EVET CANIM KURS AÇARSAN ÇALIŞIYOR SAYILIRSIN DİYE BİLİYİORUM.Arkadaşlar burada bayagi öğretmen var galiba anladigim kadariyla. Benim tam 3 temmuzda 32 hafta olacak ve yaz tatiline denk geldiği için zorunlu olarak izine ayrılacağım. Sizler biliyor musunuz acaba kurs verseydim 37 ye kadar çalışabilir miydim. Gerçi başvurmak içinde vakit geçti artık ama yine de merak ettim.
BEN TUTMUYORUM CANIM YA. ZATEN BAYILMALARIM YENİ GEÇTİ BESLENMEME DİKKAT EDİYORUM. AMA TUTMAYI ÇOK İSTERDİM.Hayirli ramazanlar kizlar.. Oruc tutabilen var mi acaba? Bol bol dua edelim minislerimiz icin ins..
EVET CANIM SENEYE KIŞ TUTARIZ ARTIK:)Hamileyken oruç tutmak bana mantıksız geliyor. İnsanın kendini geçtim önce bebeğini düşünmesi lazım ki böyle sıcak günlerde bebişlerimizin sağlıklı olması için bol bol su içmeliyiz. Tutamadığımız oruçlarımız elbet bizim borcumuz. Bebişlerimiz hele bi sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin. Elbet zaman oldukça borcumuzu öderiz.
Aynen bende öyle yapmayı planlıyorum Allah nasip ederse. :)EVET CANIM SENEYE KIŞ TUTARIZ ARTIK:)
Ben tutmuyorum canım. Uzun saatler susuz kalamaz bebeğim.Hayirli ramazanlar kizlar.. Oruc tutabilen var mi acaba? Bol bol dua edelim minislerimiz icin ins..
İnşallah canım iftarı sahuru bereketi bambaşkaHayırlı Ramazanlar herkese kızlar...
Oruç tutamasak da Ramazan'ın bereketi evimizden kalbimizden eksik olmasın inşallah.
Herkes iyidir inşallah. Bizim 2 gün sonra doktor randevumuz var. 8 aylık oluyoruz şaka maka. Bakalım ne kadar büyümüşüz. Aylar bir yandan çok cabuk ama bi yandan da hiç geçmedi.. Karar veremedimBundan sonra 2 haftada bir olacak kontrolümüz. Doğum heyecanı sarmaya başladı. Bi de çok merak ettiğim bi konu var. Doğum da tam olarak ne giyilir? Siz ne planladınız ve ya ne koydunuz doğum çantalarınıza? Sezaryanda ameliyat önlüğu falan tamam da, normal doğumda kafam çok karışık.
Her iki doğum türü için de en elverişlisi gecelik mis tatlım. Ben 2 takım gecelik koyacağım. Sonda vs takılması durumunda pijama zor oluyormuş.Hayırlı Ramazanlar herkese kızlar...
Oruç tutamasak da Ramazan'ın bereketi evimizden kalbimizden eksik olmasın inşallah.
Herkes iyidir inşallah. Bizim 2 gün sonra doktor randevumuz var. 8 aylık oluyoruz şaka maka. Bakalım ne kadar büyümüşüz. Aylar bir yandan çok cabuk ama bi yandan da hiç geçmedi.. Karar veremedimBundan sonra 2 haftada bir olacak kontrolümüz. Doğum heyecanı sarmaya başladı. Bi de çok merak ettiğim bi konu var. Doğum da tam olarak ne giyilir? Siz ne planladınız ve ya ne koydunuz doğum çantalarınıza? Sezaryanda ameliyat önlüğu falan tamam da, normal doğumda kafam çok karışık.
Bende gecelik almayı düşünüyorum hastanede rahat olur evede pijama takımıHer iki doğum türü için de en elverişlisi gecelik mis tatlım. Ben 2 takım gecelik koyacağım. Sonda vs takılması durumunda pijama zor oluyormuş.
İnşallah canım iftarı sahuru bereketi bambaşkabende tutmuyorum tabikide bebiş için tutamam amniyon sıvısı bile 3 saatte 1 değişio bebeğin hareketşeri duruyor yemek yemeyince..
