Suni sancı olmadığında salgılanan bir hormon zaten ağrı kesici gibi çalışıyormuş. Doktorunuz harika çünkü epiduralsiz normal doğumdan 90 epiduralliden 300 TL alıyormuş doktorlar.
ay ne güzel bir fiyat ben sanmıyorum daha fiyatı konuşmadık biz dr la bende özel muaynesine gidiyorumİnşallah her şey yolunda gider de sağlıcakla ve normal doğumla alırız bebişleri kucaklarımıza, bu arada 1350 tl imiş bizim doktorda doğum ücreti...
ay ne güzel bir fiyat ben sanmıyorum daha fiyatı konuşmadık biz dr la bende özel muaynesine gidiyorum
hiç bekletme yapmıyor gayette memnunum doğumu anlaşmalı olduğu hasyanede yapıcaz bakalım ne isticek:)
ankara biraz pahalı muayene ücreti çok gelmiyor 225 tl veriyorum benim durum risklü canım ms hasatsı olmamBiz her gittiğimizde biraz bekliyoruz yaaa, adam balıkesirin en meşhuru nerdeyse herkesi doğurtmuş o yüzden biraz kalabalık oluyorbizim muayene ücretlerimizde uygun o yüzden doğum fiyatı da uygun doktorumuzun...
benim dr muayenesinde yapıyor nts kan alımı sadece şeker yüklemesi için anlaşmalı olduğu labaratuvarı gittim o avantaj oluyor her şeyin muyennehanede olması bende bişi sorayım hastanede oda süslemesi yapıcakmısınız varmı planMerhaba kızlar,doğum şekilleri konuşulmuş.Ben henüz doktorumla konusmadım ama normal doğum istiyorum.Yapalirsin diyor içimdeki ses.
Ben de aynı şekilde özel bir kliniğe gidiyorum.Anlaşmalı olduğu iki hastane var oraya geliyormuş doktor.Ama o hastaneler de içime çok sinmiyor gerçi ilçede,cevrede başka hastane yok artık Rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin.
Ne zaman konuşmalı doktorla doğumu?
M makosen34 canım sen de kliniğe gidiyomuşsun.Tahliller filan yapıyor mu yoksa hastaneye mi yönlendiriyor?Ben devlette yaptırıyorum da o tarz şeyleri.nts işi filan nasıl olacak merak ediyorum.
Ya ne güzel,bizim öyle değil malesef.Bu konu canımı sıkıyor zaten parça parca gitmek çok sinir bozucu.Ama doktorum iyi o yüzden devam ediyorum.benim dr muayenesinde yapıyor nts kan alımı sadece şeker yüklemesi için anlaşmalı olduğu labaratuvarı gittim o avantaj oluyor her şeyin muyennehanede olması bende bişi sorayım hastanede oda süslemesi yapıcakmısınız varmı plan
Teşekkürler canım nerde sormak yaa doktor zaten bezmiş oluyo ben sordukça cevap veriyo Allah razı olsun da yani cımbızla alıyorum lafları ağzından bi damarlı yapı var bişeyler dedi bana hiç anlamadım o nedir tehlikeli mi bebeğe zararı var mı net konuşmuyo bu yazıyı da okuduktan sonra kararlıyım yaa inşallah değiştirdiğim doktorumdan memnun olurumhttp://m.hthayat.com/yazarlar/ozge-taskin/1035305-asla-gec-degil
Kızlar bu yazının faydalı olacağını düşünüyorum. Ben instagtamdan da takip ediyorum onuda foto olarak ekliyorum. Ama önceden söyleyeyim doğum anı videoları paylaşıyor çıplaklıktan rahatsız olacaksanız takip etmeyin. Ama normal doğumun ne kadar kolay olduğunu göreceksinizEki Görüntüle 1837939
Bari burnumuz şişmese ya ne ilginç demiBenimdr elim ayagim ve burnum kocaman oldu. Ayin 2 sinde doktora gidecegim. Bakalim ne diyecek...
yalnız değilsin benimde burnum kocaman oldu o diilde karın çatlamaya başladı o canımı sıkıyor yağlıyorum ama hiçBari burnumuz şişmese ya ne ilginç demi
Merhaba kızlar,doğum şekilleri konuşulmuş.Ben henüz doktorumla konusmadım ama normal doğum istiyorum.Yapalirsin diyor içimdeki ses.
Ben de aynı şekilde özel bir kliniğe gidiyorum.Anlaşmalı olduğu iki hastane var oraya geliyormuş doktor.Ama o hastaneler de içime çok sinmiyor gerçi ilçede,cevrede başka hastane yok artık Rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin.
Ne zaman konuşmalı doktorla doğumu?
M makosen34 canım sen de kliniğe gidiyomuşsun.Tahliller filan yapıyor mu yoksa hastaneye mi yönlendiriyor?Ben devlette yaptırıyorum da o tarz şeyleri.nts işi filan nasıl olacak merak ediyorum.
Şeker ölçümü yaptırdın mı canım?Kızlar benim bebeğim 25 haftalik ama 27 haftalik çıktı bide siskoo mus bayaa 1.100 gram olmuş niye bole oldu anlamadim
Evet aç karnina 77 şeker yüklendikten sonra 122 çıktı doktor yoktu ama telle sordular normal demisŞeker ölçümü yaptırdın mı canım?
Evet aç karnina 77 şeker yüklendikten sonra 122 çıktı doktor yoktu ama telle sordular normal demis
Genelde şeker varsa bebekler bu kadar önden gider ondan sordum. Ben 28 haftalığım bebeğim yeni 1100 oldu. Ve doktor gayet iyi haftasına göre dedi. Gerçekten bebişin baya önde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?