede

Doğum Bölümlerine gideceğim diyorsun ya doktorunumu deiştirmeyi düşünüyorsun. Bende değiştirmk istiyorum ama yeni gideceğim doktor bu haftadan sonra takibe alır mı bilemedm. 28 Haftalığım ben de

Yok canım, doktorum aynı kalacak.
Ben Almanya'dayım, burda hangi hastahaneye gideceğime karar verirsem doktorum ona göre o hastahane için raporlarımı, kağıtlarımı falan hazırlıyor. Yani doğumda kendi doktorum yanımda yok, hastahanede hangi doktor ya da ebeler görevliyse onların eline kalacağım. O yüzden doğum yaklaşınca bi nevi tanışmaya gidip doğumhanelerini falan geziyorsun hastanelerin.

Canım ailem Konya'da, annem gitmemi çok istedi ama umreye gidecekler,ben 35 haftalıkken filan umreden dönecekler inş.O haftalarda da 16-18 saat yolculuk tehlikeli olur,uçakla da aktarma filan var epey zor olacak yani gitmem.Hareketli olmaya çalışıyorum,gün icinde yürüyorum biraz.

Aynen yaa benim de ellerim alev gibi geçen eşime değer değmez noluyo sana ya diye ani bi twpki verdi çünkü benim normalde ellerim hep buz gibidir
Ben de çok üsürüm normalde sıcak basınca şaşırıyorum. :)

Dediğin mantıklı canım,ayrı ayrı zıbınlar,altlar alabilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…