Benide doğum heyecanı sardıbugün randevumuz vardı başaşağı duruyor pozisyonu almış 1930 kg olmuş yavrum hastane odası ve doğum yapcağm yeri gezdim cok fenaa oldum :/ doğum çantama 2 boydan gecelik bir alt üst pijama 1 sabahlık iç çamaşırı koydum bebişe bi kaç tane Hast cıkışı zıbın eldiven şapka koydum bebek bezi daha almadım
Coğu şeyide lazım oldukca hast karşılıyor çok abartmıcam çantamı o yüzden bide lohusa terliği ve tacı tabiİnşallah hayırlı doğumlarımız olurrrr
Her iki doğum türü için de en elverişlisi gecelik mis tatlım. Ben 2 takım gecelik koyacağım. Sonda vs takılması durumunda pijama zor oluyormuş.
Doğum Bölümlerine gideceğim diyorsun ya doktorunumu deiştirmeyi düşünüyorsun. Bende değiştirmk istiyorum ama yeni gideceğim doktor bu haftadan sonra takibe alır mı bilemedm. 28 Haftalığım ben deOyy masallah nasıl da büyümüş yavru
Ben henüz hastahane için çanta hazırlamadım, güzel fikir oldu bana da, sağol canım. Beyefendinin odasıyla uğraşıyoruz hala, bu hafta biter sanırım... Sonra da aldıklarımı yıkayıp yerleştirmesi kalıyor. Bez, şampuan vs. hepsini son zamanlara bıraktım.
Haftaya ben de senin gibi 2-3 hastahanenin doğum bölumlerini görmeye gideceğim, ona göre karar vereceğim. Ürküyorum valla ne yalan söyleyeyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Alır ben 28 haftalikken degistirmistim.Doğum Bölümlerine gideceğim diyorsun ya doktorunumu deiştirmeyi düşünüyorsun. Bende değiştirmk istiyorum ama yeni gideceğim doktor bu haftadan sonra takibe alır mı bilemedm. 28 Haftalığım ben de
Çok sağol tatlımOyy masallah nasıl da büyümüş yavru
Ben henüz hastahane için çanta hazırlamadım, güzel fikir oldu bana da, sağol canım. Beyefendinin odasıyla uğraşıyoruz hala, bu hafta biter sanırım... Sonra da aldıklarımı yıkayıp yerleştirmesi kalıyor. Bez, şampuan vs. hepsini son zamanlara bıraktım.
Haftaya ben de senin gibi 2-3 hastahanenin doğum bölumlerini görmeye gideceğim, ona göre karar vereceğim. Ürküyorum valla ne yalan söyleyeyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Doğum Bölümlerine gideceğim diyorsun ya doktorunumu deiştirmeyi düşünüyorsun. Bende değiştirmk istiyorum ama yeni gideceğim doktor bu haftadan sonra takibe alır mı bilemedm. 28 Haftalığım ben de
Canım ailem Konya'da, annem gitmemi çok istedi ama umreye gidecekler,ben 35 haftalıkken filan umreden dönecekler inş.O haftalarda da 16-18 saat yolculuk tehlikeli olur,uçakla da aktarma filan var epeyKıyamam canım ya memlekette doğum yapmayı düşünmez misin? Anneler falan nerede? Çok zor çünkü istemediğin bir ortamda doğum yapmak. Sana tavsiyem bol bol yürü ve yoga yap. İnternetten hamile yogası alabilirsin. Kasları çok güzel çalıştırıyor.
Ben de çok üsürüm normalde sıcak basınca şaşırıyorum. :)Aynen yaa benim de ellerim alev gibi geçen eşime değer değmez noluyo sana ya diye ani bi twpki verdi çünkü benim normalde ellerim hep buz gibidir
Canım bence tek altlar satılıyo ya üçlü beşli öyle bişeyler al çünkü bezler sızdırıyomuş falan yetmiyo alt dyolar üst için de tek üstlerden al mesela tüm pijamasını değiştirmezsin tek renk bişeyler alırsın neyi kirletirse onu değiştrirsin diyolar takımlar temiz durur misafir gelince giydirirsin bence bi de zıbınlar ayrı satılıyo yedek bikaç tane öyle al bi zıbın için beşli takım alma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?